Kelimesi kelimesine aynı durumdayım tükendim artıkAynen dedigin gibi cnm 3 gün ozellikle üst üste bildigin uykusuzluktan sallana sallana dolastim. Hayir susmadan araliksiz agliyorlar. Gaz sorunumuz da fazlasiyla var. Bi de gidip bebelac gold aldimm oyy hipp e ayip etmisim. O cok daha fena yapti gaz isini had safhaya cikardi. Ama masallah bu buyüme atagi sanirim gercek bi anda kilo aldilar sanki buyuduler. Evdeki tartiyla tarttim gercekten kilo almislar gozukuyor yanlis degilse. Ama bu aglama isini cozemedik. Sen ne durumdasin?
Ben sezeryan oldum. İkiz olduğu için normal doğum zor demişti benim doktorum ters dönmekte problem yaşıyor bebişler son haftalardamerhaba hanımlar doğum yapan ikiz anneleri normal doğum mu yaptınız sezeryan mı merak ettim
Valla canım hunileri takmak üzereyim düzen oluşuyor oluşmaya da , yok aşı huysuzluğu , yok atak haftası derken başa sarıyoruz . 4 aylık olduk diş eti şişti baya diş dönemimiz başlıyor, ağlama krizleri kucaktan inmeme derken kafayı yiyeceğim az kaldıKizlar napiyorsuniz nasilsiniz biz 1 aylik olduk. 1 haftadir baya zorlaniyorum. Uzun uzun uyuyan bebeklerim artik eskisi gibi kolay uykuya dalamiyorlar. Gaz sancilari da basladi rahat vermiyor. Henüz bi duzenimiz yok ama bi duzen olsuturmayi cok istiyorum. Sizler düzene koyabildiniz mi koyduysaniz neler yaptiniz?
Ay cnm gercekten mi? Ben de bi 4 aylik olsunlar şu gaz sancilari bi bitsin rahstlariz diye dusunuyordum. Gece uykulari nasil.Valla canım hunileri takmak üzereyim düzen oluşuyor oluşmaya da , yok aşı huysuzluğu , yok atak haftası derken başa sarıyoruz . 4 aylık olduk diş eti şişti baya diş dönemimiz başlıyor, ağlama krizleri kucaktan inmeme derken kafayı yiyeceğim az kaldı
Evet gaz sancısı kalmadı şükür , çok nadir yaşıyoruz onu . Benim oğlum çok gazlı bir bebekti ilk 3 aylık dönemde . Gece uykuları değişiyor bazen iyi uyuyorlar bazen saate bir uyanıyorlar . Yani tam düzenimiz oluşmadı o konuda . Her dönemin ayrı bir zorluğu var sanırım ben 2 sene kendimden vazgeçtim diyebilirimAy cnm gercekten mi? Ben de bi 4 aylik olsunlar şu gaz sancilari bi bitsin rahstlariz diye dusunuyordum. Gece uykulari nasil.
Sırayla birini emziriyorum öğünlerde üstüne 80-90 cc mama hala yetmiyo verdikçe de kusuyolar vermesen asla durmuyorlar tırlatmak üzereyim. Helal olsun tek bakabiliyorsan ben şimdi annemlerin siteye kiraya çıkıcam. Şu an annemlerleyiz 4 kişi bakamıyoruz gündüz 6da bir başlıyorlar geceye kadar uyku yok ağlama hepYok cnm yetmiyor sütüm doymuyorlar önce emziriyorum arkasindan 60 cc mama veriyorum her ögünde. Ama yine de ellerini emiyorlar araniyorlardaha fazla mama versem kusuyorlar bu sefer de.
Sen kac cc mama veriyorsun?
Uyusan gündüz ilac gibi gelir cnm. Ben şu an tek bakiyorum aksam esim gelince yardimci oluyor ama cok yorucu.
Sen nasil idare ediyorsun yardimcin var mi?
Bebelac gold kullanıyoruz ama kusuyolar 45le doyuyolarsa helal olsun ya 45 cc anne sütüyle de doymuyo benimkiler...Kızlar ben doktorun tavsiyesine uydum 45 cc den yüksek vermiyorum gaz çıkarana kadar emzikle oyalıyorum, uykuya geçişleri ve ağlamaları biraz rahatladı. RahatlamıştıDoktor aptamil prematüre maması prematil kullandırıyordu. 1 aylık olunca aptamil conformile geçtik fakat fışkırtmak suretiyle kusuyorlar ve asla doymuyorlar mama ile. Siz ne mama kullanıyorsunuz bu denediğim 3. Mama hepsinde kustular hiç biri prematil gibi değil kafayı yiyeceğim.
