- 18 Ocak 2023
- 67
- 73
- 36
bana herhangı bı ılac vermedi geçmiş olsun inş bebiştendırkızlar merhabalar aşılamanın 5.günü buğün duphaston ilaç kullanıyorum ve aşırı mide bulandıtı ve ishal oldum karın ağrısıda var.yan etkilerinde bu belirtiler var acaba bu ilacı kullanıp bu durumu yaşayan varmı?
Erken testlerden yapabilirsin bence. Emareye takılma canım o iş belli olmuyor bence.Yarın 12.gun test yapimmi yapmayayımmı bılemıyorum hıc bi emare de yok
inş Allah ne dılerse oErken testlerden yapabilirsin bence. Emareye takılma canım o iş belli olmuyor bence.inş pozitifi görürsün
Çok saol canım sorarım tabi sende sorabilirsin evet doğru şeyleri söylüyorsun aslında biz elimizden geleni yapıyoruz zaten gerisi takdiri ilahi rabbim ne zaman nasip ettiyse hayırlısı olacak ise olurne demek canım benim yeter ki moral olsun sana ama doğruları dedim hiç sıkma canını hepsi nasip kısmet kafana takma elde değil amaa bir şeylerle oyalan özelden de özel bir şey sormak istersen cevaplarım canın sıkıldıkca yazöyle hepimiz aynı acıları stresleri umutları heycanı yaşıyoruz bende hepimiz için dua ediyorum inan benle aşılama olan bi arkadaş hamile kaldı ben kalmış kadar sevindim
Duphaston kullanıyorum canımbana herhangı bı ılac vermedi geçmiş olsun inş bebiştendır
25 Ekim aşılama Gonal-F 75 ml kullandım ilk aşılamam
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldımucizenin kanıtı @turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. Aşılama@keug03 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılama@C120299 6 Ekim Gonal-F 2
1. Aşılama@Pasiphea 6 Ekim Femara 1
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılama@damlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. AşılamaB Babyboy05 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılamakediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. AşılamaM Melyy1026 18 Ekim Femara 1
1. Aşılama@Minik Mucizemi Bekliyorum 19 Ekim Pergoveris 2
1. Aşılamakuzu_ 21 Ekim Gonal-F 4'den fazla
1. Aşılama
Çipli@feyzakhygl09 25 Ekim Femara 1
1. AşılamaKIZLAR TÜP BEBEĞE GEÇMEM SEBEBİ İLE YENİ KAYIT ALAMIYORUM EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİ AÇIN
LÜTFEN
BİRBİRİNİZDEN KOPMAYIN
Kızlar 4. Aşılamamın negatif olması sebebi ile Tüp Bebek yaptırmaya karar verdim. Ekim ayı mezunlarımızı verdikten sonra tablomuza Ekim ortasından itibaren Kasım ayı için yeni eklemeler yapamayacağım topiği devam ettirmek isteyen arkadaşlar Ekim-Kasım-Aralık Aşılama Topiği açabilirler hepinizi çok seviyorum. Ben aşılamayı destekliyorum ancak yaşımın 35 olması ve 4. Aşılamamın da tutmaması sebebi ile tüp bebeğe karar verdim özellikle 1. Ve 2. Aşılamasını olacak olan arkadaşlarım lütfen umudunuzu yitirmeyin, tablomuzda 3. Aşılamada dahi pozitifi gören arkadaşlarımız oldu
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Hayırlı olsun kuzum güzel sonuçlarını alırsın umarım. Tabloya yeni ekleme yapamıyorum25 Ekim aşılama Gonal-F 75 ml kullandım ilk aşılamam
Bence yapmalısınYarın 12.gun test yapimmi yapmayayımmı bılemıyorum hıc bi emare de yok
ptesiyi bekleyeceğim galıbaBence yapmalısınvarsa çıkacaktır diye tahmin ediyorum kuzum negatif ya da pozitife hazır değilim diyorsan bekle biraz daha
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alabilirizHayırlı olsun kuzum güzel sonuçlarını alırsın umarım. Tabloya yeni ekleme yapamıyorumyeni bi topikte yeni bi tablo oluşturabilirsiniz kuzum. Ben tüp bebeğe geçiş yaptım
Amin canım. İnşallah tez zamanda bebek haberlerimizi paylaşabilelimHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alabiliriz
Teşekkürler canım evet ilk aşılamamdı. Karın kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüslerimde hafif sızı vardı. Aşılamanın olduğu günler göğüs ağrım daha çoktu hatta sonrasında biraz hafifledi ama yine de sanki ağırlaşmış gibiydi ve sızısı azalsada hiç geçmedi.hayırlı olsun kuzum ilk aşılamamı? ve belirtileriniz neydi?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hepimize dua et bu belirtiler hepimizde var ama belli olmuyor tabii ki yeni aşılama olduğumuz için ilaçların yan etkisi çok fazlaTeşekkürler canım evet ilk aşılamamdı. Karın kasık ağrısı bel ağrısı ve göğüslerimde hafif sızı vardı. Aşılamanın olduğu günler göğüs ağrım daha çoktu hatta sonrasında biraz hafifledi ama yine de sanki ağırlaşmış gibiydi ve sızısı azalsada hiç geçmedi.
İnşallah kuzum güzel pozitiflerinizi görürüm sizinde hep duamda bu topikte tanıştığım arkadaşlarım ve gördüklerimAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hepimize dua et bu belirtiler hepimizde var ama belli olmuyor tabii ki yeni aşılama olduğumuz için ilaçların yan etkisi çok fazla
benım de 12.günüm dayanamadım yaptım negatıf çıktıBugün 11.günüm test yaptım ama negatif çıktı şuan için pozitife döner mi erken mi yaptım acaba testi
Aslinda yarın kan vermek istiyorum ama çıkar mı ki bı gün daha beklesem mibenım de 12.günüm dayanamadım yaptım negatıf çıktı
yarın çıkar bence kandaAslinda yarın kan vermek istiyorum ama çıkar mı ki bı gün daha beklesem mi
aşılamanın 13. ya da 14. günü kan testine gidebilirsin demişti benim doktorum. senin de 13. güne denk geldiğine göre sıkıntı olmaz bence ama daha emin olayım dersen birkaç gün daha bekle canım.Aslinda yarın kan vermek istiyorum ama çıkar mı ki bı gün daha beklesem mi