Peki idrar 12 belliBen önceki aşılamalarımda iğneden 16-17 gün sonra adet oluyordum. Olabilir yani canım... minik yüreğimiz kaldırsa idrarda gün gün çizgi takibi yapsak iyi olur aslında ama benim de yüreğim pozitif negatif kaldıramaz heralde. Ben aşılamadan 12 gün sonra yani haftaya cumartesi idrar testi yapacağım. Aşılama gününü saymıyorum. Aşılamadan sonraki günü 1. Gün olarak alıyorum
Peki idrar 12 belliBen önceki aşılamalarımda iğneden 16-17 gün sonra adet oluyordum. Olabilir yani canım... minik yüreğimiz kaldırsa idrarda gün gün çizgi takibi yapsak iyi olur aslında ama benim de yüreğim pozitif negatif kaldıramaz heralde. Ben aşılamadan 12 gün sonra yani haftaya cumartesi idrar testi yapacağım. Aşılama gününü saymıyorum. Aşılamadan sonraki günü 1. Gün olarak alıyorum
acaba yarın mi yapsam 12 gün oluyorAynen canım yaBen haftaya cumartesi aşılamanın 12. Günü yapacağım nasipse ama gün gün takip edemem, kalpten giderim heralde günü gelince yapacağım.
Ya aynı belirtiler bendede var aşırı bi iştah kan şekerim düşüyor yememeye çalışıyorum ama olmuyor elim ayağım titriyorCanım senle aynı gün aşılama tarihimiz. Ben sanırım bekleyeceğim. Silikleşme ve koyulaşmayı takip ederken kalpten gidebilirim gibi geliyor. O sebeple kendimi tutacağım kuzum. Benim de ilişki esnasında kasık ve bel ağrım oluyor. İğneden kaynaklı oluyor bunlar genelde, önceki tecrübelerimden öğrendiğim bu yani. İnşallah hamişlik belirtisidir yaşadıklarımızbi de bennde iştah artışı oldu iki gündür ama o da iğne etkisi iğne olunca bu belirtileri gösteriyorum ben genelde.
Ya hayırlı uğurlu olsun maşalllah darısı bize inşallahSonucum çıkmış kızlar. Aşılama 13.gün beta Hcg 47.2 gelmiş Hamdolsun
Canım Totali mi 6 milyon. Ml'de mi? Ve kaç ml sperm var?
Aramızda bir gün var zaten canımBen de haftaya pazar yapacağıımmya da hiç yapmayıp direkt kan vermeye giderim, bilemiyorum
Canım kan daha meşakkatli. İdrar testi daha kolay. Kollarımı boşu boşuna deldirmek istemiyorum. Ben önce idrarda pozitifi görüp, bir süre idrarda koyulaşmayı takip edip sonra kan vermeye giderim diye tahmin ediyorum. 12. Gün ya yalancı pozitifi ya da gerçek pozitifi göreceğim. 13. Gün yaptığım testle de koyulaşma olmuş mu ona bakacağım. Zaten koyulaşma yoksa çizgi kaybolduysa tutmamış demek olacak.Peki idrar 12 belli
Olur mu ? Neden 12 gün kanda yapmıyorsun canım
Kız haftaya cumartesi benim regl günüm bende cuma yaparım diyorum peş peşe yapmaz testleriAramızda bir gün var zaten canımben cumartesi yaparak kendimi feda edeyim sen de arkamdan gelirsin inşallah pozitif haberlerimizi alırız
Canım senin 12. Günün cumartesi. Cumartesi idrara düşme ihtimali varPeki idrar 12 belli
Olur mu ? Neden 12 gün kanda yapmı
acaba yarın mi yapsam 12 gün oluyor
Ay inşallah bebiştendir kuzumYa aynı belirtiler bendede var aşırı bi iştah kan şekerim düşüyor yememeye çalışıyorum ama olmuyor elim ayağım titriyorevet benimde çok ağrım oluyor inşallah tutunuyordur Bebişlerimiz ben yarın progesteron testi vericem sabah istediler sende yapacakmısın
Anladım kuzum Allah nasip etsin mucizen sana gelsin inşallah canım. Aşılamanın amacı zaten spermi hareketlendirmek olduğu için şansınız artıyor diye düşünüyorum. Benim doktorum 1500 (bin beşyüz) spermle aşılama yaptım tuttu diye anlatır, sayılara takılmayın bir sperm yetiyor diyorCanım önceki testimizde sanırım totalde 24 milyon, hareketlilik %25 idi.
