- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aaa nasıl hiç bilmiyordum bu zamana kadar hiç sağlıkla işim olmadı spor filan hiç yokKendi sağlık uygulaması var ordan takip edilebilir
Ahahah ya durEe kızlar hepiniz zayıfmışsınız ama yaa küstüm ben gidiyorum
Benim kilom 8 ile başlıyor sakın yalnız hissetme kendiniEe kızlar hepiniz zayıfmışsınız ama yaa küstüm ben gidiyorum
Neyse arada biz tombişlerin olması da güzelAaa doğum sonrası soya ile zayıflıyoruz programı başlamış yaşasın. Bu grubu çayıma petibör bisküvi batırırken gördüm tatlı baydı şimdi Çiğdem yiyorumbende kilomu yazmak görmek duymak dahi istemiyorum kızlar ama aranıza katılıyorum an itibari ile
Canımm gel sarılalımBenim kilom 8 ile başlıyor sakın yalnız hissetme kendini
Valla 65 leri görsek ne güzel olur bana 70 bile yeter inşallah bakalımCanımm gel sarılalım
Ben bır aydıe sadece dikkat ederek 5 kilo verdimBenim evde koşu bandı var ama benim kız gündüzleri hiç uyumadığı için kullanamıyorumsadece yediklerime dikkat etmemle bu kilolar gider inşallah yoksa ağlarımm
Banada yeterValla 65 leri görsek ne güzel olur bana 70 bile yeter inşallah bakalım
Benım ana başlık da yazıyor 2024 2 ocakta basladım guncel kılom budur pzrtesı ve cuma tartım yapıyorumBari herkes ilk kilosunu yazsın da bir kaç aydan sonra bakalım kaç kilo vercs
Ben 69
Maşallah canımBen bır aydıe sadece dikkat ederek 5 kilo verdim
Maşallah azimli olman süperBenım ana başlık da yazıyor 2024 2 ocakta basladım guncel kılom budur pzrtesı ve cuma tartım yapıyorum
Bu hesapla yaza fit olabilirimBen bır aydıe sadece dikkat ederek 5 kilo verdim
Yarın denicem inşallah başarılı olurumHoşgeldiiin
Bebeğini kucağına bağla 1 km olsa bile yürü
Dur kız ben varımEe kızlar hepiniz zayıfmışsınız ama yaa küstüm ben gidiyorum
Bende geldim
İlk ay hızlı gıttı ama artık spor eklemem lazım sanırımBu hesapla yaza fit olabilirimteşekkürler umut ışığım hahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?