Bzen yanlıs diyorlar doktorlar evet ama düşşükkende yanlıs olabilir varikosel ameliyatindan 1 ay sonra gorumcem hamile kaldı ve deger için daha test bile vermemişti tamamen oda bize mucize olduEvet psikolojik biraz da biliyorum zamanı vardır 2 yıl olunca artık değerler düzelse de olmucak gibi geliyor yaşım genç aslında 26 yaşındayım daha 30una kadar bekle diyen de var bakalim artıkyalnız 1 ayda değerler bu kadar artar mı 2 doktora sorduk ikisi de sonuçların biri hatalıdır dedi tam sevindik değerler yükseldi diye bunu duyunca yine üzüldük Ekim ayinda keçi boynuzu içmişti eşim ağustosta da da proxxed onlarin etkisi şimdi çıkıyor Bilemiyorum
Enfeksiyon versa sarı akıntı oluyor diyorlar insallah şifa olur kuzumBen de geçen ay yapmıştım sadece 6 gün yaptım yumurtlamadan önce bıraktım. Erkenden regl oldum bu ay. Çok afedersiniz soğan suyu içerken de su gibi sarımsı bir akıntım oldu. Bu ilaçlardan iğnelerden dolayı bir arınmak sıfırlanmak istedim ondan yaptım. İnşallah şifa olmuştur hepimize
D vitamini de alabilirsin bir de kış ayları yeterli d vitamini almak önemli ama tabi ezbere almamak da fayda var.
Muz bal fındık ceviz bademi mutlaka yumurtlama günlerinden 7 gün en az dene üst üsteSoğan suyunu bir kere yaptım ben de ters etki yaptı adet döngümü uzattı ve adetim bitmek bilmedi ben de sonrasında bıraktım ama takviye olarak omepa ile pregnacare kullanıyorum başka önerebileveğin takviye var mı kuzum
Rica ederim. Çektirdiniz mi?Teşekkür ederim
Evet cektirdim bi sıkntı olmadiRica ederim. Çektirdiniz mi?
Ne için çektirmiştiniz?Evet cektirdim bi sıkntı olmadi
Tüp bebege basvurdum doktor istedi.normal cikti.rahim duvarina bakiliyormuşNe için çektirmiştiniz?
Canım benim bir embriyom oluştu. Devam ederse yarın veya salı günü transferim olacakBzen yanlıs diyorlar doktorlar evet ama düşşükkende yanlıs olabilir varikosel ameliyatindan 1 ay sonra gorumcem hamile kaldı ve deger için daha test bile vermemişti tamamen oda bize mucize olduyani dedigim gibi allahtan geliyor hersey rabbim hepinize nasip etsin insallh
Hadi inşallah canım dualarım seninleCanım benim bir embriyom oluştu. Devam ederse yarın veya salı günü transferim olacaktaze transfer yapacak doktorum
Sağol canım çok sağolHadi inşallah canım dualarım seninle
Canımmmm hayırlı olsunn tutunsun miniğin inşallah Rabbim nasip etsin sağlıkla huzurla mutluluklaSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
Hatta dua etmek isteyen arkadaşlarımla sana Meryem suresini okuyalım hepimiz bi tane okusa ne güzel olur kuzum sende okuuSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
Canımmmm hayırlı olsunn tutunsun miniğin inşallah Rabbim nasip etsin sağlıkla huzurla mutluluklaçoook sevindimmm şuan inan varya içim böyle kıpır kıpır oldu etmem mii etmemm miii inan annemi bile arayacağım şimdi senin için dua etsin ya çok heyecanlandım mutlu oldum anlatamıyorum kendimi de
Ay kız Allah razı olsun ❤ Allah güzel yüreğinin karşılığını sana misliyle versin, bebeğine kavuştursun inşallah canım ❤Hatta dua etmek isteyen arkadaşlarımla sana Meryem suresini okuyalım hepimiz bi tane okusa ne güzel olur kuzum sende okuu
Asıl Allah senden razı olsun hepimizin iyi düşünmesini sağladın en streslı anlarımızda yanımızda oldunnAy kız Allah razı olsun ❤ Allah güzel yüreğinin karşılığını sana misliyle versin, bebeğine kavuştursun inşallah canım ❤o kadar çok ihtiyacım var ki duaya desteğe. İnşallah miniğim sımsıkı tutunur bana.
Canim elbetteSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
Canımmmmm çok çoook sevindim. İnşallah güzel şekilde tutunur annesine yine teyze olma haberi alırız senden. Heyecanla anne oluyorum yazmanı bekliyorum. Dualarım seninleSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
Az önce aklıma sen düştün bi bakiyim dedim çok mutlu oldum transferin gerçekleşmiş rabbim pozitif haberlerini bize ulaştırmayı nasip etsin rabbim evladınıza kavuştursun inanıyorumm olucak kuzummSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
Sağol kuzum inşallah pozitif haberimi de paylaşabilirim canım. Çok heyecanlı bir süreç. Bir yandan umut ediyorum bir yandan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Rabbim inşallah nasip etsin? Senin bebiş ne kadarlık olduAz önce aklıma sen düştün bi bakiyim dedim çok mutlu oldum transferin gerçekleşmiş rabbim pozitif haberlerini bize ulaştırmayı nasip etsin rabbim evladınıza kavuştursun inanıyorumm olucak kuzumm
Kuzum olucak olumlu şeyler düşün avakado yemeye çalış bebişin tutunsun sana inşallah 2 aylık olduk kuzum bizde çok iyiyim çok şükürSağol kuzum inşallah pozitif haberimi de paylaşabilirim canım. Çok heyecanlı bir süreç. Bir yandan umut ediyorum bir yandan kendimi kaptırmamaya çalışıyorum. Rabbim inşallah nasip etsin? Senin bebiş ne kadarlık oldusen nasılsın?