- 6 Şubat 2021
- 5.863
- 5.319
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.981
Ay hadi İnşallah ama benim bat çok yakın heralde 2regliye heyecan olur
Ben de bugun o kadar hizli yuruyordum ki.. gebelik varsa da kalmicak bu tempoya diye gecirdim icimden. 4 hafta oldu hem diyet hem yuruyus.. etkisi olacak mi görelim bakalimYürüyüş yapmak iyi gelir hem yerleşmeye hemde yumurtlamaya çok yardımcı oluyorben ilk hamiliğimde(boş gebelik oldu) yürüyüş yapıyordum etkisinin olduğunu düşünüyorum
Bence yedigimiz ictigimiz her sey etkiliyor bizi canim. Ama mide ilaclari gebelikte bile kullaniliyor o yuzden olumsuz bir etkisi olacagni dusunmuyorumKızlar bişey sorucam
Hani biz ilaç kullanmamaya dikkat edıyoruz ya peki erkeklerdedemi böyle?
Sperme etkisi olurmu acaba?
Mesela eşime bugun doktor mide ekşimesi için hap şurup falan vermiş
Kullansa Bı sıkıntı olurmu
Benim de geçen ay aldığım o şekildi. Pik mi değil miBazı testler pik olsa bile silik çıkartıyor bende böyle kaset test almıştım pik ne zaman oldu bulamadım her ihtimale karşı değerlendirin ve devam edin ovülasyona
ben de artımed kullandım o şekildeydi. İnnovita aldım hem çok daha ucuz ayrıca gebelik testi de var içindeBen de laboquik için böyle düşünüyorum. O yüzden yapmayı bıraktım
Hayırlısı olsun inşallah etkisini görürsünüzBen de bugun o kadar hizli yuruyordum ki.. gebelik varsa da kalmicak bu tempoya diye gecirdim icimden. 4 hafta oldu hem diyet hem yuruyus.. etkisi olacak mi görelim bakalim
İnnovita da kullandım onuda beceremedim anlamadım birşeyBenim de geçen ay aldığım o şekildi. Pik mi değil mi
ben de artımed kullandım o şekildeydi. İnnovita aldım hem çok daha ucuz ayrıca gebelik testi de var içinde
Insallah canim.. insallah hepimiz hayirli haberler aliriz bu ayHayırlısı olsun inşallah etkisini görürsünüz
Aminnnn inşallahInsallah canim.. insallah hepimiz hayirli haberler aliriz bu ay
Ben hamile kaldığım ay eşime doktor ilaç yazdı bir sürü mecbur kullanmalıydi çünkü kulak ağrısı baş dönme kusma veriyordu..ilacın biride istek yaratıyormuş..gerçekten hiss olunuyordu ne alaka anlamadım rahatlıyormuşKızlar bişey sorucam
Hani biz ilaç kullanmamaya dikkat edıyoruz ya peki erkeklerdedemi böyle?
Sperme etkisi olurmu acaba?
Mesela eşime bugun doktor mide ekşimesi için hap şurup falan vermiş
Kullansa Bı sıkıntı olurmu
Biz gittik Progestan içiyorum üç gündür zaten yazmıştım bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek dedi doktor. İnşallah sen de ben de güzel sonuçlar alırız canım benimAmin canım inşallahbizde bayramdan sonra eşimle dr gidicez kendimize o zamana kadar söz verdik hayırlısı olsun bakalım az kaldı
Ben internetten aldım canım eczanede yoktu bulunduğum yerde laboquick markası beğenisi de yüksekti bayaHangi marka kullanıyorsun canım, benim takibimi yapıyorlar herhalde sen eczaneden aldın
Ben inanıyorum inşallah hamilesinAy ağzından bal damlıyor inşallah vardırşuan kasıklarımda da ağrı var çok yürüdüğüm zaman ağrı giriyor
Benim markada ondan bu ay oldu da tutmazsa hangi markayı tavsiye ediyorsunuz. Ben internetten beğenisi gazla yorumlar olumlu diye aldım ama pik oldu mu anlayamadım bir koyu ama tam koyu değil bir silik çıktı sonraBen de laboquik için böyle düşünüyorum. O yüzden yapmayı bıraktım
İşte ben şuan bunu deniyorumAcaba bu ovulasyon trstleri yumurtaları ne kadar büyüyünce pik gösteriyor
İnnovita da pik daha çok bellı oluyor kullandımBenim markada ondan bu ay oldu da tutmazsa hangi markayı tavsiye ediyorsunuz. Ben internetten beğenisi gazla yorumlar olumlu diye aldım ama pik oldu mu anlayamadım bir koyu ama tam koyu değil bir silik çıktı sonra
Teşekkür ederim Allah isteyen herkse nasip etsinBen inanıyorum inşallah hamilesinyarın bir daha tekrarla testi inşallah Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı ile
Amin canım zaten bu Ay yumurtlamayq kadar değerlendirdim yani o kadar bıktım ki eşim yanassa bile ben istemiyordum yani psikolojim hep oradaydı baya mola oldu bu ay bana yumurtlamadan sonra hiç olmadı resmenBiz gittik Progestan içiyorum üç gündür zaten yazmıştım bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek dedi doktor. İnşallah sen de ben de güzel sonuçlar alırız canım benim
Bugün de değerlendirin bence canım, çatladiktan sonra 12-24 saat yaşıyormuş yumurtaYa valla bu pik olayı falan gıcığıma gitti yumurta çatlamadan haber veren bir sensör olsa keşke26 sı pik gibi görünüyor bende ama tam koyu çıkmadığı için anlamadım tabi o günü değerlendirdik, 27 si yani bugün silikleşmiş çatladı sanırım bugünü de değerlendirsek olasılık çok mu düşük oluyor acaba ben daha vardır çatlamaya diye konsantre de olamadım
Bu fikri sevdim.. bu ay olmazaa ben de mi bir ara versem diyorum. Ramazani atlatalim sonrasi Allah kerim. Gerci benim ilk gebeligim ramazanda olmustu. Ramazanin son haftasinda ogrenmistim gebe olduğumu. Bir tarafim da su kasim aralik bir gecsin. Olcaksa ocakta olsun diyor ama oyle istedigi anda olmuyor tabi bu is.. hayirlisi Allahtan hepimiz icin en dogru zamanda nasip olsunAmin canım zaten bu Ay yumurtlamayq kadar değerlendirdim yani o kadar bıktım ki eşim yanassa bile ben istemiyordum yani psikolojim hep oradaydı baya mola oldu bu ay bana yumurtlamadan sonra hiç olmadı resmenbu ayda olmazsa orucumu tutar bayrami atlatir gider tedavi gerekiyorsa oluruz bide havalar ısındı belki gezeriz kafa dağıtırız cok takmayız bu kadar biliyorum kafadan çıkarttığımiz ay olacak