💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

cans16 bugünkü testini beklioruz heyecanla :) test stoklarin dolduysa
Bugün çatlamayla birlikte 10. Günüm olsaydı silikte olsa bişeyler çıkardı diye düşünüyorum malesef önümüzde ki ay inşallah ovülasyon testimde böyle. Gece kasığıma sürekli bişeyler battı acıyla uyandım neden öyle oldu onuda bilmiyorum

Eklentiler

• F94650CD-FF6A-47B6-8E96-9054E2DCEE17.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 94
  • A9560286-32A8-4F36-B436-F307BD9132CC.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    192,7 KB · Görüntüleme: 92
PREDICTORde yıne sılık cızgı var ama emın olamıyorum bende bı cok kez gorunce onada guvenım kalmadı

Çok güldüm valla Allah ta seni güldürsün inşallah
Kızlar bahsettiğim gibi 23 şubattan 27 şubata kadar gün aşırı ilişki önermişti,fakat açmaz olaydım o telewizyonu eşim asker dizisi bir izlemeye başladı duygusallaştı benim son 27 sinin çiftleşmesi kaldı sinirimden ateş attım baktım bende izlemeye dewam, Umarım sorun olmaz 2,3 gündür kasık yumurta miğde hangi organ belde mewcutsa koptum sancılardan o tw kumandasına basan elime stem ettim ):

Hayırlısı olsun canım.. yine de 2 gun sonra yapmak daha mi garanti olurdu acaba die dusunmeden edemedim

İlk gittik işte doping ilacı ,iğneler ws,, kullandım az kaldi okadar ilaç iğne süpermen gibi uçmaya ,işte 3 tane yumurtadan 1 tane kaliteli gorunce bu ay tüpü iptal etti doğal önerdi .normalde aygaz kullanırım ipra gazamı geçsem

Mfk takviyeleri kullanın tüp bebek yapmadan önce ikinizde kullanın

Cnm laboquik te piki çok koyu değilse anlayamıyorsun

Bnde bu ay laboquik aldım bakalım

İnnovita da yumurtlamayı net gösteriyor ama oda tam silinmiyor hep çift çizgi

Baksana canım benim de böyle çıkardı 26 koyu ama daha koyu olacak pik olmadı daha diye düşünüyordum 26 değerlendirdim 24 ve 27 gecesi de ama ilişkiden sonra uzanma eğiliminde olmadım o gün şansa, çok dikkat etmedim yani 15 dk sonra ayağa kalktım falan. Tutturamadım galiba çok :/

Eklentiler

• B88CDC1D-D74E-4E49-AB4C-7E5D04F6E684.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 68
Benim ilk bebeğim olacak bir hamilelik yaşadım o düştü 2. için hala bekliyorum. Artık inşallah olurda 2. ye de zaman kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…