Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkma kuzum inşallah Rabbim doğru zamanda evladına kavuşturur seni
En azından hamiş kalabiliyorsun öyle bak olaya ☺
Orasi tabi de canm ben ya sezeryandan kaynakli bir sorun olduysa diye korkuyorum. Sezeryan defekti istmocel dedikleri bir muhabbet var ya ondan korkuyorum o gebeliğe engel olabiliyormuş

Beni korkutan ilk gebeligimin hemen olmuş olması ve şimdi olmayinca korkuyorum. Ama hatırladım da ilk gebeliğimde öyle olmuştu 10_15 gün adet olmuştum sonraki ay
Sorma valla ben Artık gülüyorum ağlanacak halime valla kafayı sıyırmasam iyidir😅
Bende ya benim vücut kendini hazırlaya hazırlaya eskiyip gidecek😄

Herşeyden bir umut arar olduk
Allahm yardımcımız olsun valla
Aynen sorma benim vücudum her ay farklı bir belirti veriyor belki eskiden de öyleydi ama dinlemediğimiz için kendimizi fatketmiyoruz. Her ay bu ay akıntı oldu olmazdı kesin hamileyim bu ay gaz sancısı var kesin hamileyim böyle geçiyor artık kafamdan yok edip akışına bırakmalı ama oda olmuyor bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin canım

Orasi tabi de canm ben ya sezeryandan kaynakli bir sorun olduysa diye korkuyorum. Sezeryan defekti istmocel dedikleri bir muhabbet var ya ondan korkuyorum o gebeliğe engel olabiliyormuş
O ne demek birde bu çıkmasın başımıza ya spwrmlerin orda toplanması gibi bir şeymi bu birinden duymuştum ama o kadar kontrole gidiyoruz söylemezler mi hiç

O ne demek birde bu çıkmasın başımıza ya spwrmlerin orda toplanması gibi bir şeymi bu birinden duymuştum ama o kadar kontrole gidiyoruz söylemezler mi hiç
Yaranın tam iyilesmemesi dikiş açılmasından dolayı cep oluşması bana doktorun biri var onemsiz bişey dedi 2 doktor yok dedi sorun olmaz dediler ana internetteki bilgiler can sıkıcı en son gittigim doktor korunmayi birakirsan hamile kalırsın sorun yok dedi ama o bunu derken ben zaten korunmayı bırakmıştım

2023 te bitiyor
Aynen sorma benim vücudum her ay farklı bir belirti veriyor belki eskiden de öyleydi ama dinlemediğimiz için kendimizi fatketmiyoruz. Her ay bu ay akıntı oldu olmazdı kesin hamileyim bu ay gaz sancısı var kesin hamileyim böyle geçiyor artık kafamdan yok edip akışına bırakmalı ama oda olmuyor bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin canım
Ahh balımmmm keşke bu kadar takmasak evet
Çünkü stres çook etkiliyor
Doktorum da yapma desene de bende engel olamıyorum
Bak nasıpse bu ay ki reglim ile aşılamaya baslıcam, ona bile umutsuz bakıyorum

hanımlar daha reglin 8.günü ama t gözle görülür bir koyulukta yumurtlama olması için en az c kadar koyuluğa ulaşması gerekiyor biliyorum. Ama normalde benim akıntılar kasık ağrıları falan reglin 12. Gününden itibaren başlardı. Test yapınca şaşırdım biraz,bu gidişle dokuzuncu onuncu gününde yumurtlama olacak gibi. Akıntı kasık ağrısı olmadan yumurtlama göreniniz oldu mu
17025704056582057559891812999778.jpg

2023 te bitiyor

Dualarım sizinle,güzel olacak Allahın izniyle içinizi ferah tutun 🤗

Pazar ve dunu degerlendirdik. Devam etmemiz gerekiyormu acaba
Sizin dört testinizin en alttaki pik görünüyor T, C den daha koyu yani yumurtlama yeni gösteriyor. Yarın tekrar test yapma imkanınız varsa yapın t çizgisi silikleşirse yumurtanız çatlamış demektir. Yani yumurtlama ve yumurtanın çatladığı günü değerlendirmek gerekiyor

hanımlar daha reglin 8.günü ama t gözle görülür bir koyulukta yumurtlama olması için en az c kadar koyuluğa ulaşması gerekiyor biliyorum. Ama normalde benim akıntılar kasık ağrıları falan reglin 12. Gününden itibaren başlardı. Test yapınca şaşırdım biraz,bu gidişle dokuzuncu onuncu gününde yumurtlama olacak gibi. Akıntı kasık ağrısı olmadan yumurtlama göreniniz oldu muEki Görüntüle 3352623
Bu ay benimde böyle oldu ama pik yapmadı bir kaç test sonra silikleşti. Yine bir önceki aydaki yumurtlama zamanımda pik gördüm

Bu ay benimde böyle oldu ama pik yapmadı bir kaç test sonra silikleşti. Yine bir önceki aydaki yumurtlama zamanımda pik gördüm
Teşekkür ederim. Ben zaten nasipse beklenen adet tarihine üç dört gün kalaya kadar teste devam edeceğim ne olur ne olmaz diye. Bakalım inşallah bereketli bir ay olur 😅

2023 te bitiyor

Umutsuz bakma kuzum 89 lu arkadaş bu yaz evlendi hamile şu an 85 li arkadaş var oda hamile plansız olunca hemen kalıyorlar işte

hanımlar daha reglin 8.günü ama t gözle görülür bir koyulukta yumurtlama olması için en az c kadar koyuluğa ulaşması gerekiyor biliyorum. Ama normalde benim akıntılar kasık ağrıları falan reglin 12. Gününden itibaren başlardı. Test yapınca şaşırdım biraz,bu gidişle dokuzuncu onuncu gününde yumurtlama olacak gibi. Akıntı kasık ağrısı olmadan yumurtlama göreniniz oldu muEki Görüntüle 3352623
Benimde sen gibi ama test yapmadım strese giriyorum o zaman yahu adet yeni bitmiş oluyor 8. Gün hemen yumurta pik mi yaptı dünde bana doktor büyümeye başlamış dedi ama pik hemen yapmaz sanırım gün aşırı değerlendireceğim bi tuhafta sonra 2 günde bir dönerim rahat olmaya çalışacağım çok gerildim artık

Benimde sen gibi ama test yapmadım strese giriyorum o zaman yahu adet yeni bitmiş oluyor 8. Gün hemen yumurta pik mi yaptı dünde bana doktor büyümeye başlamış dedi ama pik hemen yapmaz sanırım gün aşırı değerlendireceğim bi tuhafta sonra 2 günde bir dönerim rahat olmaya çalışacağım çok gerildim artık
Akıntın kasık ağrın başlayınca test yap bari,ben özellikle pik gördükten sonra günde iki kere yapıp çatlamayı göreyim diyorum. Ameliyat sonrası henüz tam iyileşme olmadı o yüzden benim için gün aşırı zor olur. Yumurtlama zamanı gidip baktırsam mı acaba yumurta saglıklı büyümüş diye bakabilirler mi

Canım sen hangi dua demiştin okumamış gereken sabah erkenden kalkıp okuyacağım
Özel bir dua yok canım ben ezan vakti dua ediyorum o zamanlar dua kapıları açık oluyor deniliyor öyle içimden ne gelirse kendime benim gibi evlat isteyen herkese ediyorum. Rabbim kabul etsin, yüzümüz hayırlısı güler bu ay inşallah🙏😊

X