💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

cans16 cans16 bugünkü testini beklioruz heyecanla :) test stoklarin dolduysa
Bugün çatlamayla birlikte 10. Günüm olsaydı silikte olsa bişeyler çıkardı diye düşünüyorum malesef önümüzde ki ay inşallah 🙏🏻 ovülasyon testimde böyle. Gece kasığıma sürekli bişeyler battı acıyla uyandım neden öyle oldu onuda bilmiyorum

Eklentiler

• F94650CD-FF6A-47B6-8E96-9054E2DCEE17.jpeg
    F94650CD-FF6A-47B6-8E96-9054E2DCEE17.jpeg
    70,5 KB · Görüntüleme: 94
  • A9560286-32A8-4F36-B436-F307BD9132CC.jpeg
    A9560286-32A8-4F36-B436-F307BD9132CC.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 83
  • image.jpg
    image.jpg
    192,7 KB · Görüntüleme: 92
Bugün çatlamayla birlikte 10. Günüm olsaydı silikte olsa bişeyler çıkardı diye düşünüyorum malesef önümüzde ki ay inşallah 🙏🏻 ovülasyon testimde böyle. Gece kasığıma sürekli bişeyler battı acıyla uyandım neden öyle oldu onuda bilmiyorum
PREDICTORde yıne sılık cızgı var ama emın olamıyorum bende bı cok kez gorunce onada guvenım kalmadı

Çok güldüm valla Allah ta seni güldürsün inşallah
Kızlar bahsettiğim gibi 23 şubattan 27 şubata kadar gün aşırı ilişki önermişti,fakat açmaz olaydım o telewizyonu eşim asker dizisi bir izlemeye başladı duygusallaştı benim son 27 sinin çiftleşmesi kaldı 🤦💥 sinirimden ateş attım baktım bende izlemeye dewam, Umarım sorun olmaz 2,3 gündür kasık yumurta miğde hangi organ belde mewcutsa koptum sancılardan 🤦 o tw kumandasına basan elime stem ettim ):

Hayırlısı olsun canım.. yine de 2 gun sonra yapmak daha mi garanti olurdu acaba die dusunmeden edemedim

Bendede durum aynı..tüp bebek için adetli gitmeliyim..bir kaç güne gelmeli..bazen diyorum gitmeyim yine kendimiz deneyek🥴Eşim diyor yeter her şeyi denedik mecbur gitmeliyiz..aslında haklıda artık bıktık onu bunu al et
İlk gittik işte doping ilacı ,iğneler ws,, kullandım az kaldi okadar ilaç iğne süpermen gibi uçmaya ,işte 3 tane yumurtadan 1 tane kaliteli gorunce bu ay tüpü iptal etti doğal önerdi .normalde aygaz kullanırım ipra gazamı geçsem 😁

İlk gittik işte doping ilacı ,iğneler ws,, kullandım az kaldi okadar ilaç iğne süpermen gibi uçmaya ,işte 3 tane yumurtadan 1 tane kaliteli gorunce bu ay tüpü iptal etti doğal önerdi .normalde aygaz kullanırım ipra gazamı geçsem 😁
😂Mfk takviyeleri kullanın tüp bebek yapmadan önce ikinizde kullanın

Kızlar bunlarda benim ovulasyon testi ben adetin 12 günu yumurtladım galiba 11 günu 12 günü ve 14 çatlama oldu dıye 14 günü değerlendirdik nasıl doğrumu günler sizce marka Lagoboick çok koyu çıkarmadı ama ben kasık ağrımdanda anladım zaten ogün yumurtladıgımı
Cnm laboquik te piki çok koyu değilse anlayamıyorsun

Bnde bu ay laboquik aldım bakalım

İnnovita da yumurtlamayı net gösteriyor ama oda tam silinmiyor hep çift çizgi 🙄😄

Kızlar bunlarda benim ovulasyon testi ben adetin 12 günu yumurtladım galiba 11 günu 12 günü ve 14 çatlama oldu dıye 14 günü değerlendirdik nasıl doğrumu günler sizce marka Lagoboick çok koyu çıkarmadı ama ben kasık ağrımdanda anladım zaten ogün yumurtladıgımı
Baksana canım benim de böyle çıkardı 26 koyu ama daha koyu olacak pik olmadı daha diye düşünüyordum 26 değerlendirdim 24 ve 27 gecesi de ama ilişkiden sonra uzanma eğiliminde olmadım o gün şansa, çok dikkat etmedim yani 15 dk sonra ayağa kalktım falan. Tutturamadım galiba çok :/

Eklentiler

• B88CDC1D-D74E-4E49-AB4C-7E5D04F6E684.jpeg
    B88CDC1D-D74E-4E49-AB4C-7E5D04F6E684.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 68
Amin canım inşallah. Hepimizin tez vakitte kucakları dolsun. Sana da .çok geçmiş olsun. diğer bebek hemen olmuş muydu bizim olmamıştı. Biraz uğraşmıştık. şimdi de üç aydır deniyoruz ancak gebe kalamadım.
Benim ilk bebeğim olacak bir hamilelik yaşadım o düştü 2. için hala bekliyorum. Artık inşallah olurda 2. ye de zaman kalır 😇

X