Canım kızlar burada doktoruyla iletişimi iyi olanlar kadar olmayanlar da var, o yüzden doktorumdan aldığım her bilgiyi burda paylaşmaya çalışıyorum ki; belki birimizin sorusuna cevap olur diye.
Şimdi 6+3te bebişi gördük, kalp atışını duyduk hem de maşallah baya gümbür gümbür
Mide bulantılarını sorduğumda bu iyi bir şey, bebek kalmak için savaşıyor ve senin ayarlarınla oynuyor dedi. 4.-5.aya kadar da devam edebilir dedi.
Progestan kullanıyordum her akşam. Gün aşırıya çevirdi; ancak bir gün ağızdan, bir gün fitil şeklinde, bir gün yine ağızdan olacak şekilde gün aşırı 3 kere kullan ve bitir dedi. Bir anda kesersek problem olabilir dedi. Eğer kanama lekelenme olursa tekrar gelirsin, bir kontrol ederiz dedi.
Tahlil listesi verdi, sağlık ocağında yaptır sonra bana getir dedi.
Sonrasında 11.-13.haftaya kadar görüşmeyeceğiz, o zaman kontrolümüz olacak dedi.
2li tarama düşünmediğimi söyledim. O ilkel bir test zaten, sadece 30 yıl önceki olasılıklara göre yüzde verdiğini söyledi. Nipty testini söyledi, ancak illa yap diye demiyorum,niye haberimiz yok demeyin diye söylüyorum. %99 sonuç veriyor sma,cinsiyet vs hepsi dahil dedi.
Baya uzun oldu, okuyan sabırlı arkadaşlara teşekkürler