- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.281
Vurduğunuz gol olsun inşallahAy heyecanlandımm tamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vurduğunuz gol olsun inşallahAy heyecanlandımm tamam canım
Güldürdün beni aminnnnnnnVurduğunuz gol olsun inşallah
Boyle canim ikisi de tıp olarak aynı kimyasal yaşadığımdan artimedde kan değerim 18 ken silikti bu alsam artimedi 2 saat tuvalete gitmeden bekledim yaptim üstteki freely sabah ilk idrarla yaptim bana göre bu çizgilerin pek önemi yok aslında gözümle daha net görüyorum ikisinide ama freely ilk defa denediğim için güvenemiyorum bu arada alttaki atimed üstteki freelyTestlerını atarmısın ıkısını alt alta koyup :)
Boşver gebelik var o önemli tebrik ederimBoyle canim ikisi de tıp olarak aynı kimyasal yaşadığımdan artimedde kan değerim 18 ken silikti bu alsam artimedi 2 saat tuvalete gitmeden bekledim yaptim üstteki freely sabah ilk idrarla yaptim bana göre bu çizgilerin pek önemi yok aslında gözümle daha net görüyorum ikisinide ama freely ilk defa denediğim için güvenemiyorum bu arada alttaki atimed üstteki freely
Siyah beyaz olan artimed diğer renkli freely biriTestlerını atarmısın ıkısını alt alta koyup :)
Bana antibiyotik yazdı bugün . Söyledim durumu kana karışma olmayacak bişi olmaz dedi hayırlısı olsun artık bişi olursa müdahale edilir di mi dedim edilir dediBahsettigin ilacı hsg çekerken tuplerine gönderecek. Bu durumu mutlaka görüş doktorunla ve hsg öncesi dediğim gibi ilişki olmamali. Ben antibiyotik kullandım sonrasında
Evet ıkısınınde tıpı tıpatıp aynı farklı bulabılsen ıyı olurmus keske erken gebelık alsaydın herhangı bıtane 25-30 tl arası satılıyor normal olanlar sanırımBoyle canim ikisi de tıp olarak aynı kimyasal yaşadığımdan artimedde kan değerim 18 ken silikti bu alsam artimedi 2 saat tuvalete gitmeden bekledim yaptim üstteki freely sabah ilk idrarla yaptim bana göre bu çizgilerin pek önemi yok aslında gözümle daha net görüyorum ikisinide ama freely ilk defa denediğim için güvenemiyorum bu arada alttaki atimed üstteki freely
Bence yok ya bu çizgilere güvenmiyorum kimyasal yaşadığım ay 18 ken artimedde silik çıkmıştı onu dedim canımBoşver gebelik var o önemli tebrik ederim
Freely dedıgınde cızgı pembe duruyor valla ılk ıdrarla yap bıde bakalım bellı olurSiyah beyaz olan artimed diğer renkli freely biri
Yarin sabah başka marka alicam inan başka bulurum umuduyla kalktim yol yürüdüm gittim 3 eczane yan yana hepsi aynıydı bizim mahalledekinden utaniyorum artık ondan alicam yarinEvet ıkısınınde tıpı tıpatıp aynı farklı bulabılsen ıyı olurmus keske erken gebelık alsaydın herhangı bıtane 25-30 tl arası satılıyor normal olanlar sanırım
Alttakinde de var ama sizde benim gibi erkenden kaset yapmışsınız erken gebelik testi yapsanız bideBence yok ya bu çizgilere güvenmiyorum kimyasal yaşadığım ay 18 ken artimedde silik çıkmıştı onu dedim canım
Bunlar ikisi aynı gün mü ? Ne zaman yapmıştınSiyah beyaz olan artimed diğer renkli freely biri
Aynen canım o pembe onu sabah ilk idrarla yaptim digeri 2 saatlik akşamdı zaten bizim eczanede ovula var kimyasalda 30 da pembe cizgi vermisti varsa hayli hayli çıkartır o yoksa yoktur zatenFreely dedıgınde cızgı pembe duruyor valla ılk ıdrarla yap bıde bakalım bellı olur
Soyle gezecegıne bıkere temızınden netten 10 lu alsan yaYarin sabah başka marka alicam inan başka bulurum umuduyla kalktim yol yürüdüm gittim 3 eczane yan yana hepsi aynıydı bizim mahalledekinden utaniyorum artık ondan alicam yarin
Hadı bakalım yarını beklıyorum bendeAynen canım o pembe onu sabah ilk idrarla yaptim digeri 2 saatlik akşamdı zaten bizim eczanede ovula var kimyasalda 30 da pembe cizgi vermisti varsa hayli hayli çıkartır o yoksa yoktur zaten
Tamamdır benim adet başlangıcı 15 Mart ovülasyon testini de yapmayı bıraktım artık silik çıkıyor diye gündüz yaptım bir o da silikti, çatladı kesin yani. Adetten sonra 12 gün çatlıyor demek ki benim. Ne zaman test yapılmalı adeti bekleyelim değil mi?Bence seninki de 25 akşamı pik ve 26 da devam etmiş 27 catlamış güzel günleri değerlendir mişsin bende öyle çok yatmadım olacı varsa zaten tutar günlerimiz aynı çatlama da aynı benimde dün çatladı bir birimizi takip edelim test yapacak zamanı haber verelim
Evet çatlamış canım. Bu geceyi boş geçme. Eğer teste devam edeceksen innovita al yavrum onda daha net görürsünbebekheyecani canım baksana ya simdi yaptım benim sabah pikmiş öyleyse catlamısmı aklım cok karıstıı
Üst ikisi dün yaptım alt iki bugun
Canım pcos lularda her ay yumurtlama olmayabiliyor. Ben ocak ayında yumurtlamadım ama şubat ayında yumurtladım mesela.Kızlar gruptan hamilelik haberlerini gördükçe bende bi ümitlenmeye başladım.Bende pcos olduğundan bat Mart 10 ile 15 arası.Hergün ovü yaptım hiç pik göremedim halada yapıyorum.Yumurtlama oldumu geçtimi olucak mı hiç bir fikrim yok gün aşırı deniyoruz.Bu şekilde rastgele olur mu bilemedim