Gebeliğe Hazırlık 2023 Gebelik isteyen son anne adayları ovülasyon takibi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 38 im eşim baksana inat edip duruyor test bile vermiyor evde zorla bir şeyler yedirmeye çakışıyorum sperm için faydalı olması açısından inan bezdim. Sende stres olma 89 lu işyerinde arkadaş şıp diye hamile kaldı millette ne yumurta sperm var arkadaş 😄
Onu da anlamıyorum sanki çocuk yapmak sadece bizim elimizde. Anca istiyorum desinler başka hiçbir şeye yanaşmasınlar sinir oluyorum valla

Onu da anlamıyorum sanki çocuk yapmak sadece bizim elimizde. Anca istiyorum desinler başka hiçbir şeye yanaşmasınlar sinir oluyorum valla
Aynen ya sanki kendileri her zaman mükemmeller. Ay valla bilmiyorum bugün kontrolüm var ama sörf para işin çağrıldığımı düşğnüyorum artık kendime baktıra baktıra bir hal oldum

Benim şükür eşim yanaşıyor daa
Tüp bebek yapmaya durumum yok☹️
İnşallah tedavi gerekmeden kendiliğinden olur rabbim dermansız dert vermesin🙏 biz genel olarak kontrollere gidiyoruz sürekli yok yumurtlama kontrolü yok kalitesi yok efendim kan idrar hormon tahlilleri çok yıpratıyoruz kendimizi ama erkekler bizim kadar hassas davranamayabiliyorlar.

İnşallah tedavi gerekmeden kendiliğinden olur rabbim dermansız dert vermesin🙏 biz genel olarak kontrollere gidiyoruz sürekli yok yumurtlama kontrolü yok kalitesi yok efendim kan idrar hormon tahlilleri çok yıpratıyoruz kendimizi ama erkekler bizim kadar hassas davranamayabiliyorlar.
Aynem aynen canm bizde hepsini yaptrdk
2 ay klomen ve catlatma iğnesi kullandm negatif oldu
Şimdi aşılama yaptrıcaagz tüp e göre daha ucuz
Aminnnnn hepimzze inşallah

Hay Allâh be canmm, sen gecikince mı yaptn yoksa reglıne daha var mıydı
Şöyle söyleyim regl olmama 4 gün kala ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı taki regl tarihine kadar yaptım hepsi koyu çift çizgi çıktı ayın 9 nda regl olmam gerekiyordu olmadım bugn 8 ci günüm 14 gün beklemem gerektğni söylüyorlar genelde geç döllenme olabilme ihtimalide varmış

Şöyle söyleyim regl olmama 4 gün kala ovulasyon testi yaptım baya koyu çıktı taki regl tarihine kadar yaptım hepsi koyu çift çizgi çıktı ayın 9 nda regl olmam gerekiyordu olmadım bugn 8 ci günüm 14 gün beklemem gerektğni söylüyorlar genelde geç döllenme olabilme ihtimalide varmış
Hmm anladım canm evet gec dollenme de olabilr tabiiki
Belki kan verirsin bır kac güne o zaman kafan daha rahat eder

X