- 3 Eylül 2023
- 1.092
- 857
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınAşılamadan sonra bize yaz mutlaka kuzum seni merak ederiz kolaylıkla atlat inşallah.
Benim bi yarım saattir bel ağrım var, normal mi bu? Çünkü çok ağrıyorEvet canım aşılamadan sonraki gün başladım ben ilaçlara bence kullanabilirsin benim aşılamamın 2 gününden itibaren kaşık ve bel ağrım var ama bence ilaçlardan umarım yerleşmedir Tabiki de
Normal bence canım çünkü benim aşılama yapıldıpından beri ağrılarım var tahminim çatlama ağrıları oluyor ilk gün benimde çok ağrım olmuştuBenim bi yarım saattir bel ağrım var, normal mi bu? Çünkü çok ağrıyor
Çok sevindim canım umarım bebeğin seninledir. Dinlen bol bol. Bir iki gün ağır iş yapma.Günaydın
Aşılamam oldu, evdeyim. İnşaAllah tutar korkarak girdim içeri ama hiç korktuğum gibi olmadı.
Tamam canım aldım biraz önce ilk ilacımı gündüz 1 duphaston akşama da 1 progestan fitil kullanacağım sanırım.Evet canım aşılamadan sonraki gün başladım ben ilaçlara bence kullanabilirsin benim aşılamamın 2 gününden itibaren kaşık ve bel ağrım var ama bence ilaçlardan umarım yerleşmedir Tabiki de
Allah'tan ümit kesilmez kuzum. Gebelik belirtileri de adet belirtilerinin aynısı oluyor. 11. Günün bugün aşılama sonrası mucizen gerçek olur umarım. Adet gelene kadar umut varTest yaptım negatif yine artık pozitife döneceğini sanmıyorum. Adet dönemi karnımın alt kısmından fokurdamalar sesler falan oluyordu aynısı başladı. Büyük ihtimal tutmadı ve adet olucam. Cünkü adet zamanınkinden hicbir farklılık yok vücudumda
Umarım testin pozitife döner kuzum. Ben de baya inceledim. Allah'tan ümit kesilmez
Hadi inşallah tutunur bebişlerimiz bize Sıkı Sıkı aşılama 5. Gündeyim ve aşırı heyecanlıyımTamam canım aldım biraz önce ilk ilacımı gündüz 1 duphaston akşama da 1 progestan fitil kullanacağım sanırım.
Evet normal kuzum. Aşılama sonrası olabiliyor. Özellikle iğne etkisini de yeni gösteriyor olabilir. Yumurtan anca çatlıyordur belki.Benim bi yarım saattir bel ağrım var, normal mi bu? Çünkü çok ağrıyor
Amin amin ben de 1. Günümdeyim hayırlısıyla arka arkaya verelim güzel haberleriHadi inşallah tutunur bebişlerimiz bize Sıkı Sıkı aşılama 5. Gündeyim ve aşırı heyecanlıyım
Doktor bana evde test yapma idrara geçmez demişti canım bence emin olmak için kan verTest yaptım negatif yine artık pozitife döneceğini sanmıyorum. Adet dönemi karnımın alt kısmından fokurdamalar sesler falan oluyordu aynısı başladı. Büyük ihtimal tutmadı ve adet olucam. Cünkü adet zamanınkinden hicbir farklılık yok vücudumda
Hayırlısı olsun herşey Allahtan elimizden gelen birşey yok.Umarım testin pozitife döner kuzum. Ben de baya inceledim. Allah'tan ümit kesilmez
Ben kan veremiyorum yaşadığım ülkede sistem o şekilde testlerle kontrol edicemDoktor bana evde test yapma idrara geçmez demişti canım bence emin olmak için kan ver
Ay sen yazınca çok heyecanlanıyorum kuzum ya topiğimize uğur ol inşallah ilk hamiş haberimizi senden alalım çok istiyorum Allah'ım nasip etsinHayırlısı olsun herşey Allahtan elimizden gelen birşey yok.
Canım ağrın nasıl oldu? Daha iyi misin? Ben bugün hala minik minik yumurtalıklarımı hissediyorum. İğnenin etkisi devam ediyor yani. Bugün de sabah akşam değerlendirdik yumurtayı kaçırmadım diye düşünüyorum artık sıra spermle yumurtanın buluşmasında, elimden geleni yaptımDoktor bana evde test yapma idrara geçmez demişti canım bence emin olmak için kan ver