Benim 8. Gün 27 , 10. Gün 91 , 12. Gün 302ydi.Herkesin hormonlardan kaynaklı farklı oluyormuş sizin 12. gün beta kaç çıktı Allahım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
ALlahm ne güzel sonuclar12. Gün 469 değer için doktor ikiz olabilir dedi tek embriyo koyulmuştu değer çok mu yüksek
Bende 8 Aralık gideceğim inşallah görürüzEvet 8 aralık
Hayırlısı olsunKızlar benim 12. Gün değerim 469 çıktı
İnsallah hala insanın kafasında soru işaretleri oluyo tabi insallah görelim de rahatlayalmBende 8 Aralık gideceğim inşallah görürüz
Evet görelimde rahatlayalım birazda olsa sonra birde kalp atışı var mı bekleyişi varİnsallah hala insanın kafasında soru işaretleri oluyo tabi insallah görelim de rahatlayalm
Bİzim beklememiz hiç bitmezEvet görelimde rahatlayalım birazda olsa sonra birde kalp atışı var mı bekleyişi var
Aynen öyle canımBİzim beklememiz hiç bitmezdoğurmadan rahatlamıcam galiba eşim sürekli gelirken test getiriyo yapayım diye inanamıyo hala bu arada nelere dikkat ediyosunuz ya da ediyomusunuz
Oh maşallah gözün aydın tek embriyo mu koydurmuştun canımHayırlısı olsunBenimde 12. Gün 432 çıktı bugün
İki embriyo canım bakalım cuma ultrasonda belli olacak ikiside tutundumu acaba diyeOh maşallah gözün aydın tek embriyo mu koydurmuştun canım
Sen dikkat ediyor musun neler yapıyorsunBİzim beklememiz hiç bitmezdoğurmadan rahatlamıcam galiba eşim sürekli gelirken test getiriyo yapayım diye inanamıyo hala bu arada nelere dikkat ediyosunuz ya da ediyomusunuz
Bende çalısıyorum işe gidip geliyorum . Normal evde işlerimi yapıyorum ama bende uzanmıyorum süpürge vs yapmıyorym cok eğilmiyorm bse de kaldırmıyorum . Cok hızlı yürümemeye calısıyorm falanSen dikkat ediyor musun neler yapıyorsun
Ben evde 5. Gün idrar yaptm çok silikti. 8. Günde kan yaptm beklemek cok zorHerkesin gönlüne göre olsun inşallah bende 27 Kasım 5. Gun çift embriyo transferi oldum 5. Gun embriyosuydular dün sabah ve bu sabah ilk idrarla test yaptım çok silik çıktı ikisinde de ya beklemek zor dayanamıyorum 6 Aralık test günü ama dayanamıyorum benim gibi erkenden test yapan olumlu olan var mı
Ben 10.günü kan yaptırdım çıktı 12. Günüm bugun birde yaptırdım artış gördümHerkesin gönlüne göre olsun inşallah bende 27 Kasım 5. Gun çift embriyo transferi oldum 5. Gun embriyosuydular dün sabah ve bu sabah ilk idrarla test yaptım çok silik çıktı ikisinde de ya beklemek zor dayanamıyorum 6 Aralık test günü ama dayanamıyorum benim gibi erkenden test yapan olumlu olan var mı
Güzel haberlerini bekliyorum bu haftaBende çalısıyorum işe gidip geliyorum . Normal evde işlerimi yapıyorum ama bende uzanmıyorum süpürge vs yapmıyorym cok eğilmiyorm bse de kaldırmıyorum . Cok hızlı yürümemeye calısıyorm falanzaten halimde yok
Hayırlı olsunİnsallah
Canım benim 8. Günüm smdi dayanamadım kan verdim 27 cıktı.
2 gün snra tekrar vericem kasık bel ağrısı cok oldu gögslerim sisti ben direk anladım hemen 5. Gün evde test yaptım pozitif gördüm