- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.061
Bir dahaki ay deneyeceğim kuzum bu ay tarçın bal çörekotu yaptım. İnciri de hiç sevmiyorum ama napim deneyelimİncir ye daha sonra bana dua edersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dahaki ay deneyeceğim kuzum bu ay tarçın bal çörekotu yaptım. İnciri de hiç sevmiyorum ama napim deneyelimİncir ye daha sonra bana dua edersin
Var gibi canımHerkese merhaba bu sabah yaptım testi adetim sadece bir gün gecikti kan verdim sonucu bekliyorum sizce hamilelik var mı
Var gibi duruyor umarım bu test artımed değildirHerkese merhaba bu sabah yaptım testi adetim sadece bir gün gecikti kan verdim sonucu bekliyorum sizce hamilelik var mı
Hiç hatırlamıyorum markasını neden öyle dedinizVar gibi duruyor umarım bu test artımed değildir
Yalancı pozitif çıkarttı çoğu kişide üzülmenizi istemem inşallah vardır hayırlı haberle gelinHiç hatırlamıyorum markasını neden öyle dediniz
Rahim filmi çekildim geçen ay hiç bi sıkıntı çıkmadı doktor bu ay kendiniz deneyin sonra tedaviye başlarız dedi inşallah gerek kalmaz çok teşekkürlerYalancı pozitif çıkarttı çoğu kişide üzülmenizi istemem inşallah vardır hayırlı haberle gelin
Hadi inşallah haber vermeyi unutmayınRahim filmi çekildim geçen ay hiç bi sıkıntı çıkmadı doktor bu ay kendiniz deneyin sonra tedaviye başlarız dedi inşallah gerek kalmaz çok teşekkürler
Canım bozma moralini adet belirtileri hamilelik belirtileriyle aynı zaten yarın daha koyu bi testle karşılaşacaksın inşallahKızlar göğsümün halka kısmı çok kaşınıyor ve benek benek bir şeyler çıktı halkası büyüdü gibi geliyor yine hüsrana uğrucam bence hep aynı şeyler oluyor geçen ayda öyleydi
Var canım hayırlı haber alırsın inşallahHerkese merhaba bu sabah yaptım testi adetim sadece bir gün gecikti kan verdim sonucu bekliyorum sizce hamilelik var mı
İnşAllah 2. Yumurtlamayı mı dikkate alsam acaba 9 gün var onadaCanım bozma moralini adet belirtileri hamilelik belirtileriyle aynı zaten yarın daha koyu bi testle karşılaşacaksın inşallah
Tebrik ederimmmmm rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizler için dua etmeyi unutmaHamileyim beta 85
Canım ben ateş takibinden anlamıyorum ama yine de baktım ilk yumurtlamadaki gibi değil sanki burda gördüğüm kadarla yerleşme olabilir miİnşAllah 2. Yumurtlamayı mı dikkate alsam acaba 9 gün var onada
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerler inşallah bebiş bizlerede dua edermisin hep birlikte çıkalım burdanHamileyim beta 85
Ben de yaptım ama işe yaradı mı emin olamiyorum ya, işe yaradı mı canım sende. Ben 18-19. Günde yumurtluyorum, bugün 15. Gün hala yumurtlama olmadı 11. Günde bırakmıştım içmeyi. Ovulasyon bugün çok hafif koyulasmis sadece o kadarBir dahaki ay deneyeceğim kuzum bu ay tarçın bal çörekotu yaptım. İnciri de hiç sevmiyorum ama napim deneyelim