yaaa çok sevimdim canım benim güzel haberlerini bekliyor olacağız..rabbim hayırlısıyla o güzel duyguyu yaşatsın inşallah dualarımız seninleSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
Yiyorum kuzum avakado, kabak çekirdeği, yumurta, çiğ kuruyemiş. İnşallah faydası olur. Yaaa iki aylık oldu mu ❤Kuzum olucak olumlu şeyler düşün avakado yemeye çalış bebişin tutunsun sana inşallah 2 aylık olduk kuzum bizde çok iyiyim çok şükür
Çok çok çok sağol canım ❤yaaa çok sevimdim canım benim güzel haberlerini bekliyor olacağız..rabbim hayırlısıyla o güzel duyguyu yaşatsın inşallah dualarımız seninle
Evet canım aylar öncesi hsg konuşmuştuk hiç olmaz sanmıştım oldu çok şükür sıra sende bebeişlerimizi konuşacağız artıkkYiyorum kuzum avakado, kabak çekirdeği, yumurta, çiğ kuruyemiş. İnşallah faydası olur. Yaaa iki aylık oldu mu ❤❤ ❤ ❤ ya dün gibi maşallah maşallah. Seninle hep ilk hsg hakkında konuşmamız aklıma geliyor. Nerelerden nerelere geldik maşallah size kuzum. Sağlıkla kucağına al inş'ALLAH
Canım giremeidm gormeidm suan gordum de mesajı nasılsın oldun mu transfer?Canım benim bir embriyom oluştu. Devam ederse yarın veya salı günü transferim olacaktaze transfer yapacak doktorum
Ayyy olmussun dualarım seninle insallahhh rabbimin izniyle olurSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
Oldum oldum kuşum. Haftaya cuma kan teslim var nasip olursaAyyy olmussun dualarım seninle insallahhh rabbimin izniyle olurne zaman belli olacak peki
Çok heyecanlıyıııımmmOldum oldum kuşum. Haftaya cuma kan teslim var nasip olursa
Teşekkür ederim canımmmm. Rabbim hepimize tattırsın inşalah bebek sahibi olma duygusunuÇok heyecanlıyıııımmmminik kuşumuz annesine güzelce tutunsun inşallah dört gözle bekliyorum senden o haberi
İnşallah canım benimTeşekkür ederim canımmmm. Rabbim hepimize tattırsın inşalah bebek sahibi olma duygusunu❤ heveslerimiz kursağımıZda kalmasın inşallah. Elimizi göbüşümüze koyduğumuzda orda yavrumuz olduğunu bildiğimiz günler bir an önce gelsin inşalah
Ayyy olmussun dualarım seninle insallahhh rabbimin izniyle olurSağol canım çok sağolAz önce transferimi oldum kızlar bana dua edin ❤ kuzu_ M minadilda Sincapgiller damlasu14 ve tüm arkadaşlarım
ay bize haber ver sana tesbih çekeceğimOldum oldum kuşum. Haftaya cuma kan teslim var nasip olursa
Allah razı olsun kuzum mutlaka haber vereceğimmm ❤Ayyy olmussun dualarım seninle insallahhh rabbimin izniyle olur
ay bize haber ver sana tesbih çekeceğim
CanımmmmTeşekkür ederim canımmmm. Rabbim hepimize tattırsın inşalah bebek sahibi olma duygusunu❤ heveslerimiz kursağımıZda kalmasın inşallah. Elimizi göbüşümüze koyduğumuzda orda yavrumuz olduğunu bildiğimiz günler bir an önce gelsin inşalah
Evet kuzummmm mm ❤ cuma. Zaman geçmiyor sanki. İdrar testi yanıltıcı oluyor bu tüp bebek işinde o sebeple kan testini bekliyorum ben de mecbur. Belirti falan birşey yok. İnşallah bebeğim benimledir canımCanımmmmnasılsın nasıl gidiyor belirtiler hisler var mı? Seninle aynı heyecanı yaşıyorum. Sürekli bakıyorum sonuc günü cumaydı hemen gelse güzel haberi alsak diyorum
İnşallah canımmEvet kuzummmm mm ❤ cuma. Zaman geçmiyor sanki. İdrar testi yanıltıcı oluyor bu tüp bebek işinde o sebeple kan testini bekliyorum ben de mecbur. Belirti falan birşey yok. İnşallah bebeğim benimledir canım
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. AşılamaM minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldımucizenin kanıtı @turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. AşılamaSincapgiller 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama
2. Aşılamada hamiş@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılama@C120299 6 Ekim Gonal-F 2
1. Aşılama@Pasiphea 6 Ekim Femara 1
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1 1. Aşılama
2. Aşılamada hamiş@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. Aşılama@GRCLK 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılama@kediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. Aşılama@Melyy1026 18 Ekim Femara 1
1. Aşılama@Minik Mucizemi Bekliyorum 19 Ekim Pergoveris 2
1. Aşılamakuzu_ 21 Ekim Gonal-F 4'den fazla
1. Aşılama
Çipli@feyzakhygl09 25 Ekim Femara 1
1. AşılamaKIZLAR TÜP BEBEĞE GEÇMEM SEBEBİ İLE YENİ KAYIT ALAMIYORUM EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİ AÇIN
LÜTFEN
BİRBİRİNİZDEN KOPMAYIN
Kızlar 4. Aşılamamın negatif olması sebebi ile Tüp Bebek yaptırmaya karar verdim. Ekim ayı mezunlarımızı verdikten sonra tablomuza Ekim ortasından itibaren Kasım ayı için yeni eklemeler yapamayacağım topiği devam ettirmek isteyen arkadaşlar Ekim-Kasım-Aralık Aşılama Topiği açabilirler hepinizi çok seviyorum. Ben aşılamayı destekliyorum ancak yaşımın 35 olması ve 4. Aşılamamın da tutmaması sebebi ile tüp bebeğe karar verdim özellikle 1. Ve 2. Aşılamasını olacak olan arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin, tablomuzda 3. Aşılamada dahi pozitifi gören arkadaşlarımız oldu
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Şunh görmek için o kadar bekledim kidamlasu14 canım bugünleri de görecekmişiz bilgini güncelledim. Allah bebeğini Sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ❤ ❤
Darısı başına Edacım seni unuttuk sanma cuma bize güzel haberle gelirsin inşdamlasu14 canım bugünleri de görecekmişiz bilgini güncelledim. Allah bebeğini Sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ❤ ❤
Oyyy maşallah hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah. Darısı bizlere inşallahdamlasu14 canım bugünleri de görecekmişiz bilgini güncelledim. Allah bebeğini Sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ❤ ❤