💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bebekheyecani canım baksana ya simdi yaptım benim sabah pikmiş öyleyse catlamısmı aklım cok karıstıı
Üst ikisi dün yaptım alt iki bugun
HAyır canım sabah pik olmamış. İkisinin de aynı renk ya da T nin daha koyu olası gerekiyor. Benim de böyle oldu hep koyulaşır gibi oldu çok sonra birden silikleşti filan. Siz ovulasyona çok takılı kalmadan gün aşırı ilişkiye girmeye devam edin tavsiyem.

Bence testten kaynaklı ya bu test cok net göstermiyormus

bebekheyecani birşey diyecem canım şimdi benim transferim 10 Mart'ta olacak ama 12 gün sonra kan verecem 22 mart gibi pozitif çıkarsa yine Mart annesi olacam demi yoksa 12 gün sonra nisana denk gelirse

Bence testten kaynaklı ya bu test cok net göstermiyormus
O da olabilir canım. Ama bende net gösterdi. Üstelik pik olduğu anda sıvı alımına dikkat etmeden yaptığımda gördüm. Fakat aynı markada 1 tanesi bozuktu mesela testin. O yüzden kesin şu doğru diyemiyorum. Siz değerlendirmeye devam edin canım.

Bende şuan yapıyorum 6 veya 7. Günüm ama cok düzenli değil bazen günde 1 bazen 2 kere yapıyorum kasık ağrısı yapti . Ama yine de birakmak istemedim son çare denedim . 19. Ayimiz evlilikte hâlâ gebe kalamadim bunu da deyeyeim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…