Ahaha. Bence mükemmel hiç karışma. Ellerine sağlık de yemeğini yeYa bu arada eşim mutfağa merak salınca bir acayip oldu. Bahsetmiştim, arada tarifler bulup bir şeyler yapıyor. Şimdi de pirinç makarnasından noodle tarifi bulmuş, susam yağı ile şitake mantarı sipariş veriyor bana markette
Geçen gün de konserve domates püresi almış. Dedim evde iki üç çeşit salça var, püre niye? Lazanyaya salça konmazmış
Ay bir makarna için üç saat harcamasına bir kez daha göz yumamayacağım, o konserveyi yarın dolmamda kullanayım ben en iyisi
Akreplerin o gerginliği ve kuralcılığı beni sıkıyor çünkü ben dünyaya mutlu olmaya gelmiş her şeye amaaan hallederiz ya diyebilen ve moral bozukluğu maks 10 dk süren bir insanım
Kural sevmem, hırs sevmem
Ama kocam akrep kızımın yükseleni akrep işte napcan
Senin yükselenin ne? 30dan sonra yükselen burcunun özelliklerini gösteriyormuşsun
AhahahahahaAman, tövbeler olsun. allah korusun, evlerden uzak. Yükselenim koç, hiç alakam olmaz. Akrep pamuk gibidir, akrep istikrarlıdır, nettir, akrep iyi niyetlidir, dürüsttür. Canım burcum benim. Ben burçlara pek inanmam aslında ama koça inanıyorum
Seni de bildim bu arada, yaydın di mi? Benim de eşim yay
Ben lazanyaya salçayı koymayı geç, evde maydanoz yoksa (ki olmaz genelde) yemeğe kereviz yaprağı koyan insanımama tabii ki eline sağlık deyip kenara çekiliyorum, yalnız o mutfaktayken üç saat boyunca iki çocukla tek başıma kalacaksam, sofraya makarnadan daha tatmin edici bir şey koymalı diye düşünüyorum
Ben yaya akrebimOrtama akrebe yay olarak giren kızım
Ben yükselen özelliklerini göstermeye çok inanıyorum. Normalde oğlak burcuyum ama yaş ilerledikçe yengeç çok daha ağır basmaya başladı
Yükselen hesaplama yazınca çıkıyor doğduğu saate göre aslında benim ilk oğlum aslana yay ikincisi teraziye akrep çok garip bir ikili olurlarKızlar bu arada yükselen burca nereden bakıyorsunuz? Ben açıkçası sezaryen olduğu için pek geçerli olduğunu düşünmüyorum yükselenlerin ama bileyim diye bakayım dedim oğlanlara, iki farklı sitede farklı sonuç çıktı. Benimkini doğru bilen siteye mi inanayım şimdi
Bizim zamanımızda internet yoktu, yükselen burcumuzu öğrenmek için kalın kalın astroloji kitaplarının arkasındaki çizgelerde doğduğumuz günü ve saati bulurduk
soyasosu ya bizimki beşamel sosu da bir saatte anca yapar, eminim. Bu arada ben onu da zeytinyağlı ve mısır unlu yapıyorum. Eşim benim kayınvalidem olsaydı ve mutfağıma şahit olsaydı herhalde kalp krizi geçirirdi
Burçlara pek inanan biri değilim ben de ama muhabbetini yapmayı severim. İnternet sitelerinden bakıyordum ama ben de hiç farklıyım veren olmamıştı bilmiyorum o yüzdenKızlar bu arada yükselen burca nereden bakıyorsunuz? Ben açıkçası sezaryen olduğu için pek geçerli olduğunu düşünmüyorum yükselenlerin ama bileyim diye bakayım dedim oğlanlara, iki farklı sitede farklı sonuç çıktı. Benimkini doğru bilen siteye mi inanayım şimdi
Bizim zamanımızda internet yoktu, yükselen burcumuzu öğrenmek için kalın kalın astroloji kitaplarının arkasındaki çizgelerde doğduğumuz günü ve saati bulurduk
soyasosu ya bizimki beşamel sosu da bir saatte anca yapar, eminim. Bu arada ben onu da zeytinyağlı ve mısır unlu yapıyorum. Eşim benim kayınvalidem olsaydı ve mutfağıma şahit olsaydı herhalde kalp krizi geçirirdi
Yükselen hesaplama yazınca çıkıyor doğduğu saate göre aslında benim ilk oğlum aslana yay ikincisi teraziye akrep çok garip bir ikili olurlar
Hadi ya ben bi kaç siteden baktım aynı sonuç çıktıFarklı sitelerde farklı sonuçlar çıktı, bir arkadaşım o sitelerden birinin doğru olduğunu iddia etti (astroloğu da o siteyi önermiş) ama o da büyük oğluma çıkan sonuca inanmadı
