Yaaa benimde 5. Gün cıkmıstı idrardaMerhaba
benimde 2 aşılama negatif Deneyimi sonrası tüp bebek geçiş yaptık 20 kasım da transfer oldum 1 Aralık test günüm transfer gününü saymazsam 5. günü dayanamadım test yaptım 10 dk içerisinde çook silik çizgi çıktı inşallah bu gruptaki herkes pozitif sonuçlanır
Cok silikte olsa var dimi ? Benimde aşırı silikti zor gördmBende transferimin 7.günü bu testi yaptım çok silik çıktı sizce var mı??
Gördün müCok silikte olsa var dimi ? Benimde aşırı silikti zor gördm
Yaa hadi gözün aydın cnm benim kese için gün verdimi bugün tsst gununmuydu senin yarinmi2 katından fazla katlanmıs cok sükür
Bugün 10. Günüm cok sükür. Carsamba 3. Bi test istediler 10 gün snra da keseyi görürüz dedilerYaa hadi gözün aydın cnm benim kese için gün verdimi bugün tsst gununmuydu senin yarinmi
Aynı gün transfer olmuşuzMerhaba
benimde 2 aşılama negatif Deneyimi sonrası tüp bebek geçiş yaptık 20 kasım da transfer oldum 1 Aralık test günüm transfer gününü saymazsam 5. günü dayanamadım test yaptım 10 dk içerisinde çook silik çizgi çıktı inşallah bu gruptaki herkes pozitif sonuçlanır
Kan verdin mi canımMerhaba
Hayırlısı olsunVerdim canım 7. gün beta 76 çıktı doktor cuma günü yine test yaptır dedi sizce artar mı
Tek mi çift mi embriyo transferi olmuştunuzVerdim canım 7. gün beta 76 çıktı doktor cuma günü yine test yaptır dedi sizce artar mı
31 yaşındayım tek embriyo canım 35 yaş üzeri çift koyuluyormuşTek mi çift mi embriyo transferi olmuştunuz
Kesinlikle vermelisin güzel haberlerini bekliyoruzHayırlısı olsunİnsallah artar Bende yarın test versem mi acaba ya
Ver ver güzel haberlerine de bekliyoruz benimde 3. Testim bugn insallah güzel yükselmiştrHayırlısı olsunİnsallah artar Bende yarın test versem mi acaba ya
Yaaaa hamilesiniz9.gün demin evde yaptım testi sizce yarın kan veriyimmi cumartesi test günümü mü bekliyim acaba
Çok şükür mutluluğumu tarif edemem ya yarın test vericem umarım güzel artışta görürümYaaaa hamilesinizbebiş var çok şükür. Ben bekleyemedim valla test gününü idrarda cıktıysa kanda da cıkıyo
Hamile oldğunuza göre hemen belirtilerinizden bahsedin bizede lütfennnnÇok şükür mutluluğumu tarif edemem ya yarın test vericem umarım güzel artışta görürümo kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki hem maddi hem manevi, herkese nasip olur inşallah
33 yasındayım çift transfer oldu31 yaşındayım tek embriyo canım 35 yaş üzeri çift koyuluyormuş
Benim bel ağrısıyla basladı. Snra lekelenme oldu ve aşırı uyku hali varHamile oldğunuza göre hemen belirtilerinizden bahsedin bizede lütfennnn
İnsallah insallahÇok şükür mutluluğumu tarif edemem ya yarın test vericem umarım güzel artışta görürümo kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki hem maddi hem manevi, herkese nasip olur inşallah