Canım benimNe güzel sevindimmmmöyle sabır dayanıklılık Rabbim veriyor işte sabrını hepsinin hayırlısıyla inşallah tabi senin süreç ne durumda canım ?
Ay geliyor gelmekte olan kuzum benim tahlilini yap seninle ilgili hissettiğimi net söyleyeceğim sanaBunuda kahvaltıdan sonra şimdi yaptım canım dualarım her zaman sizinle her zaman yanınızdayım kuzum sizin haberlerinizede sevineceğiz hep birlikte en kısa sürede
Eki Görüntüle 3353359
Sen de nasıl güzel yürek var kendin için bu stresli dönemi yürütürken burdaki herkese destek olan güzel kalbine sarıldımHamilesin inşallah kuzumaşılamadan sonra 12. Gün çıkan test %90 doğrudur bir yanlışlık yoksa hamilesinnn. Kızlar 12. Günü görmeden umutsuz olmayın. 11. Gün bile negatif çıkabiliyor
Mesajı yeni gördüm ay Allahım sana şükürler olsun …Kızlarr
Bitanem çok teşekkür ediyorummmm gerçekten herkes o kadar içten ben kadar sevindi ki hepinizi çok seviyorum sen baba hep umut verdin Allah razı olsunn iyiki varsınız sıra sizde beni fazla bekletmeyinnMesajı yeni gördüm ay Allahım sana şükürler olsun …
Sen buraya umutsuz yazınca bile sana yazcaktım ben hissediyorum senin bu alışman tuttu diye
Ama dedim olur bir aksilik olur kızı yanlış umut ettirmem dedim
Ama o kadar hissettimki bu aşılamanın tuttuğunu
Çok şükür rabbime sağlıkla sıhhatla kucağına almayı da nasip etsin Allahım
Kahve içerek kutlayacağım bunu
Sağol kuzum. Sanırım psikolojik olarak en kötü zamanımı yaşıyorum. Eski ben olsam çok daha destek olurdum hepinize ayrı ayrı ama kendime mecalim kalmadı şu sıralar. Hepiniz gönlümdesinizSen de nasıl güzel yürek var kendin için bu stresli dönemi yürütürken burdaki herkese destek olan güzel kalbine sarıldım
Hadi hayırlı olsun olsun kuzucum ❤Kızlarr
Cok sevindim tüplerinin açılmasınaaaCanım benimben mayıs gibi rahim filmi çektirdim kapalı tüplerim açıldı. Ondan bu yana deniyoruz hormonlar normal sperm de iyi. Bir çatlatma bir aşılama denedik. Geçen ay es geçtik bu ay ve önümüzdeki ay da es geçelim sonra tüp bebeğe gidelim diyoruz.son zamanlarda stres ve takıntı yapmıştım ama onu büyük ölçüde attım.Şimdi oluruna bıraktım aslında biraz kendime yöneldim spor düzenli beslenme derken iyi hissetmeye başladım. Geçen ay reglim gecikince bu ay bir haftalığına soğan kürü yaptım bugün bıraktım. Öyle bir süreçteyim
Teşekkür ederim kuzumm amin dualarım sizinle her zaman yanınızdayım sizin güzel haberlerinizi bekliyor olacağım beraber sevinicez dahaHadi hayırlı olsun olsun kuzucum ❤maşallah sana darısı bize. Sağlıkla kucağına al inşallah canım. Çok çok çok sevindimmmm
Cok sevindim tüplerinin açılmasınaaa
Maşallah hiç bir sıkıntı kalmadı o zaman
Bende stresimi azalttım baya bi ılk zamanlara göre daha cok rahat hissediyorum kendimi zaman gerçekten herşeyin ilacısoğan kürü rahim duvarını inceltiyor diyenler var canım yanlış hatırlamıyorsam bi araştır istersen dikkatli kullan ama cok şifa bulan var en cok soğan küründen birde çörek otu tarçın baldı sanırım ondan benim rahim zor kalınlaşıyor zaten yumurtaları büyütürken hatta kanamam oluyor ondan soğana yönelmedim korktum kür olarak yapıp hamile kalan cok var. Birde yanlıs anlamazsan ne zamandır düşünüyorsun ne kadar bir zaman oldu
Öyle herşey zamanını bekliyor umarım kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeCanım aslında biz evlendiğimiz ilk günden beri istiyoruz 4 ay sonra 2 sene olacak. Tüplerden dolayı zaten 1 sene boşuna denemişiz. Yaş olarak da 35 i devirdik biraz ondan telaş yapmıştık ama herşey zamanını bekliyor işte..
