💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Testlerını atarmısın ıkısını alt alta koyup :)
Boyle canim ikisi de tıp olarak aynı kimyasal yaşadığımdan artimedde kan değerim 18 ken silikti bu alsam artimedi 2 saat tuvalete gitmeden bekledim yaptim üstteki freely sabah ilk idrarla yaptim bana göre bu çizgilerin pek önemi yok aslında gözümle daha net görüyorum ikisinide ama freely ilk defa denediğim için güvenemiyorum bu arada alttaki atimed üstteki freely

Eklentiler

• 20230228_191125-01.jpeg
    20230228_191125-01.jpeg
    80,8 KB · Görüntüleme: 94
Boyle canim ikisi de tıp olarak aynı kimyasal yaşadığımdan artimedde kan değerim 18 ken silikti bu alsam artimedi 2 saat tuvalete gitmeden bekledim yaptim üstteki freely sabah ilk idrarla yaptim bana göre bu çizgilerin pek önemi yok aslında gözümle daha net görüyorum ikisinide ama freely ilk defa denediğim için güvenemiyorum bu arada alttaki atimed üstteki freely
Boşver gebelik var o önemli tebrik ederim 😍

Bahsettigin ilacı hsg çekerken tuplerine gönderecek. Bu durumu mutlaka görüş doktorunla ve hsg öncesi dediğim gibi ilişki olmamali. Ben antibiyotik kullandım sonrasında
Bana antibiyotik yazdı bugün . Söyledim durumu kana karışma olmayacak bişi olmaz dedi hayırlısı olsun artık bişi olursa müdahale edilir di mi dedim edilir dedi

Evet ıkısınınde tıpı tıpatıp aynı farklı bulabılsen ıyı olurmus keske erken gebelık alsaydın herhangı bıtane 25-30 tl arası satılıyor normal olanlar sanırım

Evet ıkısınınde tıpı tıpatıp aynı farklı bulabılsen ıyı olurmus keske erken gebelık alsaydın herhangı bıtane 25-30 tl arası satılıyor normal olanlar sanırım
Yarin sabah başka marka alicam inan başka bulurum umuduyla kalktim yol yürüdüm gittim 3 eczane yan yana hepsi aynıydı bizim mahalledekinden utaniyorum artık ondan alicam yarin 🤣

Bence seninki de 25 akşamı pik ve 26 da devam etmiş 27 catlamış güzel günleri değerlendir mişsin bende öyle çok yatmadım olacı varsa zaten tutar günlerimiz aynı çatlama da aynı benimde dün çatladı bir birimizi takip edelim test yapacak zamanı haber verelim
Tamamdır ☺️ benim adet başlangıcı 15 Mart ovülasyon testini de yapmayı bıraktım artık silik çıkıyor diye gündüz yaptım bir o da silikti, çatladı kesin yani. Adetten sonra 12 gün çatlıyor demek ki benim. Ne zaman test yapılmalı adeti bekleyelim değil mi?

Aa benim testlerin hepsi mavi değilmiş 1 tanesi maviymiş sadece. Bu sahte olan mı ?

Eklentiler

• EA65086E-8B00-4414-9AFA-AA331E1F5EC0.jpeg
    EA65086E-8B00-4414-9AFA-AA331E1F5EC0.jpeg
    98,3 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar gruptan hamilelik haberlerini gördükçe bende bi ümitlenmeye başladım.Bende pcos olduğundan bat Mart 10 ile 15 arası.Hergün ovü yaptım hiç pik göremedim halada yapıyorum.Yumurtlama oldumu geçtimi olucak mı hiç bir fikrim yok gün aşırı deniyoruz.Bu şekilde rastgele olur mu bilemedim :KK43:
Canım pcos lularda her ay yumurtlama olmayabiliyor. Ben ocak ayında yumurtlamadım ama şubat ayında yumurtladım mesela.

X