Canım aramıza hoşgeldinMerhaba iyi akşamlar kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Hemen hikayemi anlatayım.
5 sene boyunca bizde bebek için ugrastık durduk. Sayamadıgım kadar kımyasal gebelık gecırdım en son 11. Kimyasal da bıraktım saymayı. Kimyasal geçiriyorsun rahim filmine gerek yok diye diye oyaladı doktorlar. Büyük bi şehire gittim hemen rahim filmi çekti hafif tıkanıklık vardı film esnasında acılmıs. Filmden sonra da 3 kere düşük yaşadım. Genetik tahlillerim de yapıldı paı4-5 g heterozigot cıktı önemsiz dediler. Eşimin sonucları iyi degıldı morfoloji 0 ileri hız 4 dü. Aşılama sonra da tüp bebek dediler bende de pcos var bu arada ama sadece görünüm. Aşılamada fazla doz verdıgı ıcın 4 yumurtam oluşmuş aşılamayı iptal etti. Başka doktora direk tüp bebek için gittik ilk transfer kimyasal oldu 2. Donmus transferden bir oğlum var 3.5 yasında Rabbim sizlere de nasip etsin. Kardes ıcın kalan embrıyoyu denedık mayıs ayında ama negatıf oldu. Mayıstan beri kardes ıcın ugrasıyoruz. Baska bi doktora gittim histeroskopi yaptı çizik attı 2-3 ay ıcınde etkısı gıder dediçizigin. Letu catlatma iğnesi verdi testlerim pozitifti 60-167 cıktı sonuclafım bugun de 47 cıktı yıne kımyasal yasıyorum. Daha adet olmadım adet olur olmaz asılama yaptırmak istiyorum. Arkadaslarım da biraz dinlen diyorlar ama çiziğin etkisi gecmesin istiyorum sizin tecrübeniz daha cok yol gosterır mısınız bana? Eşim takviye kullandı morfoloji3 ileri hız 12 ye yukselmıs hala yeterli degıl heralde. Uzun oldu kusura bakmayın
Hos buldum amiin Rabbim saglıkla nasip etsın hepızıe ınsallahCanım aramıza hoşgeldinöncelikle Allah oğlunu sana ve eşine bağışlasın maşallah Gerçekten de çok zor, uzun ve sabır isteyen bir süreçten geçirmişsin. Bundan sonraki süreçte de Rabbim bekletmesin inşallah. Bana sorarsan çizik de attırmışsın bence aşılamanı kesinlikle olmalısın veya yine aşılama olmadan ilaçlarla devam etmelisin. Bence boş geçme canım. Eşin takviye ne kullandı? Maşallah yüzdeye göre hesaplayınca değerlerinizde baya iyileşme var.
İnslalh gerek kalmaz aşılama olmama değerler normal çıkar da normal yolla yada ilaç takviyesiyle falan destekler süreç baya uzunmuş ben zaten bu ay o dönemi de kaçırmışımCanım bence de doktoruna bi çıtlat istersen.
Aşılama süreci şöyle; (klomen üstünden gidiyorum)
1. adetin ilk günleri veya üçüncü günü gidiyorsun muayene ediyor.
2. Bazı Doktorlar adetin 3. Günü bazıları da 5. Günü ilaç başlatıyor.
3. 5. Gün başladın diyelim. Doktor dozunu söylüyor sana. Dozu kişiden kişiye değişiyor. (Ben 5. Gün başlayıp sabah akşam içiyorum 5 gün boyunca)
4. 10-12. Günlerde yumurta büyüklüğüne bakıyor, uygunsa çatlatma iğnesini oluyorsun.
5. Çatlatma iğnesi den 36 saat sonra aşılamanı olbilirsin.
Merhaba bayanlar bende aranıza yeni katıldım. Bu ay ilk aşılamamı olacağım femara kullanıyorum bugün ilacın 4. Günü.
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldımucizenin kanıtı @turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. Aşılama@keug03 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılama@C120299 6 Ekim Gonal-F 2
1. Aşılama@Pasiphea 6 Ekim Femara 1
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılama@damlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. Aşılama@GRCLK 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılamakediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. Aşılama@Melyy1026 18 Ekim Femara 1
1. Aşılama@kuzu_ Gonal-F
1. Aşılama
Çipli@seldakayavuz Femara
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Henüz yumurta sayımı bilmiyorum cmrt muayene olacağım. Bu arada benim ilk aşılamam ilk gebeliğimde tüp bebekle hamile kalmıştım ama görünen bir sıkıntı olmadığı için bu kez ilk aşılama denemek istedikH Haylihassasbiri canım hoşgeldintabloya ekleyebilmem için
Aşılama tarihini
İlacını
Yumurta sayını benimle paylaşabilir misin?
