Merhaba benim oğlum 3 aylıkken öyleydi,4.aya yakın bunun çözümünü aramaya başladım,youtubeda Seride Samurkaşın felaket uykusu diye bir videosu var,onunla uykularını uzattım.Ama 20-25 gün gün gibi bir zaman gerekti.30 dakikadan uyanıyorsa,geri yatırmalısınız,30 ya da 40 dk içinde yatmazsa,günlük rutine devam edeceksiniz.Videoyu izleyin ayrıntılı anlatıyor,tavsiye ederimMerhaba bende nurselin hanımı çok duydum başladınız mı eğitime nasıl gidiyor ? Bizim sorunumuz gündüzleri 30’ar dkdan fazla asla uyumuyor uykusunu alamadığı içinde 1.5 saatte bir uyuyor birde akşam 8’de gece uykusuna başlıyo ama sabah 4-5 gibi güne başlıyo çok zorlanıyorum 5 aylık
Bende uyku eğitimi almak istiyorum siz deneyimlişmişsiniz benim sorunum gündüz kısa uykular yüzünden sık uyuma istekleri ve sabah erken kalkmalar 4-5 gibiPes etmek için çok erken,istikrarlı olmalısın.Ben 2 defa kendim uyku eğitimi verdim,uykularını düzenlemek için yaptım,en az 10 gün, 2 hafta gibi zaman lazım.Büyükler için yeni alışkanlık için 21 gün kuralı var ya,bebekler içjn de öyle,ilk günden yeni düzene alışmasını bekleyemeyiz ki.Sabah aynı saatte uyandırmazsan çocuk şaşırır,zorlanır.Zor bir süreç.Rabbim kolaylık versin.
İzledim aslında deniyorumda bir süredir düzenli yapamasamda ama uzamadı bir türlüMerhaba benim oğlum 3 aylıkken öyleydi,4.aya yakın bunun çözümünü aramaya başladım,youtubeda Seride Samurkaşın felaket uykusu diye bir videosu var,onunla uykularını uzattım.Ama 20-25 gün gün gibi bir zaman gerekti.30 dakikadan uyanıyorsa,geri yatırmalısınız,30 ya da 40 dk içinde yatmazsa,günlük rutine devam edeceksiniz.Videoyu izleyin ayrıntılı anlatıyor,tavsiye ederim
Beş aylıkken benim oğlum da aynıydı 2 saat dayanmazdı hemen uykusu gelir mızmızlık yapardı. Büyüdükçe uyanlıklık süresi artıyor. Bir de aylarca erken kalktı. Yani 5.6.7 aylık zamanlarında hep 4 buçuk gibi uyanırdı. Babası oyalar en fazla 1 saat sonra geri uyuturdu. Ama merak etmeyin geçiyor. Size tavsiyem uyku eğitimi alın ben çok pişmanım o zamanlarda daha küçüktü keşke alsaydım şimdi büyüdü yatakta ayaga kalkıyor daha zorlaştı. Nurselin hanım ile ağlatmayan anne arasında kalmıştım ama ağlatmayan anne daha çok kafama yatmıştı.İzledim aslında deniyorumda bir süredir düzenli yapamasamda ama uzamadı bir türlü
Hele şu sabah erken kalkmalar hiç düzelmeyecek gibi geliyor
O kadar iyi geldi ki şuan yazınız Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim. Çok umutsuzluğa düştüm 3.5 aydan beri erken kalkmalar başladı 7-6-5-4 şeklinde gerilediBeş aylıkken benim oğlum da aynıydı 2 saat dayanmazdı hemen uykusu gelir mızmızlık yapardı. Büyüdükçe uyanlıklık süresi artıyor. Bir de aylarca erken kalktı. Yani 5.6.7 aylık zamanlarında hep 4 buçuk gibi uyanırdı. Babası oyalar en fazla 1 saat sonra geri uyuturdu. Ama merak etmeyin geçiyor. Size tavsiyem uyku eğitimi alın ben çok pişmanım o zamanlarda daha küçüktü keşke alsaydım şimdi büyüdü yatakta ayaga kalkıyor daha zorlaştı. Nurselin hanım ile ağlatmayan anne arasında kalmıştım ama ağlatmayan anne daha çok kafama yatmıştı.
Bir çocuk daha varsa evdeki kaosu düşünemiyorum. Biz tek çocukla uykusuzluktan pert oluyorduk. Bebek uyumadığı zaman evin tüm düzeni bozuluyor.O kadar iyi geldi ki şuan yazınız Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim. Çok umutsuzluğa düştüm 3.5 aydan beri erken kalkmalar başladı 7-6-5-4 şeklinde geriledibide 5 yaşında kızım var uykusuzluktan onunlada zaman geçiremiyorum. Günün yüzde 90’ı küçüğü uyutmak ve beslemekle geçiyo memeyide bıraktı buda içimde biraz yara açıkcası
Bende başaramamaktan çok korkuyorum eğitimi ama yapmak zorundayım
Kesinlikle tek çocuk olsa yine bir şekilde sabrediliyo zamanla zaten düzeliyor uykular ama şimdi hep 5 yaşındakinin haklarından feragat etmek zorunda kalıyoruz onada üzülüyorum yapılabilecek bir şey varsa yapayım istiyorumBir çocuk daha varsa evdeki kaosu düşünemiyorum. Biz tek çocukla uykusuzluktan pert oluyorduk. Bebek uyumadığı zaman evin tüm düzeni bozuluyor.
