💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yürüyüş yapmak iyi gelir hem yerleşmeye hemde yumurtlamaya çok yardımcı oluyor ben ilk hamiliğimde(boş gebelik oldu) yürüyüş yapıyordum etkisinin olduğunu düşünüyorum
Ben de bugun o kadar hizli yuruyordum ki.. gebelik varsa da kalmicak bu tempoya diye gecirdim icimden. 4 hafta oldu hem diyet hem yuruyus.. etkisi olacak mi görelim bakalim

Bence yedigimiz ictigimiz her sey etkiliyor bizi canim. Ama mide ilaclari gebelikte bile kullaniliyor o yuzden olumsuz bir etkisi olacagni dusunmuyorum

Bazı testler pik olsa bile silik çıkartıyor bende böyle kaset test almıştım pik ne zaman oldu bulamadım her ihtimale karşı değerlendirin ve devam edin ovülasyona
Benim de geçen ay aldığım o şekildi. Pik mi değil mi
Ben de laboquik için böyle düşünüyorum. O yüzden yapmayı bıraktım
ben de artımed kullandım o şekildeydi. İnnovita aldım hem çok daha ucuz ayrıca gebelik testi de var içinde

Benim de geçen ay aldığım o şekildi. Pik mi değil mi

ben de artımed kullandım o şekildeydi. İnnovita aldım hem çok daha ucuz ayrıca gebelik testi de var içinde
İnnovita da kullandım onuda beceremedim anlamadım birşey

Ben hamile kaldığım ay eşime doktor ilaç yazdı bir sürü mecbur kullanmalıydi çünkü kulak ağrısı baş dönme kusma veriyordu..ilacın biride istek yaratıyormuş..gerçekten hiss olunuyordu ne alaka anlamadım rahatlıyormuşama o ay ben hamile kaldım ve düşük olunca..bazen diyorum o ilacdan ola bilir..sonradan Google okudum..o ilacı kullanıp hamile kalmak yasak çocuk gelişmez

Amin canım inşallah bizde bayramdan sonra eşimle dr gidicez kendimize o zamana kadar söz verdik hayırlısı olsun bakalım az kaldı
Biz gittik Progestan içiyorum üç gündür zaten yazmıştım bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek dedi doktor. İnşallah sen de ben de güzel sonuçlar alırız canım benim

Ben de laboquik için böyle düşünüyorum. O yüzden yapmayı bıraktım
Benim markada ondan bu ay oldu da tutmazsa hangi markayı tavsiye ediyorsunuz. Ben internetten beğenisi gazla yorumlar olumlu diye aldım ama pik oldu mu anlayamadım bir koyu ama tam koyu değil bir silik çıktı sonra

Benim markada ondan bu ay oldu da tutmazsa hangi markayı tavsiye ediyorsunuz. Ben internetten beğenisi gazla yorumlar olumlu diye aldım ama pik oldu mu anlayamadım bir koyu ama tam koyu değil bir silik çıktı sonra
İnnovita da pik daha çok bellı oluyor kullandım

Bu ay laboquik aldım
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla sankı innovita kdr pik göstermiyor

Bakalım deniyip görcez

Ya valla bu pik olayı falan gıcığıma gitti yumurta çatlamadan haber veren bir sensör olsa keşke 26 sı pik gibi görünüyor bende ama tam koyu çıkmadığı için anlamadım tabi o günü değerlendirdik, 27 si yani bugün silikleşmiş çatladı sanırım bugünü de değerlendirsek olasılık çok mu düşük oluyor acaba ben daha vardır çatlamaya diye konsantre de olamadım

Biz gittik Progestan içiyorum üç gündür zaten yazmıştım bakalım bu ay olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çekilecek dedi doktor. İnşallah sen de ben de güzel sonuçlar alırız canım benim
Amin canım zaten bu Ay yumurtlamayq kadar değerlendirdim yani o kadar bıktım ki eşim yanassa bile ben istemiyordum yani psikolojim hep oradaydı baya mola oldu bu ay bana yumurtlamadan sonra hiç olmadı resmen bu ayda olmazsa orucumu tutar bayrami atlatir gider tedavi gerekiyorsa oluruz bide havalar ısındı belki gezeriz kafa dağıtırız cok takmayız bu kadar biliyorum kafadan çıkarttığımiz ay olacak

Bugün de değerlendirin bence canım, çatladiktan sonra 12-24 saat yaşıyormuş yumurta

Bu fikri sevdim.. bu ay olmazaa ben de mi bir ara versem diyorum. Ramazani atlatalim sonrasi Allah kerim. Gerci benim ilk gebeligim ramazanda olmustu. Ramazanin son haftasinda ogrenmistim gebe olduğumu. Bir tarafim da su kasim aralik bir gecsin. Olcaksa ocakta olsun diyor ama oyle istedigi anda olmuyor tabi bu is.. hayirlisi Allahtan hepimiz icin en dogru zamanda nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…