Kararı alıp uygulamaya geçirme süresi uzun sürdü ama olsunKızlar bu grup yavaş yavaş amacına ulaşmaya başladı bence. Bugün tempolu yürüyüş planım vardı ama akşam anneme yemeğe gitme planımız çıkınca vazgeçtim çünkü annem 15 dakika yürüyüş mesafesinde oturuyor. Akşamüstüne doğru bebişi kanguruya koyar yürüyerek giderim, iki kez çıkmayayım diye düşündüm. ( eşim de akşam arabayla oğlanı okuldan alıp direkt annemlere gelecekti) amaLadybirdDA koşu bandı falan deyince bir gaza geldim, bebeği attım arabasına indim sahile 1 saatte 8 bin adım attım (bebek arabasıyla ve doğum sonrası hamlığıyla daha tempolu olamıyorum )
Şimdi duşumu aldım, eşimi bekliyorum, arabayla gidicem ben de
Evet içi kıymalı, altında kaburgalar dizili falan. Annem yapar, efsane olur. Bu sene onuda yiyemedim gaz olayına..Etli lahana ne mesela dolma olan mı
Mükemmel
Ben de kızımla bir saat kadar uyumuşum. Yeniden doğmuşa döndüm. Bugün çıkamadım ama olsun.
Gün içinde de rafine şeker almadım 2 hurma yedim tatlı niyetine.
Yemeğe de dolma yanına tavuk suyu çorba yapacağım. Günü kapatırım böyle
Evet içi kıymalı, altında kaburgalar dizili falan. Annem yapar, efsane olur. Bu sene onuda yiyemedim gaz olayına..Lahana bitmeden bir yaptırayım ben sebze ve et uyumunu mükemmel olduğu yemeklerin başında bence
Yok ben değildim oBir dakika ya, dolmanın altına pirzola dizen de sizdiniz di miMuhabbeti geçmişti bir ara öbür grupta, hangi mutfak bu? Kaburgaya bayılırım bu arada ama fırında kendi yağında kızartarak yapıyorum ben. Of çok canım çekti, eskiden ayda bir falan yapardım mutlaka ama yanında belli bir miktar şarap falan içmeyince kolestrolden ölüyorsun
Ahaha mükemmel muhabbetlerBir dakika ya, dolmanın altına pirzola dizen de sizdiniz di miMuhabbeti geçmişti bir ara öbür grupta, hangi mutfak bu? Kaburgaya bayılırım bu arada ama fırında kendi yağında kızartarak yapıyorum ben. Of çok canım çekti, eskiden ayda bir falan yapardım mutlaka ama yanında belli bir miktar şarap falan içmeyince kolestrolden ölüyorsun
Denizli aslında ama olsun Ege işte benzer şeyler. Bir de aile yapısı akdeniz beslenme tarzı hep o yüzden olduSen etli dolma kavramına zor alışmış izmirli bacıma etli dolmanın altına bir sıra da et diziyoruz dersen şaşırır tabii
Ben dolma altı et meselesini grupta birinden daha duymuştum sanki, ona şaşırdım. Bir de kaburga deyince ne kadar zamandır yemediğimi hatırladımhaftasonu mönüsü belli oldu, bir gün beyimden uzakdoğu üsulü makarna, bir gün benden doğu usulü iki kilo kaburga
Hayatımda ilk defa duydum diyemem ama hep internette duymuştum. Hayatımda ilk kez yiyen birisi ile karşılaştım desem yalan olmaz
Ahaha mükemmel muhabbetler
Ben de doğumdan sonra et yemeyi canım çok istiyor diye şaşırıyordum benim hala yediğim kırmızı etin pirzola olması peki
Denizli aslında ama olsun Ege işte benzer şeyler. Bir de aile yapısı akdeniz beslenme tarzı hep o yüzden oldu
Hayatımda ilk defa duydum diyemem ama hep internette duymuştum. Hayatımda ilk kez yiyen birisi ile karşılaştım desem yalan olmaz
Gruba ilk katılan herkesin menüsü böyle oluyor dert etmeBen sivaslıyım yaprak sarmasını altına pirzola dizeriz toprak çanaklarda pişiririz ama ben her zaman zeytinyağlı ekşili yaprak sarması yapar be onu tercih ederim
Ne güzel şeyler yiyorsunuz yahu. Ben mantı yedim iki tabak
Doğru tespitGruba ilk katılan herkesin menüsü böyle oluyor dert etmesoyasosu LadybirdDA ve Phaedra anca doğru yolu bulabildi, ben zaten elendim. trueliving_ de kendini başka gruplar sayesinde topladı
Şu bitter olayını bitirebilsem neler yapıcam daDoğru tespit
Ben aradığım motivasyonu buldum. Haftada 0,5 kilodan 6 kiloyu vermem 12 hafta yapar.
Yaza miis gibi girerim.
Doğru tespit
Ben aradığım motivasyonu buldum. Haftada 0,5 kilodan 6 kiloyu vermem 12 hafta yapar.
Yaza miis gibi girerim.
Ben daha fazla veremem ama siz verirsiniz. Böyle söylemek biraz ayıp gibi oldu amaNası yarım kilo? O kadar açlığa haftada yarım kilo mu veriyoruz sadeceben üç beş veririm diye ummuştum
Aslında bende değişik bir aralıklı oruç yapıyorum benceDoğru tespit
Yaza miis gibi girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?