Burçlara pek inanan biri değilim ben de ama muhabbetini yapmayı severim. İnternet sitelerinden bakıyordum ama ben de hiç farklıyım veren olmamıştı bilmiyorum o yüzden
Sezaryen için geçerliymiş çünkü önemli olan o andaki gökyüzündeki yıldızlarmış. Gerçi buna göre bakarsak ışık yılı da devreye giriyor ama yapacak bir şey yok
Ben bazen nohut unu ile yapıyorumbence o da güzel oluyor
Eşim anlamadı bile aa bu çok güzelmiş diye yedi. Nohut unlu beşamel soslu pırasa grateni
Hadi ya ben bi kaç siteden baktım aynı sonuç çıktışimdi sen değerlendir bakalım hangi burç daha yakın karakterine çocuklarda baya taşıyor sanki burçlarını yada benim oğlum birebir taşıyor tam bir aslan burcu küçüğü çözemedik daha ama abisine göre baya sakin bebekliği
Ben hep buzlukta haşlanmış nohut bulunduruyorum bir kere denedim undan humusu bir daha denememAa nohut unu süper fikirmiş. Humusluk nohut unu alıyorum buldukça, acil durumlar için ama ben mi beceremiyorum nedir, o unla yapılan humus pek hoşuma gitmiyor, haşlanmış nohutla yapmayı tercih ediyorum o yüzden planlıysa. Beşamel sosta kullanmayı deneyeyim madem.
Yoksa acaba leblebi helvası mı denesem
Burdan da baktım iki oğlum doğru ama benimki farklı çıktıBu üç siteys baktım: Yükselen Burç Hesaplama 2024 - HESAPLAMA.NET
Yükselen Burç Hesaplama | KolayHesapla.Net
Yükselen Burç Hesaplama Aracı ile doğum tarihinizi ve doğum saatinizi girerek burcunuzu ve yükseleninizi kolayca öğrenin.www.kolayhesapla.net
Bir de elle bir şey nokta com. Ya oğullarım farklı çıkıyor ya ben
Büyük oğlumun karakteri burçla değil anca erken (ama çok erken) ergenlikle açıklanabileceği için çözümsüz kaldım
Bende yakıştırmam sebze yemeğine eti nedense. Kemikli etle yapar annem birde taze fasulyeyi falan. Karnıyarık, etli lahana falan onlara tamamımAaaa ben de bir bakayım daha dikkatimi çekmemişti.
Girit kabağı verdiğim bol domatesli tarifle çok güzel olur
Hayatımda etli yemeklerle üniversite için İstanbula taşındığımda tanıştım. Taze fasulye etli olur mu hiç diye ağlayarak geçti ilk yılımsonra eve çıkınca rahatladım
Pazartesi başlıyorum kızlar. Ben akrep burcuyum. Eğer bir işe başlarsam asla kaytarmam sonuca ulaşana kadar yaparımHamileyken orucumu tutmuştum ama bu ramazan tutamam zaten sütüm az ve çocuk hep kucakta. O yüzden pazartesi eşim oruca başlar ben diyete
İfi geçen yıl ramazandan önce yapmıştım hatta hamileliğin başındaydım63 buçuklardan 57 buçuklara düşmüştüm bir ayda.tabi diyetisyen arkadaşımın yardımıyla ve hiç spor yoktu arada bir ip atlıyordum o da gebeliği öğrenene kadarB
Ohh ne güzel. Afiyet olsun.Bizim seradanyarısını annemlere yolladım
Etli lahana ne mesela dolma olan mıBende yakıştırmam sebze yemeğine eti nedense. Kemikli etle yapar annem birde taze fasulyeyi falan. Karnıyarık, etli lahana falan onlara tamamım
MükemmelKızlar bu grup yavaş yavaş amacına ulaşmaya başladı bence. Bugün tempolu yürüyüş planım vardı ama akşam anneme yemeğe gitme planımız çıkınca vazgeçtim çünkü annem 15 dakika yürüyüş mesafesinde oturuyor. Akşamüstüne doğru bebişi kanguruya koyar yürüyerek giderim, iki kez çıkmayayım diye düşündüm. ( eşim de akşam arabayla oğlanı okuldan alıp direkt annemlere gelecekti) amaLadybirdDA koşu bandı falan deyince bir gaza geldim, bebeği attım arabasına indim sahile 1 saatte 8 bin adım attım (bebek arabasıyla ve doğum sonrası hamlığıyla daha tempolu olamıyorum )
Şimdi duşumu aldım, eşimi bekliyorum, arabayla gidicem ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?