Ben rakamsız pek motive olamıyorum, daha doğrusu mutlu olamıyorum. Bir de insanın bazı süreçlerde (mesela doğum sonrası tek başına bebek bakım süreci
) tek motivasyonu öğlen yiyeceği bir dilim pasta veya akşam yiyeceği falanca yemek ya da işte gece ağzına atacağı iki lokma/içeceği iki yudum olur ya, işte o motivasyonu elinden gidince bari rakamlara yansısın istiyor
Neyse ama 13 saatlik açlıkla peşinden geliyorum. En fazla on dört saat yapabildim bu hafta, haftaya da böyle giderim diye düşünüyorum, alışırsam on altıya çıkarırım belki ama haftasonu 12’ye de inebilirim
(çünkü oğluşumla kahvaltı keyfi
ben, tamam biliyorum, önceki gece akşam yemeğini erken yeme gibi bir opsiyon da var ama ben
hafta sonu kurulan akşam sofraları
)
Az önce kalktım kahvaltıdan bu arada, kabak içi, dere otu ve peynir ile yapılmış omlet, iki dilim ekmek, biraz fıstık ezmesi, zeytin, tereyağı. Akşama zeytinyağlı kabak dolma ve dünden kalan çorba var. Yanlarına et ve fava tarzı bir baklagil yapabilirim.
Dünkü son öğünüm akşam on gibi mandalinaydı ama hesabı feci geçirmişler, daha da yemem, napiim