- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
E nabıza düşmedimi sonucun.Kızlar bende de sinir oldu bugün.. Kan testi sonucumu öğrenemedim hala.. Öğlen 1de verdim.. Hayır o degıl hamılelıgım daha kesinleşmiş bile degıl özele gidebilsem keske
Hep yattım bi kızıma yemek yaptım baska hep yattım bırde sabah aksam progestan uyutuyor. Şu 3 ay baya ıyı dinlenmek şartinanıyorum güzel olacak her şey İnci abla olacak
Ama lütfen ayakta kalma, bolca dinlen. En önemli zamanlar. Bebek sapasağlam tutunsun
Ah yakın olsak keşke aynı şehirlerde olsakAh keşke bence bu topigin komple birbirine sarılmaya yaralarını sarmaya ihtiyacı var lütfen moralini yüksek tut Allah'ın izni ile birşey yoktur umarım
Evet malesef 1 düşük 1 kimyasal sonra 5. Yılda kızım geldi . Sonra 1 kımyasal 5 buçuk yıl sonra süpriz şekilde bu geldi . O yüZden baya geriliyorum . Olumsuz bişeyde dibe çöküyorum. İnsanın dilediği zaman gebe kalamaması çok zor buda bizlerin imtihanı ..Sanırım doğuma kadar olacak bu endişelerimiz belkide yaşadığımız kötü tecrübeler sonrası x2 katı oluyor. Bende her gün endişeyle uyanıyorum bi yerim ağrısa dünyam başıma yakılıyo sanki sizi çok iyi anlıyorum. Hatta dün gece rüyamda gördüm yoğun kanamam geliyordu, hep bilinçaltım yüzünden ama inanıyorum bu sefer her şey çok güzel olcak sizde umutsuzluğa kapılmayın güzel pozitif enerjiler yollayın. Her seferinde aynı şey olacak diye bişey yok. Ben böyle teselli ediyorum kendimi
Evet onu da biliyorum kızıma 3100 dedi 2900 dogdu ama işte elimde değilHepsi aynı olacak değil canım neden umutsuz kalıyorsun Allah, a inan güven umudun Rabbin olsun taşdan çiçek bitiren Rabbim bebeğini de kucagına saglıkla almayı nasip etsin cihaz ölçümlerine aldanma ben doğumdan önce ugs ölçümleri 2600 olan bebeğim 2 kilo doğdu yani büyük dediği küçük küçük dediği büyük çıkıyor o ilerki aylarda kendini toparlar haftasınıda geçer üzülme lütfen lekelenme herkeste oluyor arkadaşım dogurana kadar kanaması oldu