- 18 Temmuz 2023
- 217
- 279
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah canım ben şimdi ovitral iğne yaptırdim göbeğin sağ tarafından yaptı normalde nereden yapılıyor yanlış mı yaptı acaba off hemşire bana soruyor kendi bilecek ben nereden bileyim sinir oldum gece geceYaa gene maşallah o iğneyi de iyi yapabilmişsin kuzum evet Rabbim hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin, psikolojiyi her türlü çok yıpratıyor. Sen gene ne güzel hamile kalabildiğini biliyorsun kuzum, ben 17 aydır hiç pozitiifi göremedim hele son aylarda bu forumlar olmasaydı sanırım depresyona girecektim de burada çok güzel arkadaşlıklar edindim her adette çöküp onların sayesinde ayağa kalkıyorum desem yeridir.. kuzum benim rahim kalınlığım iyi diye doktorum hiçbir ilaç vermiyor ama ben duphastonla progestan içiyorum bu ay kendi kendime . Okuduğum kadarıyla bi zararı yokmuş. Aşılamayı dün oldum kuşum ben. Dinlenmeye geçtim artık
2 aşılama 1 tüp bebek geçmişim var şuanda 3. Aşılama yapıldı 1 eylülde inşallah 15 Eylül beta hcg vericem. idrarda silik çizgi çıktı ama ilaç etkisi devam ediyormuş bilmiyorum.
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM Sincapgiller 1 Eylül Klomen 3festina lente 4 Eylül Gonalf 4turuncummm 7 Eylül Letu 2edahandro 11 Eylül Femara 1@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2@Mimeily 12 Eylül Femara 1N -nelly 14 Eylül Gonal-f 2@mucver veya mucver
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Sincapgiller festina lente @Mimeily @mucver veya mucver @sumeyye 1306 @reyhan boga GulcanKarakayaTurker NZ turuncummm @bebis6767 @berfin0518 N -nelly @kardrbc @fresa @esray35
Hiç hiç sinir stres olma canım. Göbek deliğinin üç parmak çevresinden herhangi bi yerden yapabilir. Sağ sol hiç fark etmezAllah hayırlısını versin en kısa zamanda inşallah canım ben şimdi ovitral iğne yaptırdim göbeğin sağ tarafından yaptı normalde nereden yapılıyor yanlış mı yaptı acaba off hemşire bana soruyor kendi bilecek ben nereden bileyim sinir oldum gece gece
Canım hoşgeldin hemen seni de tabloya ekliyorım. Kaç yumurtan oluşmuştu?2 aşılama 1 tüp bebek geçmişim var şuanda 3. Aşılama yapıldı 1 eylülde inşallah 15 Eylül beta hcg vericem. idrarda silik çizgi çıktı ama ilaç etkisi devam ediyormuş bilmiyorum.
Çizgi varsa umut var kuzum inşallah. İğne etkisi de olabilir tabi. Bugün çizgi çıkacak mı acaba? İdrar testi yapacak mısın bugün2 aşılama 1 tüp bebek geçmişim var şuanda 3. Aşılama yapıldı 1 eylülde inşallah 15 Eylül beta hcg vericem. idrarda silik çizgi çıktı ama ilaç etkisi devam ediyormuş bilmiyorum.
Testi ne zaman yaptın bende 9. Gün iğne etkisi kalmamıstı. Bende 1 eylülde yaptırdım2 aşılama 1 tüp bebek geçmişim var şuanda 3. Aşılama yapıldı 1 eylülde inşallah 15 Eylül beta hcg vericem. idrarda silik çizgi çıktı ama ilaç etkisi devam ediyormuş bilmiyorum.
İyi bari yanlış yaptı diye endişelendim bir sürü emek ve masraf çünkü boşa gidecek gibi geldi sağol içimi rahatlattınHiç hiç sinir stres olma canım. Göbek deliğinin üç parmak çevresinden herhangi bi yerden yapabilir. Sağ sol hiç fark etme
İnşallah canım bende ümitlenemiyorum haliyle ama bugün test yapabilirim tekrar.Çizgi varsa umut var kuzum inşallah. İğne etkisi de olabilir tabi. Bugün çizgi çıkacak mı acaba? İdrar testi yapacak mısın bugün
11. Ve 12. Günde silik çizgi oldu sevinemedim ilaç etkisine yordum. Çünkü bir düştüğüm var hoca bu ayı boş geçmeyelim diye aşılama yapmıştı.Testi ne zaman yaptın bende 9. Gün iğne etkisi kalmamıstı. Bende 1 eylülde yaptırdım
Zorluklar yaşamışsın kuzum, üzgünüm umarım bu sefer mucizen seninle olur sağlıkla gelsin bebeğin. Bizimki de sebepsiz görünüyor, doktor öyle diyor en azından ama benim FSH değerim (11.8) yüksek (doktor kendi kendine yumurtlayıp çatlıyorsun sıkıntı yok diyor) ve eşimin de sperm hızında düşüklük var gibi. Proxeed kullanacağız bu ay. Ben de takviye vitamin alıyorum. Doktor önerisi değil ama kendimce deniyorum birşeyler bakalım.2 yumurtam olmuştu. Yazmayı unuttum bu arada tüp bebek tuttu 9hafta 5 gün kalbi durunca zorunlu düşük yaptım. Ondan 3 ay sonra bu aşılama yapıldı hastanede çalışıyorum. Eşimde de brndede sorun yok.
Yaptım erken gebelik testi idrarda tekrarr silik çizgi pozitif inşallah olur Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inşÇizgi varsa umut var kuzum inşallah. İğne etkisi de olabilir tabi. Bugün çizgi çıkacak mı acaba? İdrar testi yapacak mısın bugün
Alaahımmmm kuzum Rabbim nasip etsin canım. Çok heyecanlanıp heveslendirmek istemiyorum ama Allah büyük. Tüp bebekten sonra doğal yolla gebe kalanları da okudum. Allah sana da nasip eder inşallah, innşaalaahh iğne etkisi değildirYaptım erken gebelik testi idrarda tekrarr silik çizgi pozitif inşallah olur Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inş
Olur... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin evini şenlendirsin inşallahGulcanKarakayaTurker NZ kuzum bizler de aşılama olduk. Süreci birlikte takip edebiliriz
Ben pozitif olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Cünkü ilac etkisi o kadar kalmıyor sankiYaptım erken gebelik testi idrarda tekrarr silik çizgi pozitif inşallah olur Rabbim herkese hayırlısı ile nasip etsin inş
Benim ümidim kalmadı elimde erken gebelik testi kalmadı. Normal yaptım negatif cıktı. Dijital testi henüz yapmadım. Adet sancıları yaşıyorum. Göğüs uclarım acıyor birde belik ve kasıklarım adet olacağım zaman ki gibi herhangi bi değişiklik yokSincapgiller ve I iftade kızlar sanırım hepimizin içinde hayal kırıklığı yaşamamak adına çok ümitlenmemeye çalışma duygusu var. Sizleri çok iyi anlıyorum. Her ne kadar size moral vermeye çalışsam da benim de bir yanım acıyor. Allah'tan ümit kesilmez, gecikiyorsa güzelleştiriyordur cümellerine sığınmaktan başka çaremiz yok sanıyorum. Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun bizleri test yaparsanız mutlaka bizimle paylaşın kızlar
festina lente canım senin de test günün yaklaşıyor var mı belirtin? Ne zaman yapacaksın testini?