- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #2.041
o zaman bugun test yapmadın mııAminn inşallah çokta umutlanmıyorum hayırlısı neyse o olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman bugun test yapmadın mııAminn inşallah çokta umutlanmıyorum hayırlısı neyse o olsun
Yarın yapayım dedimo zaman bugun test yapmadın mıı
helal sana bee tamam ozaman yarın gelıp bakacağımYarın yapayım dedim
Zor tutuyorum kendimi ama inat ettim yarın yapıcam hem 5 günüm kalmış oluyor daha iyi olurhelal sana bee tamam ozaman yarın gelıp bakacağım
Bugün çatlamayla birlikte 10. Günüm olsaydı silikte olsa bişeyler çıkardı diye düşünüyorum malesef önümüzde ki ay inşallah ovülasyon testimde böyle. Gece kasığıma sürekli bişeyler battı acıyla uyandım neden öyle oldu onuda bilmiyorumcans16 bugünkü testini beklioruz heyecanla :) test stoklarin dolduysa
Ya kediyi kıskandım 1 yıldır gebelik için uğraşyıyorum bırak yerde sürünmeyi bu zilli kedim tek seferde 7 tane doğurdu ..töwbe töwbe gitti artık piskoleji herkeste ..gün aşırı ilişkide tartışmaktan kaçıyorumÇok güldüm valla Allah ta seni güldürsün inşallah
PREDICTORde yıne sılık cızgı var ama emın olamıyorum bende bı cok kez gorunce onada guvenım kalmadıBugün çatlamayla birlikte 10. Günüm olsaydı silikte olsa bişeyler çıkardı diye düşünüyorum malesef önümüzde ki ay inşallah ovülasyon testimde böyle. Gece kasığıma sürekli bişeyler battı acıyla uyandım neden öyle oldu onuda bilmiyorum
Kızlar bahsettiğim gibi 23 şubattan 27 şubata kadar gün aşırı ilişki önermişti,fakat açmaz olaydım o telewizyonu eşim asker dizisi bir izlemeye başladı duygusallaştı benim son 27 sinin çiftleşmesi kaldı sinirimden ateş attım baktım bende izlemeye dewam, Umarım sorun olmaz 2,3 gündür kasık yumurta miğde hangi organ belde mewcutsa koptum sancılardan o tw kumandasına basan elime stem ettim ):Çok güldüm valla Allah ta seni güldürsün inşallah
Hayırlısı olsun canım.. yine de 2 gun sonra yapmak daha mi garanti olurdu acaba die dusunmeden edemedimBugün çatlamayla birlikte 10. Günüm olsaydı silikte olsa bişeyler çıkardı diye düşünüyorum malesef önümüzde ki ay inşallah ovülasyon testimde böyle. Gece kasığıma sürekli bişeyler battı acıyla uyandım neden öyle oldu onuda bilmiyorum
Evet bende görüyorum onda ama hep aynı siliklikte çizgi o yüzden yok diyorumPREDICTORde yıne sılık cızgı var ama emın olamıyorum bende bı cok kez gorunce onada guvenım kalmadı
Evet en iyisi adet günü falan yapmak kaset test kaldı elimde beklerim bakalımHayırlısı olsun canım.. yine de 2 gun sonra yapmak daha mi garanti olurdu acaba die dusunmeden edemedim
İlk gittik işte doping ilacı ,iğneler ws,, kullandım az kaldi okadar ilaç iğne süpermen gibi uçmaya ,işte 3 tane yumurtadan 1 tane kaliteli gorunce bu ay tüpü iptal etti doğal önerdi .normalde aygaz kullanırım ipra gazamı geçsemBendede durum aynı..tüp bebek için adetli gitmeliyim..bir kaç güne gelmeli..bazen diyorum gitmeyim yine kendimiz deneyekEşim diyor yeter her şeyi denedik mecbur gitmeliyiz..aslında haklıda artık bıktık onu bunu al et
Mfk takviyeleri kullanın tüp bebek yapmadan önce ikinizde kullanınİlk gittik işte doping ilacı ,iğneler ws,, kullandım az kaldi okadar ilaç iğne süpermen gibi uçmaya ,işte 3 tane yumurtadan 1 tane kaliteli gorunce bu ay tüpü iptal etti doğal önerdi .normalde aygaz kullanırım ipra gazamı geçsem
Cnm laboquik te piki çok koyu değilse anlayamıyorsunKızlar bunlarda benim ovulasyon testi ben adetin 12 günu yumurtladım galiba 11 günu 12 günü ve 14 çatlama oldu dıye 14 günü değerlendirdik nasıl doğrumu günler sizce marka Lagoboick çok koyu çıkarmadı ama ben kasık ağrımdanda anladım zaten ogün yumurtladıgımı
Baksana canım benim de böyle çıkardı 26 koyu ama daha koyu olacak pik olmadı daha diye düşünüyordum 26 değerlendirdim 24 ve 27 gecesi de ama ilişkiden sonra uzanma eğiliminde olmadım o gün şansa, çok dikkat etmedim yani 15 dk sonra ayağa kalktım falan. Tutturamadım galiba çok :/Kızlar bunlarda benim ovulasyon testi ben adetin 12 günu yumurtladım galiba 11 günu 12 günü ve 14 çatlama oldu dıye 14 günü değerlendirdik nasıl doğrumu günler sizce marka Lagoboick çok koyu çıkarmadı ama ben kasık ağrımdanda anladım zaten ogün yumurtladıgımı
Benim ilk bebeğim olacak bir hamilelik yaşadım o düştü 2. için hala bekliyorum. Artık inşallah olurda 2. ye de zaman kalırAmin canım inşallah. Hepimizin tez vakitte kucakları dolsun. Sana da .çok geçmiş olsun. diğer bebek hemen olmuş muydu bizim olmamıştı. Biraz uğraşmıştık. şimdi de üç aydır deniyoruz ancak gebe kalamadım.
nasıl memnun musun canım ondanBende reyap hastanesine gidiyorum denk geldi şuan gördüm. Ama ben Mete hocadayım aşılama yaptık bu ay 21 inde.
sinoplu musun canımSelamm bebekheyecani beni de ekler misin ? Sat 27 şubat Bat 26 mart