Sizin pozitif haberlerinizi alıp öyle gideceğim kuzumyarın bi vermeyi düşünüyorum tekrar çatlicam duramıuyorum
Ayy hayır gitme kal yinedeinşallah ikizlerini görürüz herşeyin hayırlısı olsun
Camım benim. Başarı şansı çok yüksek ama üzülme inşSağol kuzumçok sağol karar verince ben de sevindim. Arafta gibiydim.
Evet kuzum ben regl oldum. Prof Osman Develioğluna sordum. 35 yaşında 4 aşılama yapılmaz dedi. Tüp bebek yaptırın dedi. Ben de karar verdim. Bugün oldum regl. Ağlamaktan canım çıktı. Zor bi karar oldu benim için.
Sen naptın canım. Adetin gelebildi mi?Camım benim. Başarı şansı çok yüksek ama üzülme inş
yarın bi vermeyi düşünüyorum tekrar çatlicam duramıuyorum
Ayy hayır gitme kal yinedeinşallah ikizlerini görürüz herşeyin hayırlısı olsun
Canım öncelikle Anneciğine Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.edahandro benim eşimin sperm sayısı tam 5 milyon çıktı ve 4 doktora gittim 3 ude yasimizdan dolayı 1 kez aşılama deneyelim oda aklınızda kalmasın diye dediler. Ama en doğru tedavinin sadece yasimizdan dolayı tüp bebek dediler. Sadece biri dediki evet yaşın var ama yumurtaların çok iyi ve sağlıklı dedi. O ara anneciğim kaybettim falan iyice ertelendi. Sonunda bu ay aşılama olacağız ama eğer tutmazsa direk tüp bebeğe gecicem. Daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok diye düşünüyorum
Siz hiç gelmeyeceksiniz inşalah kuzum. Direk anneler grubunda buluşalım sizinle. Ben de sizlere çok alıştım. Hiç ayrılmak istemem ama sanırım artık beni bambaşka bi süreç bekliyor. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. İnşallah çift çizgilerimizi paylaşalım birbirimizleedahandro ahhh içim bi değişik oldu şu 2-3 haftada çok alıştım bu gruba size ve sana rabbim herşeyin en iyisni çıkarsın karşına çok güzel kalbin var.. Sen ilk başta tüp bebek topiklerine git sonra peşinden bizde geliriz bence güzel dogru bi karar en kısa sürede çift çzigiyi görüceksin gönülden inanıyorum
Pcoslu musun ?Aşılama olalı ıkı gün gectı karnım sıs cok gaz var nıye böyle oldu acaba herkes de var mı
Ondan mı olurPcoslu musun ?
Ben pcosluyum aşılama olduktan sonra iğnelerin etkisi ile diğer küçük yumurtalarım da büyümüş ohss olmuştum batmalar ağrılar nefes darlığı oturunca kalkamıyordum ama zamanla geçmiştiOndan mı olur
Tutmasını engeller mı sızceBen pcosluyum aşılama olduktan sonra iğnelerin etkisi ile diğer küçük yumurtalarım da büyümüş ohss olmuştum batmalar ağrılar nefes darlığı oturunca kalkamıyordum ama zamanla geçmişti
Hayır engellemez tabi ki ben o aşılama sonucu hamile kalmıştım hamilelik ilerledikçe yumurtalar söner demişti doktorum gerçekten de öyle olmuştuTutmasını engeller mı sızce
hadı inşaallahHayır engellemez tabi ki ben o aşılama sonucu hamile kalmıştım hamilelik ilerledikçe yumurtalar söner demişti doktorum gerçekten de öyle olmuştu
Hayırlısı olsun inşaAllahhadı inşaallah
Gittiğin topiği haber et peşinden geleceğimmmEvet özellikle böyle sevdiğimiz arkadaşlarımızla aynı anda anneler grubuna geçmeyi çok arzu ediyoruminşallah birlikte geçeriz kuzum anneler grubuna. Sen pozitifi göreceksin inşalah
İnşallah bitanem aslında bende tüp bebeğe geçiş yapmak istiyorum ama daha 23 yaşındayım 1 kere aşılama denedim 2 kez daha denemek istiyorum bakalımSiz hiç gelmeyeceksiniz inşalah kuzum. Direk anneler grubunda buluşalım sizinle. Ben de sizlere çok alıştım. Hiç ayrılmak istemem ama sanırım artık beni bambaşka bi süreç bekliyor. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. İnşallah çift çizgilerimizi paylaşalım birbirimizle
Yok kuzum hala bekliyorum. Kararını destekliyprum bu arada haydi bismillahSen naptın canım. Adetin gelebildi mi?
Kesinlikle canım bir kaç kere daha denemelisin çok gençsinİnşallah bitanem aslında bende tüp bebeğe geçiş yapmak istiyorum ama daha 23 yaşındayım 1 kere aşılama denedim 2 kez daha denemek istiyorum bakalım