-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.021
İncir ye daha sonra bana dua edersinYaaa bırakmayın. Pes etmek yok. Allah büyüktürbu aydan ümitliyim inşallah olacak. Öncelikle ben bu ay biraz rejim yapacağım ve spor. Bir de sağlıklı besleneceğim. Dışarıdan yemek istemeye son yumurtam nasıl kaliteli hale gelir bir de bunu bulsam ah ah
Kabak çekirdeği tüketin ben eşimle tüketiyorum arada bir . Erkeklere daha iyi geliyor. Çiğ kabak çekirdeği.Bu ayı doktor ayı ilan ettik eşimle ikimizde doktora gittik. Elhamdülillah bende bir problem çıkmadı değerler hormonlar hiç bir eksiklik falan yok dedi sedece folik asit yazdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim ama 1 ay kullanmaya karar verdim başladım bakalım. Eşim de de çok şükür problem çıkmadı yani bir degerinde biraz düşüklük var ama önemli bişey degil dedi günümüzde stres altında yaşam sartlarinda normal dedi ama eşim için birşeyler denemek istiyorum ne önerirsiniz kızlar
Ben bir instagram sayfasından aldım kadın takibimi yapıyor ondan aldığım içinİnnovita da kullandım onuda beceremedim anlamadım birşey
Ben de kullanıyorum canım, sen hangi marka kullanıyorsun?Kızlar bişi danışmak istiyorum, ilk defa bu ay ovulasyon testlerinden kullanmaya baslayacagım, adetimin bitmesini bekliyorum ancak bittikten hemen sonraki gün mü baslamam gerekiyor yoksa belirli bi gün var mı beklemem gereken?
Ben ve sağlıkçı 2 kuzenim de bunu kullanıyoruz. 3ğmüz de memnunuzDr yazdı devlet karşılamıyor ama içeriği mg güzel dedi eczacı
Belli olmaz cnmKızlar kizlar Günaydın
Bu ay da olmadı gibi geliyor bana
Sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrım var
Bat normalde 11 martta ama 2 gün erken yumurtladim 8 9 mart gibi olurum
Evt cnm şubat 28 çektiği için 2 gün ekliyorsunHayirli gecele kizlar adetime 8gun var ama subat 28 cekiyorya ikigun eklicekmiyiz acaba adet gunumuze cunku ben 29 30 gun adet zamanim.erken hamilelik testi yapsam yarin mesela cikarmi .ya da hangi gun yapsam
Belki o kafa rahatligiyla tedaviye de gerek kalmaz. Hep soylenen ama pek yapamadigimiz akisina birakmak olayina ben de inaniyorum. Dedigin de dogru su zaman olsun bu zaman olsunla olmuyor bu isler. Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarindan söz et :) bir de bir seyi aşırı isteyip onunla sinanmaktan da korkarim. Insallah en hayırlı zamanda nasip olsun hepimizeEvet diğer hamileligim oruca gelmisti tutamadım ama onda 6 aylikti simdide diyorum korunmayalim ama olmazsada bayramdan sonra rahat kafayla dr gideriz bide böyle kafa dağıtmak cok iyi gelir yazin diğer 2 gebelik te yaza denk gelmişti geziyordum eşimle hic aklima gelmiyodu bu kadar yine belki öyle olur tedaviye gerek kalmadan bide biz ne kadar su ayda olsun bu ayda olsun desekte nasipten öteye gecilmiyor
Umudunu kaybetme canim. Regl belirtisi icin de erken bence. Ne zaman test yapacaksinKızlar kizlar Günaydın
Bu ay da olmadı gibi geliyor bana
Sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrım var
Bat normalde 11 martta ama 2 gün erken yumurtladim 8 9 mart gibi olurum
ya evet pembelık onemlı grı ıse cızgı hıc donup bakma zaten ama renk varsa bıngo :)Gecen gün bu laboquik bendede boyle cizgi çıkardı ya şaşırdım bu testte pek olmuyordu bu testlere de güvenemiyoruz yaa pembe çıkmadan artık
Günaydın şimdi yapacağımcans16 bugünkü testini beklioruz heyecanla :) test stoklarin dolduysa
Tamam inşallah canım sagolasin. Tevafuktur akşam da çiğ kabak çekirdeği yemiştik bundan sonra devam o zamanKabak çekirdeği tüketin ben eşimle tüketiyorum arada bir . Erkeklere daha iyi geliyor. Çiğ kabak çekirdeği.
Aminn inşallah çokta umutlanmıyorum hayırlısı neyse o olsun