- 16 Kasım 2023
- 596
- 355
31 yaşndaym çift benmde devlet prosedürü o bence33 yasındayım çift transfer oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
31 yaşndaym çift benmde devlet prosedürü o bence33 yasındayım çift transfer oldu
Ya hayırlı olsun canım maşallah9.gün demin evde yaptım testi sizce yarın kan veriyimmi cumartesi test günümü mü bekliyim acaba
Benim belirtim olmadı hiç dün ve bugün mide yanması oluyor bazen birde bugün adet olacak gibi ağrı oldu biraz test yapmasam adet olacağım zannederdimHamile oldğunuza göre hemen belirtilerinizden bahsedin bizede lütfennnn
Bende de canım hala öyle sanki adet olucam gibi cuma günü yeniden kan testi vericem bende inşallah değerlerimiz artarBenim belirtim olmadı hiç dün ve bugün mide yanması oluyor bazen birde bugün adet olacak gibi ağrı oldu biraz test yapmasam adet olacağım zannederdim
Test yaptınız mı bugünnÇok şükür mutluluğumu tarif edemem ya yarın test vericem umarım güzel artışta görürüm o kadar zorlu yollardan geçiyoruz ki hem maddi hem manevi, herkese nasip olur inşallah
Cumartesi birdaha yaptırmamı istediler , Siz yaptınız mı birdaha test artış nasılTest yaptınız mı bugünn
Ben 27 , 91 , 302 daha yaptırmamı istemediler . 8 aralık kese görcez insallah ilk tahlilinz kaçtı acabaEvet yaptım sonucum yarım saat önce çıktı 194.36 olarak
İlk tahlilim bu benim ikinciyi cumartesi yaptıracağımBen 27 , 91 , 302 daha yaptırmamı istemediler . 8 aralık kese görcez insallah ilk tahlilinz kaçtı acaba
Cok iyi değeriniz masallah masallahh.İlk tahlilim bu benim ikinciyi cumartesi yaptıracağım
Ultrason İçin ne zaman gideceksiniz gün söylediler mi sizeCok iyi değeriniz masallah masallahh.
Evet 8 aralıkUltrason İçin ne zaman gideceksiniz gün söylediler mi size
Yaaa süper sonuuuc cok sevindimmmKızlar benim 12. Gün değerim 469 çıktı
Test yaptınız mı merak ediyorumİlk tahlilim bu benim ikinciyi cumartesi yaptıracağım
Kimyasal vs olmaz dimi bu sonuçta sonra çok bilgim yok çünküYaaa süper sonuuuc cok sevindimmm
Yani değeriniz güzel bence cnkü kimyasal olanlar cok düşük değerler oluyo diye biliyorm bi arkadasmda yaşamıstıKimyasal vs olmaz dimi bu sonuçta sonra çok bilgim yok çünkü
Mesela benim değerimde o kdar yüksek degl ama yükselişine bakıyolar yükselişi güzel oldugu için korkmuyorumKimyasal vs olmaz dimi bu sonuçta sonra çok bilgim yok çünkü
Herkesin hormonlardan kaynaklı farklı oluyormuş sizin 12. gün beta kaç çıktı Allahım sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMesela benim değerimde o kdar yüksek degl ama yükselişine bakıyolar yükselişi güzel oldugu için korkmuyorum