Ben de o rahim durumundan korktuğum için sadece 6 gün yaptım ama o bile iyi geldi sanki içim temizlenmiş gibi hissettim. Şükürler olsun herşey yolunda ama tabi kısmetinde ne varsa onu yaşıyosun. Pko fln hiç engel gibi düşünme inan bana Allah yazdıysa herşekilde oluyor o yüzden sen hiç düzeninle vs ilgili asla olumsuz düşünme. İnş herşey güzel olacak
Dış gebelik hakkında bilgim yok ama oldukça sağlıklı ilerleyor gibi geldi bana. İkiZse eğer etiketle beni mutlaka csnıKizlar salı 8 Perşembe 61 bugün de 1057 çıktı. Doktoruma yazdım biraz fazla yükselmiş ikizde olabilir dedi. Çarşamba gel normal mi dış gebelik mi bakalım dedi. Dış gebelik hakkında bilgisi olan var mı [
K keug0
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. AşılamaM minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldımucizenin kanıtı @turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. AşılamaK keug0 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama
2. Aşılama da hamiş@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılama@C120299 6 Ekim Gonal-F 2
1. Aşılama@Pasiphea 6 Ekim Femara 1
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılamadamlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. Aşılama@GRCLK 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılama@kediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. Aşılama@Melyy1026 18 Ekim Femara 1
1. Aşılama@Minik Mucizemi Bekliyorum 19 Ekim Pergoveris 2
1. Aşılamakuzu_ 21 Ekim Gonal-F 4'den fazla
1. Aşılama
Çipli@feyzakhygl09 25 Ekim Femara 1
1. AşılamaKIZLAR TÜP BEBEĞE GEÇMEM SEBEBİ İLE YENİ KAYIT ALAMIYORUM EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİ AÇIN
LÜTFEN
BİRBİRİNİZDEN KOPMAYIN
Kızlar 4. Aşılamamın negatif olması sebebi ile Tüp Bebek yaptırmaya karar verdim. Ekim ayı mezunlarımızı verdikten sonra tablomuza Ekim ortasından itibaren Kasım ayı için yeni eklemeler yapamayacağım topiği devam ettirmek isteyen arkadaşlar Ekim-Kasım-Aralık Aşılama Topiği açabilirler hepinizi çok seviyorum. Ben aşılamayı destekliyorum ancak yaşımın 35 olması ve 4. Aşılamamın da tutmaması sebebi ile tüp bebeğe karar verdim özellikle 1. Ve 2. Aşılamasını olacak olan arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin, tablomuzda 3. Aşılamada dahi pozitifi gören arkadaşlarımız oldu
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
İnşallah canım yaa Çarşamba belli olur bakalım etiketlerim tabiDış gebelik hakkında bilgim yok ama oldukça sağlıklı ilerleyor gibi geldi bana. İkiZse eğer etiketle beni mutlaka csnı
Yaa hiç bu tabloya eklenenileceğimi düşünmezdim o kadar mutlu oldum ki
Canım nasılsın ?Doktoruna danışmalısın kuzum. Adetin 12. Veya 14. Günleri genelde aşılama oluyor ama belli de olmaz. Tam ucu ucuna denk gelebilir. Bir günle kaçırabilirsin belki de. Doktor'un daha iyi yönlendirecektir
İyiym kuzum yarın doktor randevum var. Onu bekliyorum. Adetim gelmedi. Yumurta baskılayıcı iğne kullanıyorum. Heralde ondan gelmedi kuzum. Bekliyorum bakalım. Sen nasılsın canım?Canım nasılsın ?