💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Merhaba ben de yeni katıldım, Sat : 2 şubat Bat: 5 mart. bebekheyecani bebekheyecani
Bugün doktora gittim, hamilelik öncesi genel bir kontrol için. Doktor ultrasonla muayenede yumurtalama dönemindesin dedi, ama normalde hesaplarıma göre öyle değil ve 3 gün önce korumasız ilişkiye girmiştim acaba bu şekilde tutmuş olabilir mi, bunu en yakın nasıl anlarım. :eek:

Herkese merhaba bu sabah yaptım testi adetim sadece bir gün gecikti kan verdim sonucu bekliyorum sizce hamilelik var mı 🥹

Eklentiler

• E1466986-B192-45BC-93E5-F7C07C087D87.jpeg
    E1466986-B192-45BC-93E5-F7C07C087D87.jpeg
    78,1 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar göğsümün halka kısmı çok kaşınıyor ve benek benek bir şeyler çıktı halkası büyüdü gibi geliyor 😳 yine hüsrana uğrucam bence hep aynı şeyler oluyor 🤦🏼‍♀️ geçen ayda öyleydi 😔

Kızlar göğsümün halka kısmı çok kaşınıyor ve benek benek bir şeyler çıktı halkası büyüdü gibi geliyor 😳 yine hüsrana uğrucam bence hep aynı şeyler oluyor 🤦🏼‍♀️ geçen ayda öyleydi 😔
Canım bozma moralini adet belirtileri hamilelik belirtileriyle aynı zaten yarın daha koyu bi testle karşılaşacaksın inşallah

sevayd sevayd Canım bişey soracam sana bugün farkettim femometer uygulamasıyla takip ediyordum şubatın 1de olan yumurtlama gününü 3 şubata çekmiş uygulama kimyasalı adet olarak girmiştim neden öyle oldu ki bilgin var mı

Bir dahaki ay deneyeceğim kuzum ☺️ bu ay tarçın bal çörekotu yaptım. İnciri de hiç sevmiyorum ama napim deneyelim 😂
Ben de yaptım ama işe yaradı mı emin olamiyorum ya, işe yaradı mı canım sende. Ben 18-19. Günde yumurtluyorum, bugün 15. Gün hala yumurtlama olmadı 11. Günde bırakmıştım içmeyi. Ovulasyon bugün çok hafif koyulasmis sadece o kadar

X