Sonuç ne olduYok canım ilk 5 dk göremedim ben 8 gündede cok az vardı sonra koyulaştı ben bu testleri ilk idrarla yapmıyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuç ne olduYok canım ilk 5 dk göremedim ben 8 gündede cok az vardı sonra koyulaştı ben bu testleri ilk idrarla yapmıyorum ama
Benimde negatif çıktı cnm bugün sabahKızlar ben bu sabah erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı 12. günüm bugün sabahtan beri de site açılmıyor içim içimi yedi çok üzgünüm
Hakkında hayırlısı olsun kuzum umarım bir mucize gerçek olur ve testin pozitife dönerBenimde negatif çıktı cnm bugün sabah
Hakkımızda hayırlısı olsun canım İnşallah bir gün hepimiz mucizeye kavuşucazBenimde negatif çıktı cnm bugün sabah
Hayırlısı böyleymiş canım İnşallah senin güzel haberlerini alırızHerşey gönlünce olsunUmarım testin döner. 12. Günden sonra zor dönüyor ama mucizeler de bizim için var kuzum inşallah güzel haberini alırsın
Amin canım inşallah yarın gideyim de önümüzdeki aşılama ne zaman olacak onu öğreneyimGerek yok kuzum. Adetinin gelmesi yeterli. Hakkında hayırlısı olsun
Öğren kuzum iki aşılama çok ideal bence. Ben aşılamadan yanayım o kadar aşılama oldum hiç aşılamaya küsmedim. aşılama mantığı çok mantıklı geliyor bana ama işte tüp bebek yolu göründü bana o ayrı. Herşeyi kontrol edemiyoruzAmin canım inşallah yarın gideyim de önümüzdeki aşılama ne zaman olacak onu öğreneyim
Muayene olmadan aşılama yapılıyor mu? Aşılama günü gittiğimde kaç yumurtanın çatladığını görebilir mi?Kızlar iyi akşamlar. Ben çarşamba günü aşılama olacağım. Doktor normalde bugün gel yumurtaların durumuna bakalım ona göre çatlatma iğnesi vereceğim dedi. Sabahında da lh, e2, progesteron için kan verdim. Fakat bugün doktora gidemedim maalesef. Doktorum kan sonucuma bakıp çarşamba aşılama yapalım dedi ve iğne vermedi. Femara kullandım 5 gün 5 günün sonunda 3 yumurta görmüştü 10 mm, 9 mm boyutundalardı yanlış hatırlamıyorsam. Buna benzer durum yaşayan oldu mu?
negatifSonuç ne oldu
Geçen hafta perşembe aşılmam oldu cumadan sayıyorum ozaman bugün 7 . Oldu belirti için çok erken mi acaba bende bakmıcam kendimi dinlemicem dedim burda buldum kendimi
Arkaşım bugün 12 günüm testim negatif çıktı 12 kasım da adet tarihim sizce erken mi yaptımSonun ne oldu
Değişmesi zor kuzum. 12. Günde %90 yoksa yok çıkıyor testte. Ama adet olmadıkça umut varKızlar bugün aşılamanın12 .günü erken gebelik testi yaptım negatif sonucum beklenen adet tarihim 12 kasım sizce bişey degişir mi bunu yaşayan varmı
Adet tarihine göre hesap yapılmıyor canım. Aşılama gününden ertesi günü 1. Gün sayarak ilerle. 12. Gündeysen yoksa genelde yok çıkıyor. 11. Gündeysen dönme ihtimali var.Arkaşım bugün 12 günüm testim negatif çıktı 12 kasım da adet tarihim sizce erken mi yaptım