Aşılamada canlı olanlar seçiliyor ve 6 milyon vardı.
Ay hadi İnşallah kuzum..senin de 12. Günün Perşembe. Cumaya heralde net sonucu görürsünKız haftaya cumartesi benim regl günüm bende cuma yaparım diyorum peş peşe yapmaz testleri
İnşallah ondandır benden istediler yumurtlaman sağlıklı olmuş mu olmamış mı diye yaaa ben hiç bilmiyordum nasıl anlaşılacak ki progesterondan aa hiç. Bilmiyordum vallahiAy inşallah bebiştendir kuzumyok ben test vermeyeceğim. Bebek tutunduysa progestandan da belli olabiliyormuş sanırım biliyor musun yüksek çıkarsa ihtimal var diyorlar. İnşallah güzel sonuçların gelsin canımm
İnşallah canım.Anladım kuzum Allah nasip etsin mucizen sana gelsin inşallah canım. Aşılamanın amacı zaten spermi hareketlendirmek olduğu için şansınız artıyor diye düşünüyorum. Benim doktorum 1500 (bin beşyüz) spermle aşılama yaptım tuttu diye anlatır, sayılara takılmayın bir sperm yetiyor diyorUmarım güzel haberlerini alacağız canım benim
Sen tecrübelisin ne güzel ben ha bire kendimi deliyorum boş yere kan için kollarımdan kan aldırtıyorumCanım kan daha meşakkatli. İdrar testi daha kolay. Kollarımı boşu boşuna deldirmek istemiyorum. Ben önce idrarda pozitifi görüp, bir süre idrarda koyulaşmayı takip edip sonra kan vermeye giderim diye tahmin ediyorum. 12. Gün ya yalancı pozitifi ya da gerçek pozitifi göreceğim. 13. Gün yaptığım testle de koyulaşma olmuş mu ona bakacağım. Zaten koyulaşma yoksa çizgi kaybolduysa tutmamış demek olacak.
Canım ben de burda tecrübelendim inan. Yoksa ben de kan vermeye koşa koşa giderdim sanırım ama idrarda görmeden kan vermek artık saçma geliyor. tabiki bu benim için geçerli canım, herkesin öyküsü bambaşka, herkese saygı duyuyorum, ben 17 aydır deniyorum ve bir kez bile idrarda pozitifi göremedim. Düşünsene 17 aydır her seferinde hastaneye koşsam muhtemelen psikolojik olarak mahvolurdum. Bu üçüncü aşılamam onun için de sakince idrar testinde çift çizgiyi görmeyi bekleyeceğim canım... Sen de düşün taşın bakalımSen tecrübelisin ne güzel ben ha bire kendimi deliyorum boş yere kan için kollarımdan kan aldırtıyorum
Ayy inşaAllahAramızda bir gün var zaten canımben cumartesi yaparak kendimi feda edeyim sen de arkamdan gelirsin inşallah pozitif haberlerimizi alırız
Henüz adet olmadım canım. Hastaneye testi attım daha test yapmana gerek yok adet olunca haber et dediler. Adet olunca 2. Aşılama icin gidicem
Herkes birbirine uğur getirsin inşaAllah, ilk hamiş haberini aldıktan sonra daha çok umutluyum. İnşaAllah hepimiz güzel haberler veririzAy hadi İnşallah kuzum..senin de 12. Günün Perşembe. Cumaya heralde net sonucu görürsüncumartesi de ben güzel haberi veririm pazar da meirda inşallah arka arkaya geleceğiz inşallah