- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.221
Bence kanda çıkar ya. Baktır istersenMerhaba kızlar bi şey sormak istiyorum acil şu an çok zor yazıyorum belimin ağrısından ölüyorum sabahtan beri dayanacak gücüm kalmadı sabahtan beri 2 tane parol içtim hala geçmedi bütün vücudum aşırı derecede ağrıyor ve kırılıyor resmen ama belim daha şiddetli ateş tablomu atıyorum acile gidip iğne olmak istiyorum eğer bi şey yoksa bugün dongumun 20. Günündeyim batima 6 gün var kanda bi şey varsa çıkar mi ne olur yardımcı olun amacım bi şey varmı yokmu öğrenmek değil hatta bu ay kendimi şartlamıştım gecikip öyle test yaptıracaktim ama boyle bi sey basima geldi dayanamıyorum gitsem mi acile ne olur yardımcı olun
Ateş tablosuna gore 6 veya 7deyim sanırım 9 olmadım dahaYumurtlamadan 9. Günden sonra kanda belli olur tabi tam net günü biliyorsanız
Öyle mi diyosun cnm bi onu da deneyeyim en iyisi biraz daha dayanmaya çalışayım peki en fazla.kac tane parol icebilirimki acabaHer ıhtımale karsı ıgne yaptırmamanı tavsıye ederım canım sıcak ılık dus alsan
Bı seferde ıkıtane ıcebılırsın cok agrın varsa 6 saatı gectıyse son ıcmenın ustundenÖyle mi diyosun cnm bi onu da deneyeyim en iyisi biraz daha dayanmaya çalışayım peki en fazla.kac tane parol icebilirimki acaba
Egerki iyice dayanamazsam son çarem gitmek bilmiyorum napicagimi şaşırdım ya varsa çıkmazsa iğne olursam ters etki yaparsaBence kanda çıkar ya. Baktır istersen
Acıklama ekledım sımdı onuda oku , tek oan 9. Gun aksam ve beklemıs hali
Yok 6 saat geçmedi cnm 6 saati bekleyip tek seferde 2 tane aynı anda icicem demi yanlış anlamıyorum demiBı seferde ıkıtane ıcebılırsın cok agrın varsa 6 saatı gectıyse son ıcmenın ustunden
Zaten yumurtlamadan sonra 7 gün içinde bebek tutunuyor bu süreden sonra beta hcg yükselmeye başlıyorAteş tablosuna gore 6 veya 7deyim sanırım 9 olmadım daha
Varsa kesin bi miktar çıkar mi yani cnm?Zaten yumurtlamadan sonra 7 gün içinde bebek tutunuyor bu süreden sonra beta hcg yükselmeye başlıyor
Ay bir umut benimki de o zaman11sabahla12 sabah aynı testler ama 12 sabah bıldıgın oncekı gube gore hıc cıkmadı , diğer elimdekilerde alttakı ıkı tanesı aslında ustte ters gelmıs resım gun ıcı yada 9.gun ve 10.gun sbh. 12 den sonra sabah aksam olarak yaptıgım testlerı gorebılırsın
İnşallah kuzum, ikimiz de güzel haberler alalımHic umudunu yitirme bence sonrasında da yumurtlama olabilir. Çünkü geçen ay benim tam Reglden bir hafta önce de bayağı akıntım oldu sanırım tekrar yumurtladim ama deprem zamanıydı açıkçası moralim de hiç yoktu o yüzden değerlendiremedik kaldı. Belki sen de birden çok kez yumurtlamis olabilirsin umudunu yitirme
İlaç almayın ateş tablonuz yüksek seyrediyorVarsa kesin bi miktar çıkar mi yani cnm?
Canım çıkmaz çok erken ilaç konusunda bu süreçte biraz sınırlı olcaz artıkVarsa kesin bi miktar çıkar mi yani cnm?
Aslinda bu çok güzel bir örnek hic kendimizi yıpratmaya gerek yok silikmi gölgemi kuruma mi diye sitres yapiyorum adet günü yapinca gayette güzel cizgi cikiyor ama ah biz iste bu heyecana yenik düşüyoruz11sabahla12 sabah aynı testler ama 12 sabah bıldıgın oncekı gube gore hıc cıkmadı , diğer elimdekilerde alttakı ıkı tanesı aslında ustte ters gelmıs resım gun ıcı yada 9.gun ve 10.gun sbh. 12 den sonra sabah aksam olarak yaptıgım testlerı gorebılırsın
Parolda mi içmeyeyim cnmİlaç almayın ateş tablonuz yüksek seyrediyor
9. Gün yumurtlamadan sonra dimi ? Sabah mı yaptınız ?11sabahla12 sabah aynı testler ama 12 sabah bıldıgın oncekı gube gore hıc cıkmadı , diğer elimdekilerde alttakı ıkı tanesı aslında ustte ters gelmıs resım gun ıcı yada 9.gun ve 10.gun sbh. 12 den sonra sabah aksam olarak yaptıgım testlerı gorebılırsın
Aynen sabretmeliyiz ama inanın bu ay için aşırı derecede kendimi şartlamıştım asla erken test yapmamaya ve gün saymama konusunda kendimi tembihlemiştim ki gün saymadım bu ay daha relaxdim dün geceye kadar hiç bi seyim yoktu uyudum uyandım bütün vücudum ağrıyor anlamadımCanım çıkmaz çok erken ilaç konusunda bu süreçte biraz sınırlı olcaz artık
Parol içiliyor diye biliyorumParolda mi içmeyeyim cnm