Hoşgeldin kuzumumarım topik sana uğur getirir. Tabloya ekliyorum seni de. Aşılama tarihin tam olarak kaç Eylül kuzum? Sperminiz kaç çıkıyor kuzum, paylaşmak istersen. Bizim sperm sorunu yok diyor doktor ama normale göre düşük bence bizimki de.
çok az kalmış canımEvet canım ekle ben 4 eylülde oldum bugün 11 gün
Allah razı olsun 2 yumurta oluşmuştu gonaf kullandım fakat regl günümü beklim yoksa kan testi vermek için 14 günü mü bekleyeyim kararsızımçok az kalmış canımbir kaç güne inşallah senin de güzel haberlerini alacağız hangi yumurta geliştirici ilacı kullandın canım? Kaç yumurtan oluştu?
Amin canımm inşallah evet ilkOyy çok güzel kuzum. Çok güzel boyuta gelmiş. Dualarımız seninle canım inşallah 14 gün sonra da güzel haberlerini alacağızilk aşılaman mı canım
8 günü test yaptım kan testi 3.350 çıktı ama bence çatlatma etkisiydiçok az kalmış canımbir kaç güne inşallah senin de güzel haberlerini alacağız hangi yumurta geliştirici ilacı kullandın canım? Kaç yumurtan oluştu?
Kan için acele etme bence. Önce idrarda görmeye çalış 13-14. Günlerde zaten idrar pozitif çıkar o zaman hemen kan verirsin kuzumAllah razı olsun 2 yumurta oluşmuştu gonaf kullandım fakat regl günümü beklim yoksa kan testi vermek için 14 günü mü bekleyeyim kararsızım
8. Gün çok erken kuzum o iğne etkisidir muhtemelen. Şuan idrar testi yaptın mı?8 günü test yaptım kan testi 3.350 çıktı ama bence çatlatma etkisiydi
Çok heyecanlıAmin canımm inşallah evet ilk
Bende hiç test yapmak istemiyorum doktorumda kan testi yap 14 gün dedi sizin kaçıncı günKan için acele etme bence. Önce idrarda görmeye çalış 13-14. Günlerde zaten idrar pozitif çıkar o zaman hemen kan verirsin kuzum
Kendime söz verdim pazartesi gününe kadar dayanacağım8. Gün çok erken kuzum o iğne etkisidir muhtemelen. Şuan idrar testi yaptın mı?
Canım Totali mi 6 milyon. Ml'de mi? Ve kaç ml sperm var?Aşılama yaparken doktora sordum yıkanmış olarak 6 milyon
Hareketlilik ise %70
Pazartesi pozitifi görürsün inşallah canımKendime söz verdim pazartesi gününe kadar dayanacağım
İnşallah canım işte 14 günden sonra regl olanda varmis ondan biraz korktum açıkçasıPazartesi pozitifi görürsün inşallah canımo güne belli olur 14. Gnün olacak
Gaz kabızlık iştahta artış ne zaman başladı pekiAşılama ilk hafta kasık ağrısı ve batma gibi oluyordu sonrasında 10.gün karın ağrısı vardı bende korktum regl olucam diye testte silik çizgi çıktı sabahına karın ağrım geçti. Bide iştahsızlık var.
Ben de test yapmayacağım, bir anda öğrenmek daha iyi gibi geliyorCanım senle aynı gün aşılama tarihimiz. Ben sanırım bekleyeceğim. Silikleşme ve koyulaşmayı takip ederken kalpten gidebilirim gibi geliyor. O sebeple kendimi tutacağım kuzum. Benim de ilişki esnasında kasık ve bel ağrım oluyor. İğneden kaynaklı oluyor bunlar genelde, önceki tecrübelerimden öğrendiğim bu yani. İnşallah hamişlik belirtisidir yaşadıklarımızbi de bennde iştah artışı oldu iki gündür ama o da iğne etkisi iğne olunca bu belirtileri gösteriyorum ben genelde.
Ben önceki aşılamalarımda iğneden 16-17 gün sonra adet oluyordum. Olabilir yani canım... minik yüreğimiz kaldırsa idrarda gün gün çizgi takibi yapsak iyi olur aslında ama benim de yüreğim pozitif negatif kaldıramaz heralde. Ben aşılamadan 12 gün sonra yani haftaya cumartesi idrar testi yapacağım. Aşılama gününü saymıyorum. Aşılamadan sonraki günü 1. Gün olarak alıyorumİnşallah canım işte 14 günden sonra regl olanda varmis ondan biraz korktum açıkçası
Aynen canım yaBen de test yapmayacağım, bir anda öğrenmek daha iyi gibi geliyor
Ben de haftaya pazar yapacağıımmAynen canım yaBen haftaya cumartesi aşılamanın 12. Günü yapacağım nasipse ama gün gün takip edemem, kalpten giderim heralde günü gelince yapacağım.