💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yerleşme kanaması olabilir belki

Artimedin bu testi silik çıkartıyor diyorlar bende bugün 3 eczane gezdim hepsinde artimed vardi almadim kıza dedim istemiyorum bunun sahtesi varmis hayır dedi biz bunu direk kendi üreticisinin alıyoruz spot ürün değil filan biseyler dedi dinleyemedim pek çünkü 3 eczanede de aynı testi görünce üzüldüm neyse alayim dedim ama soylede bisey var benim 18 gibi değerimi silik göstermişti bilemedim ya bende yaptım eve gelince yine silik çıktı freley yaptim sabah oda silikti insallah ikimizde güzel haberler alırız yumurtlama bat ne zamandı sizin

Sat 5 Şubat yumurtlama 18 Şubat sabah yapacaktım merakımdan şimdi yaptım

Yani sabah yaptım pike yakın pik gibi simdi tekrar yapcam eğer aynıysa ya da daha koyuysa pik bugun muhtemelen

Kizlar aranizda soğan kürü yapan varmi
Ben anlatayım hemen tam yapmadım ama. Bu ay hiç pik görmemiştim 29 gün olmuştum adetimde gelmemişti 3 gün üst üste soğan suyu içtim bari adetimi söksün diye 33. Gün kasıklarım çok ağrıdı diye ovülasyon tedti yaptım ve hiç görmediğim kadar koyu pik gördüm. Ben soğan suyundan dolayı yumurtalarımın büyüdüğünü düşünüyorum

bebekheyecani canım baksana ya simdi yaptım benim sabah pikmiş öyleyse catlamısmı aklım cok karıstıı
Üst ikisi dün yaptım alt iki bugun

Eklentiler

• DB6F9F65-9331-4895-843D-81C3A2DEC777.jpeg
    120,9 KB · Görüntüleme: 63
Testlerını atarmısın ıkısını alt alta koyup :)

Aminnnn doğru bu değerlerle hemen artması beklenmez hayırlısı neyse o olsun inşallah güzel haberlerle gelicem bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…