Sezeryan canım normale yanaşmıyorlar riskli ikizlerde diyemerhaba hanımlar doğum yapan ikiz anneleri normal doğum mu yaptınız sezeryan mı merak ettim
Valla cnm bebeklerimden birisi sabah 9.5 da uyandi daha yeni uyudu şu saatte. 10 dakika uyuyo uyaniyo ve agliyo full. Ancak memede susuyo bi de biberonla mama yerken. Geri kalan vakitlerde agladi ikisi de. Artik bitap dustum. Yani 5. Hafta atagi diyolar ama biz 6 haftalik olduk artik anlamadim gitti. Bi de benim bebelac gold daha fena gaz sancisi yapti geri hipp e döndüm. Bu aglama isini de cözemedim sancisi olan da agliyo olmayan da..Sırayla birini emziriyorum öğünlerde üstüne 80-90 cc mama hala yetmiyo verdikçe de kusuyolar vermesen asla durmuyorlar tırlatmak üzereyim. Helal olsun tek bakabiliyorsan ben şimdi annemlerin siteye kiraya çıkıcam. Şu an annemlerleyiz 4 kişi bakamıyoruz gündüz 6da bir başlıyorlar geceye kadar uyku yok ağlama hep
Bebelac gold kullanıyoruz ama kusuyolar 45le doyuyolarsa helal olsun ya 45 cc anne sütüyle de doymuyo benimkiler...
Sezeryan canım normale yanaşmıyorlar riskli ikizlerde diye
canım çocuklar ilk doğduğunda bende bebelac kullandım bizde aşırı gaz yaptı bırakıp sma ya geçmiştim . Başta memnundum sonra oğlum sürekli kusmaya başladı , mamayı emiyor kusuyor emmezse ağlıyor . Aptamile geçtim çok şükür kusma problemimiz hiç kalmadı . Kızıma hâlâ sma oğluma aptamil kullanıyorum şuan . Tecrübeyle sabit , mamayı bi değiştir derim yaniBebelac gold kullanıyoruz ama kusuyolar 45le doyuyolarsa helal olsun ya 45 cc anne sütüyle de doymuyo benimkiler...
Geçen haftadan daha iyi durumdayız biz. Emerken sinirleniyorlar bir tek, siz Emziriyor musunuz? Göğsümde süt var ama yeterli değil sanırım artık 6. Haftadayız malt içeceği deniyorum o da olmazsa bu işten tamamen vazgeçeceğim çünkü artık çok üzülüyorum.Valla cnm bebeklerimden birisi sabah 9.5 da uyandi daha yeni uyudu şu saatte. 10 dakika uyuyo uyaniyo ve agliyo full. Ancak memede susuyo bi de biberonla mama yerken. Geri kalan vakitlerde agladi ikisi de. Artik bitap dustum. Yani 5. Hafta atagi diyolar ama biz 6 haftalik olduk artik anlamadim gitti. Bi de benim bebelac gold daha fena gaz sancisi yapti geri hipp e döndüm. Bu aglama isini de cözemedim sancisi olan da agliyo olmayan da..
25-26 da anca ayırt etmiştim benMerhaba hanımlar bebişlerin hareketlerini ne zaman hissettiniz,sanki biri hareket ediyor biri etmiyor gibi geliyor bana
Evt emziriyorum peşine de mama veriyorum. Bizlerin 2 bebek var sutün yetmemesi normal üzülmeye hic gerek yok şükur ki mama var ve verebiliyoruz. Bi de herkesin süt arttrici şey farkli oluyor ben bunu deneyimledim. Kimisi yesillikten cok süt elde ediyor kimisi etten baskasi farkli bi seyden. Üzülürsen stres sütü etkileyen en onemli nedenlerden. Akışina birakmak en iyisiGeçen haftadan daha iyi durumdayız biz. Emerken sinirleniyorlar bir tek, siz Emziriyor musunuz? Göğsümde süt var ama yeterli değil sanırım artık 6. Haftadayız malt içeceği deniyorum o da olmazsa bu işten tamamen vazgeçeceğim çünkü artık çok üzülüyorum.
25-26 da anca ayırt etmiştim ben
Aynııı sadece ağzı doluyken susuyorlar. Ve yeni güncelleme geldi biri ağlamadan direk çığlık atıyp diğerinin aklı gidiyoValla cnm bebeklerimden birisi sabah 9.5 da uyandi daha yeni uyudu şu saatte. 10 dakika uyuyo uyaniyo ve agliyo full. Ancak memede susuyo bi de biberonla mama yerken. Geri kalan vakitlerde agladi ikisi de. Artik bitap dustum. Yani 5. Hafta atagi diyolar ama biz 6 haftalik olduk artik anlamadim gitti. Bi de benim bebelac gold daha fena gaz sancisi yapti geri hipp e döndüm. Bu aglama isini de cözemedim sancisi olan da agliyo olmayan da..
