- 20 Ocak 2020
- 1.427
- 3.045
- 133
Burdayım kuzu okuyorum ama yazamadım 2 ay sonra iki insan içine çıktık pek aktif olamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdayım kuzu okuyorum ama yazamadım 2 ay sonra iki insan içine çıktık pek aktif olamadım
Onuda merak ediyorum aslında ama o hep benekle ilgileniyorum giremiyorum demişti
Gaz damlası ve probiyotik olarak ne kullanıyosun?Çiş yapıyor bezleri dolu oluyor. Kaka yapmıyor sadece. Mamayı bile içmiyor mesela aç olsa mamayı içer. Sütüm var çok şükür yani hiç sağmadım ama bebek birini içerken diğerinden sızıyor bir kaç damla.Bizim başından beri emme problemi vardı zaten ilk 10 gün damla damla enjektörle 5 10 ml içiyordu sonra hastalık dönemi oldu o dönemde hiç kilo almadı. Şu gaza bir çözüm bulsak hepsi düzelecek ama yok
Biogaia ve nurse harveys kullandık sonra symbiosis ve forbiome kullandık. Gaz damlasında hiç birşey değişmedi hatta kabız olduk bununla ilgili de şikayetvar a baya yazmışlar zaten ben de bıraktım o yüzden. Şimdi de relactaz diye bir damla verdi ama yarın gelecek o da. Ben alerjiden şüpheleniyorum inş değildirGaz damlası ve probiyotik olarak ne kullanıyosun?
Dr bana maflor önerdi direk daha kulanmadık sulu kaka yaptığını söyleyince antibiyotikte kullandıkları için ben başka markaya başlamıştım onu kullanma hem gaz hem probiyotik bu damla dedi düşük kilo olduğu için doğru galiba bu tezin perada 3,880 çıktı ama en çok o gazlıydı morarıyodu ağlama krizine giriyodu en son yılbaşı gecesi oldu ondan sonra çok şükür diyim
Üst gazı çıkmadığı dönem çok gaz sancısı çekiyor onu farkettim üst gaz önemli umarım düzelir ve sende bebeginde rahatlarsınız![]()
Ayy bendede aynı sorun var ya çiş yapıyor kaka yok çok bunaldım artık 4,5 günde zorla ben poposunu uyarırsam yapıyor bugün 5 gün bitti masaj yaptım zeytinyağı verdim gaz damlası kullanıyorum kiraz çekirdeği koydum dün masaj banyo yok hala yapmadıÇiş yapıyor bezleri dolu oluyor. Kaka yapmıyor sadece. Mamayı bile içmiyor mesela aç olsa mamayı içer. Sütüm var çok şükür yani hiç sağmadım ama bebek birini içerken diğerinden sızıyor bir kaç damla.Bizim başından beri emme problemi vardı zaten ilk 10 gün damla damla enjektörle 5 10 ml içiyordu sonra hastalık dönemi oldu o dönemde hiç kilo almadı. Şu gaza bir çözüm bulsak hepsi düzelecek ama yok
Evet bazen sadece gece 30 ya da 60 ml mama veriyordum ama gazı çok olduğu için onu da kesmiştim. Sanırım bundan sonra da mama veremem eğer alerjisi varsa ben boşuna diyet yapmış olurum.Perşembe günü 3 buçuk civarı çıktı.hastanede hastalıktan yatarken hiç kilo alamamıştı sonradan da çok az almış
Aynı problemle geldim bugün ya. Ne doğru düzgün emdi ne doğru düzgün mama yedi. Keyfi bi çok iyi bi sebepsiz ağlıyor. Ağlarken bir anda gülüyor falan anlamadım deliye bağlattı beni. Az önce zeytinyağı yaptım bende onu da ilk kez yapıyorum becerebildim umarımAyy bendede aynı sorun var ya çiş yapıyor kaka yok çok bunaldım artık 4,5 günde zorla ben poposunu uyarırsam yapıyor bugün 5 gün bitti masaj yaptım zeytinyağı verdim gaz damlası kullanıyorum kiraz çekirdeği koydum dün masaj banyo yok hala yapmadımamada içmiyor bi kaç gündür üzülüyorum ya bazen uykusunda çığlık atar gibi ağlıyor canı çok yanıyor belliki
Canım tahin yiyor musun? O da çok alerjen çok tetikliyordurEvet bazen sadece gece 30 ya da 60 ml mama veriyordum ama gazı çok olduğu için onu da kesmiştim. Sanırım bundan sonra da mama veremem eğer alerjisi varsa ben boşuna diyet yapmış olurum.Perşembe günü 3 buçuk civarı çıktı.hastanede hastalıktan yatarken hiç kilo alamamıştı sonradan da çok az almış
Dr thomson colkids diye bir şeye başlattı bizi doktor. Neler neler kullandık hiç biri işe yaramadı bunun dışında. Bende söyleyeyim dedim. Belki size de şifa olur.Gaz damlası ve probiyotik olarak ne kullanıyosun?
