Cumayıda bekleyemicem yarın 11. Gün kan vericem galiba zaten verdiğimden sonra yükseldiyse artık nasip. Göğüs uçlarım sızlıyor karnımdada sanki böyle batma gibi ağrılar hala geçmedi ama kesin sonucu görene kadar sanırım kendimi ümitlendirmicem. Çünkü bu olumsuz sonuç alırsam nasıl olurum bilmiyorum.
Canıımm çok üzüldüm umudumdun sen
Ama toparlan iyi düşün. Allahım vereceği günü elbet biliyor vardır yazdığı bir nokta illaki olur. Ama gerçekten sen çok güçlü bir kadınsın. 4 aşılama o kadar uğraştın ve asla pes etmek yok. Ben normal yolla gördüğüm negatiflerde bile yıkılıyodum yapamicam daha diye düşünüyodum. Şimdi bak senin ve topikteki arkadaşların sayesinde daha çok şey öğrenip daha çok bilgilenip daha hevesliyim. Üzülüyosun ağlıyosun evet elinde değil ama güzel günler yakında seni bulur inşallah
Bütün kalbimle dua ediyorum hepimize allahım en doğru zamanda dualarım dualarımız kabul olsun inşallah diye
Ve ben eğer ilk aşılamam tutmamış olursa direk aşılamayla uğraşmadan tüp bebek denemek istiyorum açıkcası. Hem ihtimali daha yüksek hemde zaten harcadığım paralarla şimdiye kadar iki kere bile tüp bebek yaptırmış olabilirdim.