Bizimkilerde çok kusuyordu mama ccsini azalttırdı doktor şimdi dizginlendi kusmaları ama doymuyorlar bu sefer. Değiştiricem canım her akşam 8de başlayıp 11e kadar ağlıyorlar morarana kadar çok çok yoruldum gerçektencanım çocuklar ilk doğduğunda bende bebelac kullandım bizde aşırı gaz yaptı bırakıp sma ya geçmiştim . Başta memnundum sonra oğlum sürekli kusmaya başladı , mamayı emiyor kusuyor emmezse ağlıyor . Aptamile geçtim çok şükür kusma problemimiz hiç kalmadı . Kızıma hâlâ sma oğluma aptamil kullanıyorum şuan . Tecrübeyle sabit , mamayı bi değiştir derim yani
Benimde hemde nasıl sinirleniyorlar görsen. Çoğu tutmuyorlar bazen ayakta, bazen yatarak tutuyorlar. İkiz annesiyiz canım iki bebeğe sütümüz yetmemesi çok çok normal yeterki geldiği kadar vitaminini alsınlar. Ben şu an solgarın vitaminini içiyorum rezene deniyorum yeni 1 aylığız.Geçen haftadan daha iyi durumdayız biz. Emerken sinirleniyorlar bir tek, siz Emziriyor musunuz? Göğsümde süt var ama yeterli değil sanırım artık 6. Haftadayız malt içeceği deniyorum o da olmazsa bu işten tamamen vazgeçeceğim çünkü artık çok üzülüyorum.
25-26 da anca ayırt etmiştim ben
Aynııı sadece ağzı doluyken susuyorlar. Ve yeni güncelleme geldi biri ağlamadan direk çığlık atıyp diğerinin aklı gidiyo
Bizimkilerde çok kusuyordu mama ccsini azalttırdı doktor şimdi dizginlendi kusmaları ama doymuyorlar bu sefer. Değiştiricem canım her akşam 8de başlayıp 11e kadar ağlıyorlar morarana kadar çok çok yoruldum gerçekten
Benimde hemde nasıl sinirleniyorlar görsen. Çoğu tutmuyorlar bazen ayakta, bazen yatarak tutuyorlar. İkiz annesiyiz canım iki bebeğe sütümüz yetmemesi çok çok normal yeterki geldiği kadar vitaminini alsınlar. Ben şu an solgarın vitaminini içiyorum rezene deniyorum yeni 1 aylığız.
Benimkiler de aynı kızım sürekli ağlamalardabir kızım sadece ağzı doluyken ve uyurken susuyor diğeri ise ağzı var dili yok diğerinin çığlıklarından korkuyor sadece nasıl bir karakter farklılığı bu
Ya benim ikisi de ayni gibi birisi daha fazla ama. Digeri de susuyor basta sonra bakiyor kardesi agliyor ben de aglayayim en iyisi diyor sanirim.bir kızım sadece ağzı doluyken ve uyurken susuyor diğeri ise ağzı var dili yok diğerinin çığlıklarından korkuyor sadece nasıl bir karakter farklılığı bu
Tek çocuklu anneler çocuklar uyuduğunda temizlik yemek vs yapabiliyorlar bizimkiler biri uyuyup biri uyandığı için başka hiç bir şey yapamıyorum doğru düzgün. Siz düzen kurabildiniz mi var mı bir yoluYa benim ikisi de ayni gibi birisi daha fazla ama. Digeri de susuyor basta sonra bakiyor kardesi agliyor ben de aglayayim en iyisi diyor sanirim.
Evt tek cocuklar simdi bana cok kolay geliyor havada karada her turlu bakilir diyorum. Esim bile tek ccouk kolay ya diyorTek çocuklu anneler çocuklar uyuduğunda temizlik yemek vs yapabiliyorlar bizimkiler biri uyuyup biri uyandığı için başka hiç bir şey yapamıyorum doğru düzgün. Siz düzen kurabildiniz mi var mı bir yolu
Biz de oyle artik susturmaua calissak da bazen ise yaramadiysa ikimiz de tepkisiziz kaliyoruz baya bi delilik seviyesi sanirimYa ne kadar şanslısınızzz bizim ikiside çığırtkan katılarak ağlıyolar eşimle birbirimizin suratına bakıyoruz umutsuz bi şekilde