Dr bana maflor önerdi direk daha kulanmadık sulu kaka yaptığını söyleyince antibiyotikte kullandıkları için ben başka markaya başlamıştım onu kullanma hem gaz hem probiyotik bu damla dedi düşük kilo olduğu için doğru galiba bu tezin perada 3,880 çıktı ama en çok o gazlıydı morarıyodu ağlama krizine giriyodu en son yılbaşı gecesi oldu ondan sonra çok şükür diyim
Üst gazı çıkmadığı dönem çok gaz sancısı çekiyor onu farkettim üst gaz önemli umarım düzelir ve sende bebeginde rahatlarsınız![]()
Hepimizde ayrı dert var valla bende keşke kaka sayısı biraz azalsa diyorumAyy bendede aynı sorun var ya çiş yapıyor kaka yok çok bunaldım artık 4,5 günde zorla ben poposunu uyarırsam yapıyor bugün 5 gün bitti masaj yaptım zeytinyağı verdim gaz damlası kullanıyorum kiraz çekirdeği koydum dün masaj banyo yok hala yapmadımamada içmiyor bi kaç gündür üzülüyorum ya bazen uykusunda çığlık atar gibi ağlıyor canı çok yanıyor belliki
Bak daha yarım saat önce anneme dert yandım ve senin yazını gördüm. En son 2 gün önce kaka yaptı ondan mı acaba tüm huzursuzluklarıAynı problemle geldim bugün ya. Ne doğru düzgün emdi ne doğru düzgün mama yedi. Keyfi bi çok iyi bi sebepsiz ağlıyor. Ağlarken bir anda gülüyor falan anlamadım deliye bağlattı beni. Az önce zeytinyağı yaptım bende onu da ilk kez yapıyorum becerebildim umarım![]()
Bizim de aynı durumda.6 gün oldu hala yık yok. Geçen sefer yarım fitil yapmıştım zorla yapmıştı 8. Günde.Ama doktor geçen muayene ederken popoda çatlak var hiç bir şekilde ne fitil ne pamuk yapma dedi. 3 tane krem verdi poposuna.Ikındıkça ağlıyor. Belki kakayı düzenli yapsa gaz problemimizde olmazdı bu kadar çokAyy bendede aynı sorun var ya çiş yapıyor kaka yok çok bunaldım artık 4,5 günde zorla ben poposunu uyarırsam yapıyor bugün 5 gün bitti masaj yaptım zeytinyağı verdim gaz damlası kullanıyorum kiraz çekirdeği koydum dün masaj banyo yok hala yapmadımamada içmiyor bi kaç gündür üzülüyorum ya bazen uykusunda çığlık atar gibi ağlıyor canı çok yanıyor belliki
Ah bu benim cümlelerim. Ağlıyor emziriyorum üç dk sonra bırakıyor mamayı da almıyor. Bence kaka yüzünden. Pera da en son 2 gün önce yaptıBak daha yarım saat önce anneme dert yandım ve senin yazını gördüm. En son 2 gün önce kaka yaptı ondan mı acaba tüm huzursuzlukları![]()
Canım bizde de tam tersi. 3 haftaya yakın gerilik vardı karın çevresinde.Düşük kiloyla çenesi gelişmeden doğdu. Üstüne bi de hastalık süreci çocuğu daha kötü yaptı. Bana her defasında ciğerde ses yok birşey yok dediler ama geçen dosyasında tanı kısmında atopik zatürre yazıyordu. Ara ara hala öksürük var tek tük de olsa.Alerji için başka bir belirti yok gaz dışında. Ama benim diğer kızımda da besin alerjisi vardı doktor o yüzden olabilir dedi. Ama test falan yapmadı bu da çok saçmaydı.kilo olarak iki ayda 1100 gibi birşey almış bu haftada bakacak.inşallah almaya başlar.Hastane sürecinde bizimki de hiç almadı. Benimkiler tombik doğdular (gebeyken de önde gidiyorlardı hep iki hafta, doktorlar hep şekerden şüpheleniyordu), ilk oğlum hep en üst sınırdan kilo alıyordu (tamamen genetik, annesine çekmiş). Bu oğlum da ilk ay bir buçuk aldı, ona rağmen hastane süreci yüzünden ikinci ayda toplam 300 gr almış oldu. Sizinki ciğere inmemişti gerçi ama zor bir süreç geçirdiler, alerji ihtimali de varmış. Çok normal yani yavaşlaması kilo alımının. Kısa zamanda toparlayacakır eminim. Alerji meselesi de netliğe kavuşur umarım yakında
![]()
Tahin susam mayalı yiyecekler süt ürünleri gaz yapıcı herşeyi hayatımdan çıkardım. Eğer buna rağmen geçmezse yumurtayı da kestirir sanırım. Sonra dana eti vb. Aman ne zormuş yaCanım tahin yiyor musun? O da çok alerjen çok tetikliyordur
Canım benim beyaz tenli kızımı kocama benzetti kv. Ki eşim de evet ailesine göre daha açık tenli ama esmerdirMantıklı ben de öyle davranacağım. O geldiğinden beri anasının oğlu diye seviyorum. Şimdi de sanki ağzı burnu babasına benzemeye başladı diyor. Ten rengini de kendine benzettiçok değişikler cidden. Dediğin gibi onların da torunu, yeğeni mecbur görecekler ama yaptıkları yanlışları da anlamaları lazım
Cidden bebeği beğendiklerinde bize benzetmek istemiyorlar galibaCanım benim beyaz tenli kızımı kocama benzetti kv. Ki eşim de evet ailesine göre daha açık tenli ama esmerdireşim diyordu, ne alaka anne bu çocuk beyaz ben beyaz mıyım diye
bu sefer de sen bebekken böyleydin diyodu
![]()
Aynen benimki de sürekli huysuz değil uyudu bugün hatta maşallah sürekli sadece emerken kavramıyor deli gibi bide uykuda çığlık çıplığa ağlıyor gaz vurunca zeytinyağını içiremezsen mamaya koy canım ben öyle yapıyorumAynı problemle geldim bugün ya. Ne doğru düzgün emdi ne doğru düzgün mama yedi. Keyfi bi çok iyi bi sebepsiz ağlıyor. Ağlarken bir anda gülüyor falan anlamadım deliye bağlattı beni. Az önce zeytinyağı yaptım bende onu da ilk kez yapıyorum becerebildim umarım![]()