💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba kızlar bi şey sormak istiyorum acil şu an çok zor yazıyorum belimin ağrısından ölüyorum sabahtan beri dayanacak gücüm kalmadı sabahtan beri 2 tane parol içtim hala geçmedi bütün vücudum aşırı derecede ağrıyor ve kırılıyor resmen ama belim daha şiddetli ateş tablomu atıyorum acile gidip iğne olmak istiyorum eğer bi şey yoksa bugün dongumun 20. Günündeyim batima 6 gün var kanda bi şey varsa çıkar mi ne olur yardımcı olun amacım bi şey varmı yokmu öğrenmek değil hatta bu ay kendimi şartlamıştım gecikip öyle test yaptıracaktim ama boyle bi sey basima geldi dayanamıyorum gitsem mi acile ne olur yardımcı olun 🙁🙁😣😣😣😪
Bence kanda çıkar ya. Baktır istersen

11sabahla12 sabah aynı testler ama 12 sabah bıldıgın oncekı gube gore hıc cıkmadı , diğer elimdekilerde alttakı ıkı tanesı aslında ustte ters gelmıs resım gun ıcı yada 9.gun ve 10.gun sbh. 12 den sonra sabah aksam olarak yaptıgım testlerı gorebılırsın
Ay bir umut benimki de o zaman 😍 çok teşekkür ederim açıkladın kendi testlerinle Allah razı olsun rabbim evladına kavuşturmayı nasip etin 🤲🏻💐 dua eder misin benim içinde bu ay olsun bitsin 😍🙏🏻

Hic umudunu yitirme bence sonrasında da yumurtlama olabilir. Çünkü geçen ay benim tam Reglden bir hafta önce de bayağı akıntım oldu sanırım tekrar yumurtladim ama deprem zamanıydı açıkçası moralim de hiç yoktu o yüzden değerlendiremedik kaldı. Belki sen de birden çok kez yumurtlamis olabilirsin umudunu yitirme
İnşallah kuzum, ikimiz de güzel haberler alalım 🌺

11sabahla12 sabah aynı testler ama 12 sabah bıldıgın oncekı gube gore hıc cıkmadı , diğer elimdekilerde alttakı ıkı tanesı aslında ustte ters gelmıs resım gun ıcı yada 9.gun ve 10.gun sbh. 12 den sonra sabah aksam olarak yaptıgım testlerı gorebılırsın
Aslinda bu çok güzel bir örnek hic kendimizi yıpratmaya gerek yok silikmi gölgemi kuruma mi diye sitres yapiyorum adet günü yapinca gayette güzel cizgi cikiyor ama ah biz iste bu heyecana yenik düşüyoruz 🥲

9. Gün yumurtlamadan sonra dimi ? Sabah mı yaptınız ?

Canım çıkmaz çok erken ilaç konusunda bu süreçte biraz sınırlı olcaz artık
Aynen sabretmeliyiz ama inanın bu ay için aşırı derecede kendimi şartlamıştım asla erken test yapmamaya ve gün saymama konusunda kendimi tembihlemiştim ki gün saymadım bu ay daha relaxdim dün geceye kadar hiç bi seyim yoktu uyudum uyandım bütün vücudum ağrıyor anlamadım 🙁🙁🙁

X