💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yok 6 saat geçmedi cnm 6 saati bekleyip tek seferde 2 tane aynı anda icicem demi yanlış anlamıyorum demi
evet canım gunde kac tane ıctın bılmıyorum ama , sabah aksam ıkı tane bırden ıcebılırsın demıstı bana doktorum , emzırırken de dayanamadıgım agrılar oldumu ıkı tane bırden ıctım hep , dogru anlıyorsun kuzum evet

Aynen sabretmeliyiz ama inanın bu ay için aşırı derecede kendimi şartlamıştım asla erken test yapmamaya ve gün saymama konusunda kendimi tembihlemiştim ki gün saymadım bu ay daha relaxdim dün geceye kadar hiç bi seyim yoktu uyudum uyandım bütün vücudum ağrıyor anlamadım 🙁🙁🙁
Cnm günde 3 taneye kdr parol içebılursın
Bu kadar bel agrısı bılemedım
Korona falan olmayasın Allah korusun

Hemen iğneye gtme
Dayanabıldıgın kdr dayan
Dayanamassan mecbur gidersin cnm
Papatyamaviss Papatyamaviss te hatırlarsan grip hapları içmişti hep

evet canım gunde kac tane ıctın bılmıyorum ama , sabah aksam ıkı tane bırden ıcebılırsın demıstı bana doktorum , emzırırken de dayanamadıgım agrılar oldumu ıkı tane bırden ıctım hep , dogru anlıyorsun kuzum evet
Sabahtan bu yana 2 tane içtim cnm tamam yemeğe kadar dayanayım 6 saati doldurayım bi belime duş alayim sıcak su tutup sonra 2 tane parol atarım inşallah hafifler cnm

Ay bir umut benimki de o zaman 😍 çok teşekkür ederim açıkladın kendi testlerinle Allah razı olsun rabbim evladına kavuşturmayı nasip etin 🤲🏻💐 dua eder misin benim içinde bu ay olsun bitsin 😍🙏🏻
dualarım her zaman hepınızle , takıp ettıgım arkadaslarım var heyecanla bende beklıyorum sizleri , Rabbim inşallah sağlıkla kavustursun beklenılen ozleme senı de bu ay :) suan varsa bıle cok kucuk degerler oyuzden boyle olması cok normal dusunsene dun 5 ıse beta bugun hepı topu 7.5 oldu yanı ne kı mınnacık değere bak.Oyuzden sabırla beklıyoruz ınsallah guzel sonuclar alırsın :KK200: :dua: bende teşekkür ederim Rabbimin izniyle inşallah sağlıkla büyür,doğar ve yaşar :dua:

Hemen iğneye gtme
Dayanabıldıgın kdr dayan
Benim belim sıkıntılı cnm arada bi böyle tetikliyor vurdummu ağrı iğne olana kadar geçmiyor bazen hatta bazen iğne olsam bile fayda etmiyor malesef 🙁

Aslinda bu çok güzel bir örnek hic kendimizi yıpratmaya gerek yok silikmi gölgemi kuruma mi diye sitres yapiyorum adet günü yapinca gayette güzel cizgi cikiyor ama ah biz iste bu heyecana yenik düşüyoruz 🥲
evet bende cok stres yaptım sırf bırılerıne ornek olsun dıyede bu sekılde bırlestırdım , kı daha ralarda gunde uc tane bıle yaptıgım gunler var ılk baslrda bırı yok gıbı bırı sılık acabamı bılmemne derken aslında 12.gunden sonra bırazdaha belırgınlesıyor ama en guzelı adet gunu dedıgın gıbı :)

9. Gün yumurtlamadan sonra dimi ? Sabah mı yaptınız ?
Çatlamayı birinci gün sayarak 9.gün , akşam yaptım canım bır anda test perılerı geldı , ben o ara cok hastaydım ve cok ılac kullanıyordum ılacımı ıcmeden once bı deneyeyım dedım nasılsa cıkmaz rahatca ıceyım ve bı baktım kı mınnosum benımle :) :dua:

evet bende cok stres yaptım sırf bırılerıne ornek olsun dıyede bu sekılde bırlestırdım , kı daha ralarda gunde uc tane bıle yaptıgım gunler var ılk baslrda bırı yok gıbı bırı sılık acabamı bılmemne derken aslında 12.gunden sonra bırazdaha belırgınlesıyor ama en guzelı adet gunu dedıgın gıbı :)
❤️ şimdi örneği görür görmez 10. Gün bugün yine bir merak duygusuyla yaptım bu saatte gölge görüyorum ilk defa artimed aldım 🥹 atıyım mı bakar mısınız efektli

Hemen iğneye gtme
Dayanabıldıgın kdr dayan
malesef ıctım , grıp hapını cok az aldım 4-5 tane max asıl zararlı olan onlarmıs aslında , iğne olmustum agrı kesıcı yumurtlama haftamdı ama , sonrasında da ant kullandım oda gebelıkte verılen antbıyotıklerdenmıs , doktorumda embrıyo olusmadıkca ıcılen ılaclar etkı etmez endıselenme dedı Rabbim'e emanet :KK200:

939684FE-A82C-41D5-BAD3-4D7C29E3CD69.jpeg

❤️ şimdi örneği görür görmez 10. Gün bugün yine bir merak duygusuyla yaptım bu saatte gölge görüyorum ilk defa artimed aldım 🥹 atıyım mı bakar mısınız efektli
Artımed çok saçma bi test. Sürekli gölge çıkıyor hatta pozitif çıkıyor. İmkanınız varsa kullanmayın derim. Tabi belki de hamile olabilirsin ama. Genel olarak o teste güvenmiyoruz.

Merhaba benimde regl tarihime 8 9 gün kala pembe kırmızıya dönük üç gün süren günde 1 2 defa peçeteye gelen lekelenmem oldu. Aynı zamanlarda da bel, sırt ağrılarım ve göğüs hassasiyetim başladı. Şuan regl tarihime 5 gün var. Böyle birşey yaşayan oldu mu aranız da ?

Artımed çok saçma bi test. Sürekli gölge çıkıyor hatta pozitif çıkıyor. İmkanınız varsa kullanmayın derim. Tabi belki de hamile olabilirsin ama. Genel olarak o teste güvenmiyoruz.
Burda en çok hassas iyi olarak önerdikleri için artimedi aldım meraktan ama nasıl kızlar ? Hangisi kullanmalıyız ?

evet cok hafıf bır cızgı gozukuyor , testlerınız bol ıse sabah ılk ıdrarla yapıp takıp edebilrsin bu aşamada :) başka marka varsa elinde onunla dene derim bide bu marka degıl ama bu tıp kaset test bır cok arkadasımızı husrana ugrattı sahtelıgı meshur
Sizin kullandıklarınız mavi olanlar artimed dimi ? Bu peki artimed mi sahte falan mı böyle çıktı

X