💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kabak çekirdeği tüketin ben eşimle tüketiyorum arada bir . Erkeklere daha iyi geliyor. Çiğ kabak çekirdeği.

Ben de kullanıyorum canım, sen hangi marka kullanıyorsun?

Kızlar kizlar Günaydın
Bu ay da olmadı gibi geliyor bana
Sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrım var
Bat normalde 11 martta ama 2 gün erken yumurtladim 8 9 mart gibi olurum

Kızlar kizlar Günaydın
Bu ay da olmadı gibi geliyor bana
Sanki regl olacakmışım gibi kasık ağrım var
Bat normalde 11 martta ama 2 gün erken yumurtladim 8 9 mart gibi olurum
Belli olmaz cnm
Hamişkende regl benzeri ağrı olabılıyor bılıyosun
Daha varmış bata
İnşallah tutar bu ay

Hayirli gecele kizlar adetime 8gun var ama subat 28 cekiyorya ikigun eklicekmiyiz acaba adet gunumuze cunku ben 29 30 gun adet zamanim.erken hamilelik testi yapsam yarin mesela cikarmi .ya da hangi gun yapsam
Evt cnm şubat 28 çektiği için 2 gün ekliyorsun
Regl ine 3 gün kala yapmaya başlarsın
Daha erken Çunku

Belki o kafa rahatligiyla tedaviye de gerek kalmaz. Hep soylenen ama pek yapamadigimiz akisina birakmak olayina ben de inaniyorum. Dedigin de dogru su zaman olsun bu zaman olsunla olmuyor bu isler. Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarindan söz et :) bir de bir seyi aşırı isteyip onunla sinanmaktan da korkarim. Insallah en hayırlı zamanda nasip olsun hepimize

Kızlar bunlarda benim ovulasyon testi ben adetin 12 günu yumurtladım galiba 11 günu 12 günü ve 14 çatlama oldu dıye 14 günü değerlendirdik nasıl doğrumu günler sizce marka Lagoboick çok koyu çıkarmadı ama ben kasık ağrımdanda anladım zaten ogün yumurtladıgımı

Eklentiler

• 16775655721177583694517146910936.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…