• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim doktorum sadece 2 ay kullandırdı multivitaminleri. Sağlıklı beslen yeter vitaminler iştah açıyor zaten dedi. Vallahi doğruymuş bırakınca anladım. Bol bol sağlıklı sebze meyve protein sağlıklı yağ derken düzene soktum artık. Hepimizin tek temennisi kiloların gitmesi :KK53: :halay:
1 senedir tup bebek tedavisi boyunca kutu kutu d3k2 ve ocean mummy ictim, hala daha birak demedi doktorum 😄 neyseki bana kilo aldirmamis o zaman

1 senedir tup bebek tedavisi boyunca kutu kutu d3k2 ve ocean mummy ictim, hala daha birak demedi doktorum 😄 neyseki bana kilo aldirmamis o zaman
Benim vitamin eksikliğim ekstra olarak yok şükür belki de değerlerimden sonra bunları söyledi. Aylık olarak zaten endokrin kontrolüm oluyor. Eksiklik olsa devam derdi sanırım:KK49:

Arkadaşlar ocean mummyi ben de kullanıyorum ilaveten gynoferon demir ve coledan d3 damla verdi hergun alıyorum hepsini haplar 1 tane damla da günde 4 damla şeklinde ama şimdi konu olunca kafama takıldı ocean mummyde de d vitamini var sanırım coledan d3 de hergun acaba fazla mı gelir? Bu şekilde kullanan var mı?

soyasosu soyasosu canım sana bişey sormak istiyorum. Ben haftada bir öğlen tok balıklı salata yapıyorum kendime çok seviyorım çünkü :/ . Bu en küçük gramajından kullanıyorum. Bi tehlikesi olmaz diye düşünüyorum ne diyorsun?
Benim devletteki doktoruma dardanel tondan gelmişler, valla bizde civa miva yok, gebelerinize önerin demişler🤣😅 ben onların yalancısıyım ama isterseniz arada yiyin demişti bana. Ben de yiyorum arada.

Arkadaşlar ocean mummyi ben de kullanıyorum ilaveten gynoferon demir ve coledan d3 damla verdi hergun alıyorum hepsini haplar 1 tane damla da günde 4 damla şeklinde ama şimdi konu olunca kafama takıldı ocean mummyde de d vitamini var sanırım coledan d3 de hergun acaba fazla mı gelir? Bu şekilde kullanan var mı?
Ben de 3 4 damla kullaniyordum hamilelikten once. Ama doktor ocean mummy de var doz asimi olur dedi 1 damlaya dusurdu

çok geçmiş olsun. ayrıntılı usgden hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz. sağlıkla al oğluşunu kucağına. bebeğine güven, stres olmamaya çalış, beslenmene dikkat et Allahın izniyle herşey güzel olsun
Aminnnn Allah razı olsun canimmm
Bebeğin erkek mi kesin yani maşallah 😃😘❤️
Evet canım kesin ben hatta kordon olabilir mi dedim hayır kesin erkek dedi inşallah sağlıklıdır
Canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına, bak biz burada dua eden bir sürü teyzeyiz🙏 minnak burunlu bir bebe gelecek kesin 🐣
Yaaaa canim cok tesekkur ederim inşallah burnu ufaktir, ikili taramamda da nazal burun kemiği bilinmiyor yazıyordu sormayı unutmuştum acaba o zaman da mı göremediler araya da bayram giriyor amaaaan sabretmek çok zor
soyasosu soyasosu canım sana bişey sormak istiyorum. Ben haftada bir öğlen tok balıklı salata yapıyorum kendime çok seviyorım çünkü :/ . Bu en küçük gramajından kullanıyorum. Bi tehlikesi olmaz diye düşünüyorum ne diyorsun?

Haftada bir sorun olmaz canım ama o hafta balık yemişsen tüketmemeni öneriyorum💕
Bu balık ton balık mı kızlar ben kesin yasak olarak biliyorum yüksek cıva mı ne içeriyor diye siz ton balık yiyor musunuz
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah birşey çıkmaz merak etme sen
Aminnn inşallah canım
Dişlerinizi fırçalarken diş etlerinizde kanama oluyor mu benim kan gölü resmen 🥺 hem oksopar hem Coraspirin kullanıyorum bundan mı kaynaklı acaba? Diş doktoruna görünmem lazım sanırım
Bende pek diş kalmadı dolgularim düştü dişlerim çatır çıtır kırılıyor ama doğum sonrası diş yaptirabilirim ancak diye gitmiyorum dayanmaya çalışıyorum
Femibion multivitamin her gün içinden iki tablet çıkıyor onu içiyorum akşam. Her gün öğlen gyneferon ve haftada bir D3 Colefor içiyorum hamilelik başlangıcından beri kan değerlerim vitaminim normaldi sabah kahvaltıda normaldi bir dönem akşam yemeği güzel beslenemedim yiyemiyordum Şuan o da kalmadı. Bende artık bıraktırsın istiyorum her gittiğimde soruyorum hepsine devam ediyor anlamadım gitti
Ayrıca omega alan pek yok galiba ben da almayayım şimdilik o zaman , mumtivitamin ücreti ne kadar acaba ?
Teşekkürler canım

Ben doktor önerisiyle hem d vitamini (wellcare 1000 ünite) kullanıyorum hem de kullandığım multivitamin imomda d vitamini var ona rağmen geçen hafta kan testlerini yenilediğimizde d vitaminim anca 28 çıktı. 30 üstü iyi kabul ediliyor.

