Kasılmanız felan oldumu acaba yoksa planlımı doğdularBebeklerim 34+6 da doğdular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasılmanız felan oldumu acaba yoksa planlımı doğdularBebeklerim 34+6 da doğdular
Kasılma oluyordu karnım sertleşiyordu. 34+6 da suyum geldi.dogdular sezeryanla acil bir şekildeKasılmanız felan oldumu acaba yoksa planlımı doğdular
Merhaba bende ikizlerime hamileyim kasılma karın sertleşmesi olunca konu yazayım dedim bende yaşıyorum kaçıncı haftada başlamıştı birde 34 haftaya kadar neler yapıldı kasılmalarınızla ilgiliKasılma oluyordu karnım sertleşiyordu. 34+6 da suyum geldi.dogdular sezeryanla acil bir şekilde
Bende 34 deyim kasilma vs hicbirsey yok ama korkuyorum olursa diyeKasılma oluyordu karnım sertleşiyordu. 34+6 da suyum geldi.dogdular sezeryanla acil bir şekilde
Bende deneyeyim, hep sırt üstü yatıyorlarBenim biri kendi donüyor istedigi tarafa ama yan cevirmeyi ben de deneyecegim
İkiz hamilelik için iyi bir haftadasiniz bence kasılma yada rahatsız edici bir durum yoksa endişelenmeyin biz 30 haftadayiz 25 haftalıktan itibaren ufak ufak başlamıştı sertleşmeler kasılmalar devam da ediyo tabiBende 34 deyim kasilma vs hicbirsey yok ama korkuyorum olursa diye
Merhaba karında sertleşme derken nasıl oluyor yani ikiz bebek şer ya,zaten karnımızın büyük bir kısmı sert oluyor bunu kasılmadan nasıl ayırabilirizİkiz hamilelik için iyi bir haftadasiniz bence kasılma yada rahatsız edici bir durum yoksa endişelenmeyin biz 30 haftadayiz 25 haftalıktan itibaren ufak ufak başlamıştı sertleşmeler kasılmalar devam da ediyo tabi
Ben prego aldım altlı üstü,Yanyana olanı pek önermiyorlar,prego da ikizi de yatabiliyorArkadaşlar merhaba. Bu durum için konu bile açtım ama dogru duzgun cevap alamadım. Umarım burada bir fikrim oluşur.
Aslında daha cok erken ama yılbasından önce bir iki parça bişeyler almak istiyorum fiyatlar iyice artmadan.
Bebeklerim ikiz. Bebek arabası konusunda kullanan, alanlar yardımcı olabilir mi?
Ben aslında ayrılıp birleşen bebek arabalarından istiyorum. Yanımda biri varken ayrırıp kullanmak yokken de mecbur birleştirip kullanmak için. Ama cogu kişi birleşik halinde zorlandıklarını market kapılarından asansör kapılarından sığmadıklarını yazmışlar.
Yanyana olan modellere daha sıcak bakıyorum.
Altlı üstlülerde birinin yatmaması ve altta kalmasına biraz takıldım.
Fikirlerinize, tecrübelerinize ihtiyacım var
Yok bu öyle karnın büyümesinden kaynaklı bir sertleşme değil göbek deliği çevresinde üstünde benim özellikle bebek toplanınca sıkışma hissi veriyo acı da veriyo tabi biraz sanki çok yemişim de patlayacakmisim gibi bir hisay anlatmak bile zor inşallah yaşamazsınız ben 25 haftadan beri çekiyorum büyüdükçe sıklaşıyo siz kaçıncı haftadasinizMerhaba karında sertleşme derken nasıl oluyor yani ikiz bebek şer ya,zaten karnımızın büyük bir kısmı sert oluyor bunu kasılmadan nasıl ayırabiliriz
Kraft connect aldim yanyana, hastanedeki kapilardan asansörlerden vs gecmekte, kaldirimda yürümekte zorluk yaşamiyoruz. Ama dar marketlere girmeyi denemedim bence zorlanırız. Çok hafif rahatça ben de kullanabiliyorum, cok rahat dönebiliyor. Görüntüsü de oldukça guzel benceBen prego aldım altlı üstü,Yanyana olanı pek önermiyorlar,prego da ikizi de yatabiliyor
BenHiç kendi yada eşinin ailesinde ikiz olmadan normal yollarla ikiz hamile olan varmı acaba
Aaa nasıl hep merak etmişimdir bunu. Bizdede hiç ikiz yok. Ama eşim inşallah ikizdir diyo yavaş yavaş korkmaya başladım
33+3 temiz biz de çok şükürkarnımın için acıyor gibi oluyor bazen,tek bir noktada oluyor acaba o sancı mı,doktor karnın üstünden başlar sancı dedi anlarsın dedi,nasıl anlayacağımı da bilmiyorum..sizin kaçıncı haftaYok bu öyle karnın büyümesinden kaynaklı bir sertleşme değil göbek deliği çevresinde üstünde benim özellikle bebek toplanınca sıkışma hissi veriyo acı da veriyo tabi biraz sanki çok yemişim de patlayacakmisim gibi bir hisay anlatmak bile zor inşallah yaşamazsınız ben 25 haftadan beri çekiyorum büyüdükçe sıklaşıyo siz kaçıncı haftadasiniz
30 haftalığız biz evet göbek üstü karın bölgesinde oluyor taş gibi kesiliyor benim o kısım, nst çekildi çok şükür sancım görünmedi ama rahatsızlık veriyor tabi, maşallah güzel bir haftadasiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah33+3 temiz biz de çok şükürkarnımın için acıyor gibi oluyor bazen,tek bir noktada oluyor acaba o sancı mı,doktor karnın üstünden başlar sancı dedi anlarsın dedi,nasıl anlayacağımı da bilmiyorum..sizin kaçıncı hafta
Şans sanırım, 33 yaşındayım yaş ilerledikçe ikiz şansı artıyormuş bir de tek yumurta ikizleri çiftler gibi hemen belli olmuyor 13. Haftada öğrendim ikiz olduklarını beta hcg vs hiç baktırmamıştım ilk muayenemde keseyi görünceAaa nasıl hep merak etmişimdir bunu. Bizdede hiç ikiz yok. Ama eşim inşallah ikizdir diyo yavaş yavaş korkmaya başladım
Aminn,hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah30 haftalığız biz evet göbek üstü karın bölgesinde oluyor taş gibi kesiliyor benim o kısım, nst çekildi çok şükür sancım görünmedi ama rahatsızlık veriyor tabi, maşallah güzel bir haftadasiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah