- 3 Eylül 2023
- 1.092
- 857
- 30
Bu testide yaptım kızlar dahada pozitife dönmez. Benim ki tutmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu testide yaptım kızlar dahada pozitife dönmez. Benim ki tutmadı
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olurSincapgiller ve I iftade kızlar sanırım hepimizin içinde hayal kırıklığı yaşamamak adına çok ümitlenmemeye çalışma duygusu var. Sizleri çok iyi anlıyorum. Her ne kadar size moral vermeye çalışsam da benim de bir yanım acıyor. Allah'tan ümit kesilmez, gecikiyorsa güzelleştiriyordur cümellerine sığınmaktan başka çaremiz yok sanıyorum. Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun bizleri test yaparsanız mutlaka bizimle paylaşın kızlar
@festina lente canım senin de test günün yaklaşıyor var mı belirtin? Ne zaman yapacaksın testini?
İnşallah canım bide sağlık ocağına gittim kan verdim şuan istanbulda misafirim yarın öğlen çıkar dedilerBen pozitif olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Cünkü ilac etkisi o kadar kalmıyor sanki
Hoşgeldin kuzum Amin amin canım. Aşılaman ne zaman? Hangi ilaçla yumurtan geliştirildi? Kaç yumurtan oldu canım?Olur... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin evini şenlendirsin inşallah
Canım benim yine de adet gelmedikçe ümit var gibi geliyor bana ama olmazsa da demek ki başka aylarda nasibin sağlıkla hayırlısıyla gelsin önemli olan da buBu testide yaptım kızlar dahada pozitife dönmez. Benim ki tutmadı
Benim de içime pozitf gibi doğuyor kuzumİnşallah canım bide sağlık ocağına gittim kan verdim şuan istanbulda misafirim yarın öğlen çıkar dediler
Hayırlısı artık inşallah sizlerin ki pozitif olurCanım benim yine de adet gelmedikçe ümit var gibi geliyor bana ama olmazsa da demek ki başka aylarda nasibin sağlıkla hayırlısıyla gelsin önemli olan da bu
Teşekkür ederim canım inşallah senin kaçıncı gün oldu şuan.Benim de içime pozitf gibi doğuyor kuzum
Benim daha 2. Günüm kuzum aşılamanın. Pazartesi oldumTeşekkür ederim canım inşallah senin kaçıncı gün oldu şuan.
İnşallah pozitifi görürsün canım sende süreç biraz zor ama sonuç hayır olsun inşallah.Benim daha 2. Günüm kuzum aşılamanın. Pazartesi oldum
İnşallah kuzum yıprandık yorulduk ama beklediğimize değer umarımİnşallah pozitifi görürsün canım sende süreç biraz zor ama sonuç hayır olsun inşallah.
Ben test yapmayo düşünmüyorum ne kadar geç o kadar iyi erken öğrenince regl günü gelmek bilmiyor böyle heyecanlı oluyor benim bel ve kaşık ağrım çok oldu ama 2 gündür sadece çok ayakta kaldığımda kasık ağrım oluyor 6. Günüm bitti çok şükür bu günKızlar ne zaman test yapmaya başlamalıyım sizce yarın 5 gün oluyor çatlama iğnesinden sonra takip edip silikleşmeye bakmalımıyım yoksa hiç yapmasam mı birde sizinde kasıklarınızda ve karnınızın al kısmında bi hareketlenme varmı benim arada bi kalp gibi atıyor anlamadım birde çok afedersiniz ama ilişki sırasında bel ağrım çok oluyor sizdeki belirtiler nedir ??
Bende kararsz kaldım yapıp yapmamakla alakalı bakalım bir kaç gün daha geçsin dayanabilirsem yapmicam ben çok sık tuvalete çıkıyorum özellikle gece uyuyamadım bile doğru düzgün neden böyle oldu anlamadım belirti vermesi için henüz çok erken beklemek cidden çok zorBen test yapmayo düşünmüyorum ne kadar geç o kadar iyi erken öğrenince regl günü gelmek bilmiyor böyle heyecanlı oluyor benim bel ve kaşık ağrım çok oldu ama 2 gündür sadece çok ayakta kaldığımda kasık ağrım oluyor 6. Günüm bitti çok şükür bu gün
Fostmon + klomen+ çatlama iğnesi kullandım 3 yumurtam gelişiti en kaliteli olan da 2 adetti. Gecen c.tesi oldum aşılama mı bu gün 6 günümdeyim. Bakalım hayırlısıHoşgeldin kuzum Amin amin canım. Aşılaman ne zaman? Hangi ilaçla yumurtan geliştirildi? Kaç yumurtan oldu canım?
Rabbim analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahSonucum çıkmış kızlar. Aşılama 13.gün beta Hcg 47.2 gelmiş Hamdolsun
Belirtilerin nelerdi paylaşırmısınSonucum çıkmış kızlar. Aşılama 13.gün beta Hcg 47.2 gelmiş Hamdolsun
Amin canım inşallah cümlemizinRabbim analı babalı büyütsün hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
Aşılama ilk hafta kasık ağrısı ve batma gibi oluyordu sonrasında 10.gün karın ağrısı vardı bende korktum regl olucam diye testte silik çizgi çıktı sabahına karın ağrım geçti. Bide iştahsızlık var.Belirtilerin nelerdi paylaşırmısın