Arkadaşlar bu arada doktor bana bugün bunları yazdı aldım, sizler neler kullanıyorsunuz bir önceki hamileligimde demir için ayrı bi ilac kullanmıştım bunda folik asit de var sanırım az miktarda belli hafta sonrası folik asit alınmamalı aslında ama bilemedim . Omega yazmadı sizler kullaniyor musunuz. Mumtivitamin olarak decavit yazmış ama yüksek A vitamini varmış şimdi gördüm acaba tehlikeli olur mu hem bebek için hem de kan sulandirici kullanırken yüksek A vitamini zararlı bebek için malum. Decavit multivitamin kullanan var mi . sizler neler kullanıyorsunuz ??

Ben imom, d vitamini ve magnezyum. 20. Haftadan sonra gynollu bir şey başlatacaktı ama sizinki mi, yoksa başka bir şey mi hatırlamıyorum.

Dişlerinizi fırçalarken diş etlerinizde kanama oluyor mu benim kan gölü resmen 🥺 hem oksopar hem Coraspirin kullanıyorum bundan mı kaynaklı acaba? Diş doktoruna görünmem lazım sanırım
Canım burdan marka verebiliyor muyuz bilmiyorum ama nokta koyayım sen anla parad.ntax🤭 benim diş eti kanamalarimi o ve ve demir takviyesi çok büyük anlamda rahatlattı. Sen bir de kan sulandırıcı kullandığın için bizim 1 kanıyorsa senin 5 kaniyor durması da zor oluyor kanın sulu olduğu için. Ben diğer gebeliklerimde oksapar kullanırken elimi çok hafif çizik şeklinde kesmiştim oluk oluk kanamişti hastaneye gitmiştik

Ya ben hiç risk almıyorum yemıyorum 😃 Canım istedi bi ara yınede yemedım .
Bana yasak demıstı ılk doktorum onu dınlıyorum 🤣
Benim canım hiç çekmediği için ikileme düşmedim ama doktorlar çok ayrılıyor bu konuda da, internette bile bir yazıda yiyebilirsiniz diyorsa diğerinde yemeyin:)

Benim canım hiç çekmediği için ikileme düşmedim ama doktorlar çok ayrılıyor bu konuda da, internette bile bir yazıda yiyebilirsiniz diyorsa diğerinde yemeyin:)
Hım ben tercıhımı balık tan yana kullanıyorum az kaldı zaten yazın balık ta yenmıyor bızde etle arayı kapatırız 😅

Kizlar suan kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz ben 18+2 de tartildim 6 kilo almisim simdiye kadar cok kilo almisim gibi hissediyorum haftaliga gore sizde durumlar nasil

Kızlar merhabalar? Ne zaman hissetmeye başladınız bebeğinizi? Ben şu an 15+3 üm ama hala hissetmiyorum. Oğlumda bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım. Endişeleniyorum ya
Bende 15 haftalarda hafif kayma şeklinde hissettim 16+6 da pıt pıt vurma vardı 3 gündür bende hissetmiyorum erken hissetmek için zayıf ve ilk çocuk olmaması gerekirmiş Dr öyle demişdi ben 42 kiloyum ve 4. Bebeğim 5. Hamileliğim

Kızlar günaydın. İlk gebeliğimde yaşamadığım için sormak istedim.Sizde de soluk soluğa kalma nefesinizi ayarlayamama durumu var mı? Nabzım çok yüksek soluk soluğa kalıyorum
Maalesef var canım yatagın çarşafını değiştirirken nefes nefese kalmışım telde annem diyor yavrum ne oldu nereye koşuyorsun diye ki ben alıştım 10 adım atsam bayılacak gibi oluyorum nefesim tıkanıyor ki ilerki haftalarda ne yapacak bilmiyorum nabız 100 altına düşmüyor 130 larıda görüyor 😞

Kizlar suan kac haftaliksiniz kac kilo aldiniz ben 18+2 de tartildim 6 kilo almisim simdiye kadar cok kilo almisim gibi hissediyorum haftaliga gore sizde durumlar nasil
17+2 kilo değişiyor 40 ile hamile kaldım bazen 42 bazen 41 buçuk oluyorum bayada çok yiyom

Maalesef var canım yatagın çarşafını değiştirirken nefes nefese kalmışım telde annem diyor yavrum ne oldu nereye koşuyorsun diye ki ben alıştım 10 adım atsam bayılacak gibi oluyorum nefesim tıkanıyor ki ilerki haftalarda ne yapacak bilmiyorum nabız 100 altına düşmüyor 130 larıda görüyor 😞
Bende de durum aynı özellikle sabahları öyle oluyorum. Akşamda hep uykusuz halsiz oluyorum. Kızımda böyle değildim çok enerjiktim 4 saat uyusam yetiyordu. Gerçi şimdi kızım bir dk durmuyor demek ki çocuğun haline göre bir gebelik oluyor.

Back
X