💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

İlk 5 dakika da çıkan testim ama ateş tablom 2.ye yumurtlama gösterdi 🤦🏼‍♀️ 2 gündür test yapıyorum bu en koyu olmuş hali sizce varmı birşeyler?
Ya ben bunu gunduz gordum lh sandım ates tablona bakmadım ama belkıde yerleşme düşüşüdür, labaquıck guvenilir oğlumda bu testle ogrendım ve okadar okadar sılıktı kı bu onun yanında epey bellı oluyor ılk bes dk da da cıktıysa gerıye koyulaşma takıp etmek kalıyor , tebrıkler demek ıcın erken ama bence tebrıkler ❤️

Ya ben bunu gunduz gordum lh sandım ates tablona bakmadım ama belkıde yerleşme düşüşüdür, labaquıck guvenilir oğlumda bu testle ogrendım ve okadar okadar sılıktı kı bu onun yanında epey bellı oluyor ılk bes dk da da cıktıysa gerıye koyulaşma takıp etmek kalıyor , tebrıkler demek ıcın erken ama bence tebrıkler ❤️
Regli günü akla kara belli olur bende heveslenmiyorum hep seviniyorum sonda hayal kırıklığı oluyor ilk 5dk da çıktı hemen çektim, 2 gün sonra tekrar yaparım tabi kendimi tutabilirsem, 😌 hayırlısı olsun 🤲🏻

Ateş tablosu düşmeyi gösteriyor mu

Ateş tablosu düşmeyi gösteriyor mu
Yerleşme dususunu mu canım evet oğlumda benım ateşim dusmustu ıkı gün sonra tekrar cıktı , tabıkıde hemen sımdıden emın olunmaz canım ama ısık var cokta erkenmıs sen ıkı gun beklemeye calıs bekleyemezsende testın varsa yap gıtsın ama senı strese sokacaksa bekle derim hayırlısı olsun inşallah

kızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler. :KK43: sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı
Stres ve yorgunluk sebebiyledir büyük ihtimalle

Yerleşme dususunu mu canım evet oğlumda benım ateşim dusmustu ıkı gün sonra tekrar cıktı , tabıkıde hemen sımdıden emın olunmaz canım ama ısık var cokta erkenmıs sen ıkı gun beklemeye calıs bekleyemezsende testın varsa yap gıtsın ama senı strese sokacaksa bekle derim hayırlısı olsun inşallah
İşte benim direk yumurtlama çizgisini çekti çekmeseydi öyle düşüncektim,yarın sabah bakalım eski çizgiye çekecek mi belki çeker 🤷🏼‍♀️testim var yapınca rahat oluyorum 😌

Bu fikri sevdim.. bu ay olmazaa ben de mi bir ara versem diyorum. Ramazani atlatalim sonrasi Allah kerim. Gerci benim ilk gebeligim ramazanda olmustu. Ramazanin son haftasinda ogrenmistim gebe olduğumu. Bir tarafim da su kasim aralik bir gecsin. Olcaksa ocakta olsun diyor ama oyle istedigi anda olmuyor tabi bu is.. hayirlisi Allahtan hepimiz icin en dogru zamanda nasip olsun
Evet diğer hamileligim oruca gelmisti tutamadım ama onda 6 aylikti simdide diyorum korunmayalim ama olmazsada bayramdan sonra rahat kafayla dr gideriz bide böyle kafa dağıtmak cok iyi gelir yazin diğer 2 gebelik te yaza denk gelmişti geziyordum eşimle hic aklima gelmiyodu bu kadar yine belki öyle olur tedaviye gerek kalmadan bide biz ne kadar su ayda olsun bu ayda olsun desekte nasipten öteye gecilmiyor

Gecen gün bu laboquik bendede boyle cizgi çıkardı ya şaşırdım bu testte pek olmuyordu bu testlere de güvenemiyoruz yaa pembe çıkmadan artık 😔

Hayırlısı olsun bende 2 ay önce yaşadım büyük ihtimal, bu ayda bir garip regl oldum herkes çocuğa hazırlanıyor vücut diyor ama bakalım heveslenmek istemiyorum hemen
Hayirli gecele kizlar adetime 8gun var ama subat 28 cekiyorya ikigun eklicekmiyiz acaba adet gunumuze cunku ben 29 30 gun adet zamanim.erken hamilelik testi yapsam yarin mesela cikarmi .ya da hangi gun yapsam

X