Yani iyi bir eğitmenle biraz da sabırla halledersiniz bence.
çok haklısın zaten yapamayan benimPes etmek için çok erken,istikrarlı olmalısın.Ben 2 defa kendim uyku eğitimi verdim,uykularını düzenlemek için yaptım,en az 10 gün, 2 hafta gibi zaman lazım.Büyükler için yeni alışkanlık için 21 gün kuralı var ya,bebekler içjn de öyle,ilk günden yeni düzene alışmasını bekleyemeyiz ki.Sabah aynı saatte uyandırmazsan çocuk şaşırır,zorlanır.Zor bir süreç.Rabbim kolaylık versin.
merhaba benim başladığım söylenemez daha 1 defa saatleri erkene çekmeye çalıştım sadece. erken kaldıramıyorum bebeğimi. biraz toparlanayım zaman geçsin memnuniyet durumunu tekrar yazacağım.Merhaba bende nurselin hanımı çok duydum başladınız mı eğitime nasıl gidiyor ? Bizim sorunumuz gündüzleri 30’ar dkdan fazla asla uyumuyor uykusunu alamadığı içinde 1.5 saatte bir uyuyor birde akşam 8’de gece uykusuna başlıyo ama sabah 4-5 gibi güne başlıyo çok zorlanıyorum 5 aylık
eğer çok erken kalkıyorsa çok erken yattığı için olabilirKesinlikle tek çocuk olsa yine bir şekilde sabrediliyo zamanla zaten düzeliyor uykular ama şimdi hep 5 yaşındakinin haklarından feragat etmek zorunda kalıyoruz onada üzülüyorum yapılabilecek bir şey varsa yapayım istiyorum
Evet mantıklı teşekkür ederim o yüzden hep 18.ay aşısına yüklenilmiş
Canım teşekkür ederim. Acaba yumurtasız tarif var mi diye merak ettimSade krep olabilir. lokmalar halinde bölüp içine peynir meyve zeytin sevdiği kahvaltılık ne varsa verebilirsiniz. Ya da arasına muz labne biraz pekmezi krema gibi karışım yapıp sürüp rulo gibi kesebilirsiniz.
1 yumurta 1 yemek kaşığı kadr yoğurt un çok az da su koyuyorum süt yerine kıvamı boza gibi oluyor, krep tavasında pişiriyorum.
Sade krep olabilir. lokmalar halinde bölüp içine peynir meyve zeytin sevdiği kahvaltılık ne varsa verebilirsiniz. Ya da arasına muz labne biraz pekmezi krema gibi karışım yapıp sürüp rulo gibi kesebilirsiniz.
1 yumurta 1 yemek kaşığı kadr yoğurt un çok az da su koyuyorum süt yerine kıvamı boza gibi oluyor, krep tavasında pişiriyorum.
Valla bende yumurtasız ne yedirabjlirim derdindeyim. Tiksindi artık.Yumurtayı muzlu muhallebinin içine katıp veriyorum bazen anlamasın diye. Karışım yedirmemek lazım diyorlar ama arasıra da değişiklik iyi geliyor
Ben çok kınıyordum. Ama babam bizim oğlana araba direksiyonundan tutturdugu için araba da büyük rezillik çekiyoruz. Arabaya binince beş dk o direksiyonu tutacak.sonra gidecezAy kızlar bizimki de araba koltuğu hatta araba sevmiyor arabada kucağımda dururdu artık o da yok atıyor kendini yerlere biyere gitmek zulüm oldu napıcaz ya yaz geziyo gezmicez mi hiç bugün 20 dk lık yolda bile rahat durmadı
Ya okuduklarımdan bir şey anlamadım. Ama kesin tanı 2.5 ya da 3 yaşında konuluyormus. Aşı sonrasına denk geldiği için aşıdan diyorlar olabilir mi ?
Ya öyle deme. Ben instagram da bir sürü video izledim. Hepsinde diyor ki uzun ve yorucu bir süreç. Yani aslında çok normal bir şey yaşadığın. Şenlik bjr şey yokçok haklısın zaten yapamayan benimkendimde o enerjiyi bulamıyorum. çocuğun var olan düzenini de mahvettim
Buyuk ihtimal ayni videoyu izledik. Annesinde aşıdan mi değil mi bilmiyorum diyor. Ama omuriliginde büyük bir tümör varmış çocuğun. Allah böyle şeylerden saklasınEvet mantıklı teşekkür ederim o yüzden hep 18.ay aşısına yüklenilmiş
Benim gördüğüm sayfada çocuk birden felç kalmış onu da 18 ay aşısına bağlamışlar hangi hastalık bilmiyorum tümör falan da vardı tesadüftür tabii ki