H Haylihassasbiri canım ekledim tablomuza
ANNE ADAYI AŞILAMA TARİHİ İLAÇ YUMURTA SAYISIDURUM @iftade 1 Eylül Gonal-f 2
3. Aşılama@festina lente 4 Eylül Gonal-f 4
1. Aşılama@minadilda 4 Eylül Gonal-F 2
1. Aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldımucizenin kanıtı @turuncummm 7 Eylül Letu 2
1. Aşılama@bebis6767 8 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@GulcanKarakayaTurker NZ 9 Eylül Fostimon
Klomen 3
1. Aşılama@Mihra95 9 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama@sumeyye 1306 11 Eylül Klomen 2
2. Aşılama@Mimeily 12 Eylül Femara 1
1. Aşılama@-nelly 14 Eylül Gonal-f 2
1. Aşılama@esray35 15 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Milkamzzgr 15 Eylül Gonal-F 1
2.Aşılama@TOMURCUK_27 21 Eylül Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@mirasanne 21 Eylül Gonal-F 3
3. Aşılama@mucizeolsunnnn 22 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@balkalp 25 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@merry58 27 Eylül Gonal-F 4
2. Aşılama@bsrgnr5858 27 Eylül Gonal-F
Letu 2
1. Aşılama@hayaldunyasi92 28 Eylül Gonal-F 4
1. Aşılama@kuppkuppkupp 28 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@karkedkah 28 Eylül Gonal-F 2
2. Aşılama@keug03 29 Eylül Klomen 1
1. Aşılama@Hayvanseverbiri 29 Eylül Gonal-F 1
1. Aşılama@Safransari 2 EkimLetu 1
1. Aşılama@blue2104 4 Ekim Gonal-F 1
1. Aşılama@Teletabi 5 Ekim Gonal-F 5
1. Aşılama@Kbude 6 Ekim Gonal-F 2
2. Aşılama@C120299 6 Ekim Gonal-F 2
1. Aşılama@Pasiphea 6 Ekim Femara 1
1. Aşılamaedahandro 7 Ekim Klomen 2
4. Aşılama@damlasu14 9 Ekim Letu
Fostimon 1
1. Aşılama@Gzzdtk 9 Ekim Femara 2
1. Aşılama@GRCLK 9 Ekim Gonal-F 3
1. Aşılama
Çipli@ugurbocegi72 9 Ekim Klomen 2
1. Aşılamakediannesinino 16 Ekim Gonal-F 1'den fazla
1. Aşılama@Melyy1026 18 Ekim Femara 1
1. Aşılama@kuzu_ Gonal-F
1. Aşılama
Çipli@seldakayavuz Femara
1. AşılamaH Haylihassasbiri Femara
1. Aşılama
Merhaba Güzel Anne Adayları
Gelin Eylül ve Ekim ayında aşılama sürecimizi birlikte takip edip birbirinize destek olalım. Adımı etiketleyip, bana aşılama gününüzü, yumurta gelişimi için kullandığınız ilacı, yumurta sayınızı iletirseniz adınızı tablomuza eklerim. Umarım bu ay aylardır hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuştuğumuz bir ay olur
Canım yarınki aşılaman hayırlara vesile olsun inşallahBugün kontrolüm vardı yumurta gelişmiş güzel dedi ovitrella iğne verdi Çarşamba günü aşılamam olucak
Canım sen nasıl hissediyorsunGözünüz Aydın olsun ınsaallah selametle kucağınıza alın cok mutlu oldum
Canım senin son durumun neBen de yeni almıştım dediğin gibi olabilir bir daha da almayalım o markadan zaten. Yanıltıyor bizi. Eşime bile söylemiştim nasıl sevinmişti sonra güm
Canım seni merak ediyorumMerhaba canım, perşembe idrar testi negatif. Cuma sabahından beri kahverengi çamur gibi akıntım var. Bazen sulu bazen kremsi. Kist oldu bence. Aşılama olmasa bugün adet günümdü. Ağrı var yumurtalıklarımda ama kanama yok. Hala kahverengi akıntı.
Yok canım ya benim göz ameliyatı olmuştu bir ay önce şimdi yeniden enfeksiyon yapmış onun için antibiyotik tedavisi alıyorum. Bu ay nasipse gideceğiz.Canım doktora gittin mi?
Olamadım maalesef antibiyotik tedavisi görüyorum göz enfeksiyonu içinCanım doktorunla görüşebildin mi? Aşılama olacak mısın bu ay
Gidemedim kiCanım doktor randevum nasıl geçti?
Bu ay gireriz inşallah bilgileri canımTamam canım hoşgeldin. Ben de bugün regl oldum. Perşembe randevum. Adını tablomuza ekliyorum. Bana belli oldukça ilaç adını, yumurta sayını, aşılama gününü iletirsen eklemeleri yaparımilk aşılaman mı olacak?
Benim bir kaç sorum varedahandro ve bilen diğer arkadaslar
Aşılama işlemi normal vajinal muayne gibi mi?
İlaç kullanırken baska takviye filan kullanıyor musunuz?
ÇörekOtu kürü yapılabilir mi?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için Rabbim kolaylıkla kavuştursun inşallahBen kendı tecrübemi yazayım adet bıttıgı gıbı gıttım gonal f ıgne verdı hergun aynı saatte dedıgı dozda vurdum ıkıgune bır muayene ettı vajınal olarak yumurta büyümesine baktı ıgneyle beraber sabah akşam klomen hap da verdı onu da ıctım sonra aşılamadan ıkı gün önce E2 me baktırdı kanda aşılama dan 36saat önce de ovitrelle yumurta çatlatma ıgnesı oldum aşılama saatınden ıkı saat önce esın sperm verıyor aşılama da normalde anestezı yapmıyorlar ama ben anestezı ıstedım cok acılı degıl dıyolar ıns faydalı olmustır sızın içn Allah yardımcınız olsunzuzu3838