İlk etapta 5 kilo vermem lazım5 kilo mu
Listem gerçekten çok güzel ve hiç açlık çekmedimOlur olur. Zamanla o listeler yerli yerine oturuyor. Beslenme düzenin haline geliyor. Kendine uyarlamış oluyorsun. Daha kolay oluyor uyması da. Hızla değil yavaş yavaş vermeyi hedefler derim nacizane.soyasosu ne der bilmiyorum gerçi ama
Ben 15 kiloyu bir an önce verirsem çok mutlu olacağımİlk etapta 5 kilo vermem lazımkilo azaldıkça kilo verme oranı da azalıyor. O 5 kiloyu vermek zor. En son 62 kiloydum. Pazartesi başlayacağım
Çünkü aslında insan gün içinde farkına varmadan çok yiyor. Listeye uyum sağlayınca geri kalanları hayatından çıkarmış oluyor. Doyurucu liste tanımını böyle yapıyorum.Listem gerçekten çok güzel ve hiç açlık çekmedimsadece saatler konusunda kaymalar yaşanıyor, bebe bu aralar huzursuz olduğu için
Çünkü aslında insan gün içinde farkına varmadan çok yiyor. Listeye uyum sağlayınca geri kalanları hayatından çıkarmış oluyor. Doyurucu liste tanımını böyle yapıyorum.
Yine de listelerle pek anlaşamam ve sevmem.
Kurallar hep bozulur önemli olan onu hayatına entegre edebilmek.
İnsan beslenmeyi öğrenince kilo alamıyor zaten vücut hep dengede duruyor. VeLadybirdDA tabi haklı . Yavaş kilo verilmesi en sağlıklısıdır ama ilk haftalar için 2-3 kilo normal bki durumuna göre
Evet aslında acur cuburu ve süt yapacak diye her şeyi yemeyince kilo vermek daha kolay olacakÇünkü aslında insan gün içinde farkına varmadan çok yiyor. Listeye uyum sağlayınca geri kalanları hayatından çıkarmış oluyor. Doyurucu liste tanımını böyle yapıyorum.
Yine de listelerle pek anlaşamam ve sevmem.
Kurallar hep bozulur önemli olan onu hayatına entegre edebilmek.
İnsan beslenmeyi öğrenince kilo alamıyor zaten vücut hep dengede duruyor. VeLadybirdDA tabi haklı . Yavaş kilo verilmesi en sağlıklısıdır ama ilk haftalar için 2-3 kilo normal bki durumuna göre
Canım sabah uyanışta büyük bardak su ile başlıyorum sabah kahvaltısı öğlen süt arttıran smoothie daha sonra ara öğün,akşam yemeği ve akşam 9 da ara öğün ile kapanış yapıyorumYaa, ben niye veremiyorum o zamanbenim de en az on beş vermem lazım ama şu an ilk hedefim beş kg. bgm21 beslenme aralıkları nasıl, kaç ana öğün var, ara öğün var mı?
Yarın tartılacakmısın belki vermişsindir canım ilk haftalar heleki ödem gidince çok gidiyor ama sonrası öyle değilmişYaa, ben niye veremiyorum o zamanbenim de en az on beş vermem lazım ama şu an ilk hedefim beş kg. bgm21 beslenme aralıkları nasıl, kaç ana öğün var, ara öğün var mı?
TabikiYarın tartılacakmısınız kızlar
Ben her gün tartılıyorum, sonra da pişman oluyorumYarın tartılacakmısın belki vermişsindir canım ilk haftalar heleki ödem gidince çok gidiyor ama sonrası öyle değilmiş
İlk zamanlar zaten bir anda kesme herşeyi sonra bi an geliyor daha çok yemek istiyorsun lifalif çok kurtarıcı tatlı krizlerinde ben şimdi bir kaç gündür hergün karabuğday patlağı üzerine fıstık ezmesi bal sürüp yiyorum çok iyi geliyor bana ben hala arada kahve yanlarına küçük kurabiye çerez cezerye cevizli sucuk tarzı şeyler tüketiyorum bana iyi geliyor ölçülü yedikten sonra sorun olmazTabiki
sayenizde yediklerime değil ama özellikle akşam menülerime dikkat ediyorum. (mesela yeşil mercimeği sadece köfte olarak yapan ben, bazen yemeğini bazen salatasını yapmaya başladımmenülerinizi mutlaka yazın ) Bir de şeker, paketli gıda vs yesem de bazen de tatlı istediğimde kuru meyve, pestil vs yiyorum. Ya da aralıklı oruç benim rutinime uyduğu için zarardan kar deyip o saatlere dikkat ediyorum falan
Bende de var aynı sorun bi türlü vazgeçemiyorumBen her gün tartılıyorum, sonra da pişman oluyorum
Yeşil mercimekten köfte mi yapılıyor, hiç bilmiyordum. Yemeğine bayılırım amaTabiki
sayenizde yediklerime değil ama özellikle akşam menülerime dikkat ediyorum. (mesela yeşil mercimeği sadece köfte olarak yapan ben, bazen yemeğini bazen salatasını yapmaya başladımmenülerinizi mutlaka yazın ) Bir de şeker, paketli gıda vs yesem de bazen de tatlı istediğimde kuru meyve, pestil vs yiyorum. Ya da aralıklı oruç benim rutinime uyduğu için zarardan kar deyip o saatlere dikkat ediyorum falan
Sağlıklı bir tarif değil, boşverYeşil mercimekten köfte mi yapılıyor, hiç bilmiyordum. Yemeğine bayılırım amasalatasına da
Kız deme öyleSağlıklı bir tarif değil, boşver
Sağlıklı bir tarif değil, boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?