- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.261
Yerleşme kanaması olabilir belkiMerhaba benimde regl tarihime 8 9 gün kala pembe kırmızıya dönük üç gün süren günde 1 2 defa peçeteye gelen lekelenmem oldu. Aynı zamanlarda da bel, sırt ağrılarım ve göğüs hassasiyetim başladı. Şuan regl tarihime 5 gün var. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranız da ?
artımedın t1 t2 olan testlerı orjınal , bu tıpı her marka altında cıkıyo pıyasaya. Freely netten aldım ben onu 10 tanesını 50 tlye mı ne :)Sizin kullandıklarınız mavi olanlar artimed dimi ? Bu peki artimed mi sahte falan mı böyle çıktı
Evet. Adetken yapılan testte bile pozitif gösterdiSizin kullandıklarınız mavi olanlar artimed dimi ? Bu peki artimed mi sahte falan mı böyle çıktı
8 9 gün öncesinden yerleşme kanaması olur muYerleşme kanaması olabilir belki
Tam bilmiyorum ama olabilir neden olmasın. İnşallah öyledir8 9 gün öncesinden yerleşme kanaması olur mu
Artimedin bu testi silik çıkartıyor diyorlar bende bugün 3 eczane gezdim hepsinde artimed vardi almadim kıza dedim istemiyorum bunun sahtesi varmis hayır dedi biz bunu direk kendi üreticisinin alıyoruz spot ürün değil filan biseyler dedi dinleyemedim pek çünkü 3 eczanede de aynı testi görünce üzüldüm neyse alayim dedim ama soylede bisey var benim 18 gibi değerimi silik göstermişti bilemedim ya bende yaptım eve gelince yine silik çıktı freley yaptim sabah oda silikti insallah ikimizde güzel haberler alırız yumurtlama bat ne zamandı sizin
O zaman biraz daha bekleyip test yapayım benTam bilmiyorum ama olabilir neden olmasın. İnşallah öyledir
Tamam canım bugun kalsın mı sence napimYarını kesin değerlendir. Çatlama çok önemli
Sat 5 Şubat yumurtlama 18 ŞubatArtimedin bu testi silik çıkartıyor diyorlar bende bugün 3 eczane gezdim hepsinde artimed vardi almadim kıza dedim istemiyorum bunun sahtesi varmis hayır dedi biz bunu direk kendi üreticisinin alıyoruz spot ürün filan biseyler dedi dinleyemedim pek çünkü 3 eczanede de aynı testi görünce üzüldüm neyse alayim dedim ama soylede bisey var benim 18 gibi değerimi silik göstermişti bilemedim ya bende yaptım eve gelince yine silik çıktı freley yaptim sabah oda silikti insallah ikimizde güzel haberler alırız yumurtlama bat ne zamandı sizin
Bence bugünü boş geç. Zaten dün gece değerlendirmişsin. O spermler hala yaşıyor. Eşinde sperm problemi yoksa bugünü de değerlendirebilirsin ama. Çatlamayı görünce boş geçme ama. Hatta sen piki ne zaman gördün bugün mü.Tamam canım bugun kalsın mı sence napim
Yani sabah yaptım pike yakın pik gibi simdi tekrar yapcam eğer aynıysa ya da daha koyuysa pik bugun muhtemelenBence bugünü boş geç. Zaten dün gece değerlendirmişsin. O spermler hala yaşıyor. Eşinde sperm problemi yoksa bugünü de değerlendirebilirsin ama. Çatlamayı görünce boş geçme ama. Hatta sen piki ne zaman gördün bugün mü.
Valla ben bir süre daha Mete hoca ile devam etmeyi düşünüyorum. Sadece aşılama bu ay tutmazsa belki başka bir hastanede aşılama deneyebilirimBen 2 kere gittim. İlgili bir doktor gibi geldi bana. Hormon testleri işte. Alttan muayene etti kibar biri
Ben anlatayım hemen tam yapmadım ama. Bu ay hiç pik görmemiştim 29 gün olmuştum adetimde gelmemişti 3 gün üst üste soğan suyu içtim bari adetimi söksün diye 33. Gün kasıklarım çok ağrıdı diye ovülasyon tedti yaptım ve hiç görmediğim kadar koyu pik gördüm. Ben soğan suyundan dolayı yumurtalarımın büyüdüğünü düşünüyorumKizlar aranizda soğan kürü yapan varmi
Testlerını atarmısın ıkısını alt alta koyup :)Artimedin bu testi silik çıkartıyor diyorlar bende bugün 3 eczane gezdim hepsinde artimed vardi almadim kıza dedim istemiyorum bunun sahtesi varmis hayır dedi biz bunu direk kendi üreticisinin alıyoruz spot ürün değil filan biseyler dedi dinleyemedim pek çünkü 3 eczanede de aynı testi görünce üzüldüm neyse alayim dedim ama soylede bisey var benim 18 gibi değerimi silik göstermişti bilemedim ya bende yaptım eve gelince yine silik çıktı freley yaptim sabah oda silikti insallah ikimizde güzel haberler alırız yumurtlama bat ne zamandı sizin
Aminnnndualarım her zaman hepınızle , takıp ettıgım arkadaslarım var heyecanla bende beklıyorum sizleri , Rabbim inşallah sağlıkla kavustursun beklenılen ozleme senı de bu ay :) suan varsa bıle cok kucuk degerler oyuzden boyle olması cok normal dusunsene dun 5 ıse beta bugun hepı topu 7.5 oldu yanı ne kı mınnacık değere bak.Oyuzden sabırla beklıyoruz ınsallah guzel sonuclar alırsınbende teşekkür ederim Rabbimin izniyle inşallah sağlıkla büyür,doğar ve yaşar
Bak pikmişbebekheyecani canım baksana ya simdi yaptım benim sabah pikmiş öyleyse catlamısmı aklım cok karıstıı
Üst ikisi dün yaptım alt iki bugun
Ay heyecanlandımmBak pikmişçatlamış şuan bu günleri değerlendirin canın gece 1 sabah 1 olsa çok etkisi olur