2023 İKİZ BEBEK BEKLEYENLER

Merhaba. Benim evimde 4. Kat ve asansorsüz 2 pusetimiz var bizim ama basta bir iki kez disari cikarken esim pusetleri tasiyordu ama cok cok zor yani 2 kat agirlasiyor asla pratik degil. Ben simdi 1 adet kanguru alacagim tek asagi inerken birini kamguruya birini kucagimda olacak sekilde inecegim. Asagidada bebek arabasina koyarim diye düsünuyorum. Bebek arabasini pusetli almadik iyiki

Benimkiler 5 ayi bitirdiler hala düzen yok maalesef.

Kızlar eskiden göğüslerim dolgun olurdu.bir bebeği emziriken diğerinden süt akardi artık öyle olmuyor. Memeler boş gibi. 5 ayı bitirdiler

Benimkiler 5 ayi bitirdiler hala düzen yok maalesef.
Ya bazilaridda 6. Aydan itibaren duzen olur diyorlar. I sallah sizinde 6. Aydan itibaren düzene girer. Ben hep kendimi o yönde umut ediyorum. Yoksa gercekten zor Allah heoimize kolaylik versin. Bi de benim bu sene oglum ilkokula baslayacak bakalim nasil yapacagiz götür getir işini muallakta şu an.

Allah yardımcın iz olsun.

Bu ikizler için bebek arabası gerçekten bir sorunsal kızlar. Ben doona tercih ettim ilk 1 sene hem puset hem araba hem oto koltuğu oluyor uğraşmayayım diye aslında çok pratik fakat puset haliyle o kadar ağır ki tekini arabaya kadar zor taşıyorum evimiz bir de asansörlü. Gerçekten rahat bebek arabası fikirleriniz varsa ben de beklerim.

Kraft connect yanyana bebek arabasi aldik, puset ayrıca almıştık pusetler oto koltuğu görevi görüyor suan, arabadan indirip eve çıkarırken kucagimiza aliyoruz pusetle çıkarmıyoruz. Bebek arabasi ise çok hafif kolay sürülebilir ama markete girmeyi denemedim daha. Avmde zorluk yaşamadık ama tabiki biraz daha genis normal arabalardan

Ben chicco ohlala ikiz bebek arabasi aldim yanyana cok hafif sürüşü de cok rahat hic yorulmuyorum katlamasi da oldukca kolay hemen bagaja atabiliyorum. Ama tabi tekli arabalara göre geniş gecen bi marketin kasasindan gecemedik ben giristen ciktim esimde kasada halletti. Diger marketlerde sorun olmamisti orasi biraz darmiş. Avm de yuruyen merdivenlere falan cikiyor esim onla ben cesaret edemem ama.

Chicco ohlala twins aldim

Çok teşekkür ederim yardımınız için

Kızlar merhaba nedir durumlariniz? Bu sancilar ne zaman bitecek? Cok yoruldum gaz sancilarindan gercekten kaka da yapsalar rahatlama yok bi yandan gaz cikaritolar cikarirken de agliyorlar. Şu an 50 günlük olduk. 4-5 aylik olanlarda rahatlama var mi acaba? Aksam ozellikle basliyoarlar 12 ye kadar araliksiz. Bazen gece de oluyor ama gece daha az

Aynı durumdayım bu akşam biri sustu biri başladı 2 saattir ağlıyolar napcağımı şaşırdım artık ve dediğiniz gibi kaka yapınca da geçmiyor

Cnm 4 aylık olunca bitiyor. Biogai ve nurse Harvey kullandjm

Aynı durumdayım bu akşam biri sustu biri başladı 2 saattir ağlıyolar napcağımı şaşırdım artık ve dediğiniz gibi kaka yapınca da geçmiyor
Bi de kipkirmizi oluyolar aglayinca üzülüyorum nefesi kesilcek gibi. Devamli meme istitorlar o zaman da kusuyorlar versem bi dert vermesem bi dert. Mama da veriyorum bakiyorum mideleri dolu zaten yine de istiyorlar.

Hadi inssallah biter daha var ama olsun. Ben damla kullanmadim hic dusunuyorum aslinda ama fayda gördünüz mü?. Kontrole goturecegim o zaman bakalim doktor ne der
Ben de bu damlalardan kullanıyorum ama sanki kurulmuş saat gibi haftada en az 2 akşam 2 saatlik ağlamaktan katılma seanslarımız var artık bitik durumdayım meme zaten almıyorlar oyalayıcı olarak onu da kullanamıyorum

Biz her aksam böyleyiz artik esim gelince isten keyifle bi cay icemiyoruz. Bizim seans basliyor diyoruz. Senin bebisler kac günlüktü

Hadi inssallah biter daha var ama olsun. Ben damla kullanmadim hic dusunuyorum aslinda ama fayda gördünüz mü?. Kontrole goturecegim o zaman bakalim doktor ne der
Biz biogaiyi doğduğundan beri düzenli kullanıyoruz. Bütün doktorlar bu damlayi önerdi hem özel hem devletteki Doktorlar. Faydasını gördük. Vermediğimiz günler gazlandilar. Nurse Harvey i ise aşırı gaz olduğu dönemde ek olarak kullandik. Biogai bebekleri ishal ve kabizdan da korudu . Sizde doktorunuza sorun. İnslalah faydasını gorursunuz

youtube spotify da relaxing white noise faydasını gördüm bu arada biraz biraz anne karnı sesi müziği rahatlatıyormuş bebişleri 3 gündür geceleri bu sesle uyuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…