Yaa gerçekten öyle heyecanlı okudum ki allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim çok mutlu oldum En umulmadık anda rabbim gösteriyor mucizesini biz çabalıyoruz evet ama tedbir bizden takdir AllahtanArkadaşlar merhaba ilk aşılmam olumsuz olmuştu benim eşim varikasol ameliyat geçirdi iki yumurtalığında sorun vardı doktor önce ilk yumurtalığı tedavi ettti ve ilk 3 ay ameliyatn sonra test verdik normal den de yine düşüktü değer en son aşılama deneyelim dedik tabi doktor şansın çok az olduğunu belirtti ben yine denemek istedim ameliyatin 5 ayında aşılama oldum ve başarısız oldu tabi aşılama olmadan test eski 2 ay önceki testi götürmüştük doktor da sormadı neyse aşılama günü eşimin değeri daha düşük olduğunu doktor söyledi tabi biz yine şansımızı denemek istedik aşılamamı oldum malesef tutmadı ben ardından ikinci aşılamamı hemen olmak istedim fakat doktorum 1 yumurtanın çatlamadgni ve bir dahaki ay testle gelmemizi istedi benim regl günüme bi kaç gün kala eşim test vermeye gitti veeeeeee hüsranla karşılaştık baya düşmüştü tabi eşim test verirken konstre olmadım vs da dedi belki etkisi var bilmiyorum eşimin doktoru bu sonuçla tekrar aşılama olmaz tüp bebek tek şansınız dedi ve benim regl günüme de 4 gün falan vardı neyse artık dedik tamam tip bebek yapacağız kendimizi ona göre hazırladık benim yumurtam çatlamamıstı diye doktor 21 günlük divina diye bi
İalç verdi ve folik asitli dahi kesti gerek yok dedi 21 gün kullandım ilacı adetim 1 gün gecti hemşireye belirttim tüp bebek için geleceğim ama adetim gecikti kullandığınız ilaçtan gecikebilir dedi 2 günü evde test vardı sabah hadi dedim kendi kendime bu sefer belkiiii dedim veeeee bir baktım çiftttt çizgi yaşadıklarımı anlatamam size 4 gün önce doktor bu testle aşılama bile olmaz derken demek hamileymişim ve ben testi almaya giderken eşimin sonuçlarını kendi yoğun calısyor diye ben doktoruyla konuşmuştum hatta doktorun yanında ağladım artık bitti bizim çocuğumuz olmaz demiştim içimden maddi açıdan da çok iyi dgldık Allah şahit o hastahaneden çıkarken ettiğin dualar şimdi hepinize söyleyeceğim inanın herşey allahtan geliyor bugün bi kez olsun anladım sadece tamamen kafadan çıkarın ben bu ay hiç dikat etmedim çünkü kendimi aşılama tüp bebeğe hazırlamıştım evde işler yaptım düğünlere gittim asla dikkat etmedim çokkk çok şükür şimdi eşimin bile haberi yok akşam ona güzel bi süpriz yapacağım 2 yıldır hayalini kurduğum süprizi yapacağım rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin hepiniz dualarımdasınız yol arkadaşlarım pes etmeyin ve inanın