- 31 Ağustos 2012
- 21.812
- 35.101
Hafif regl ağrısı canım.bugun temizliğe veriyorum kendimi, 2 haftadır dikkat edeyim diye ağır iş yapmamistim yemek toplama yapıyordum.Safransari canım nasılsın? Kendini nasıl hissediyorsun? Ağrın sızın yok değil mi?
Kuzum tabiki önermem amaHafif regl ağrısı canım.bugun temizliğe veriyorum kendimi, 2 haftadır dikkat edeyim diye ağır iş yapmamistim yemek toplama yapıyordum.
Canım evdeki letu benim gözüme batıyor. Kullanmak istiyorum. Bu ay kendi kendime letu kullansam diyorum.
Aylarca akışına bıraktım olmadı, bu ay da akışına bırakmak istemiyorum. Bir de böyle deneyeyim.
Anladım canim.Kuzum tabiki önermem amaben de aynısını yaptım. Ben femarayı çok meraak ediyordum. Femara bi de kist riski düşük demişlerdi. Femara içmiştim ben kendi kendime. Sonra doktoruma itiraf etmiştim. Kızmamıştı çok şükür yaniii yapılabiliyor neden olmasın ama tabi önermem
Gönlünü ferah tut canım.Kızlar bugün 10. Günüm. Bir mevlit vardı ona katılmak zorundaydım. Gelin olarak da biraz dolandım haliyle. Şimdi adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım var. Adetime de 7 gün var. Çok mu yordum kendimi acaba ya. Kötü bir etkisi olur mu bu ağrılar kötü mü bilemedim
İnşallah birşey olmaz. Rabbim umutlarımızı sonu sonuçsuz bırakmasınGönlünü ferah tut canım.
Normal yaşama devam etmek gerekiyor zaten.
Zaten bu dönemi yatarak geçirmemiz gerekiyor, kan dolaşımı için hareket halinde de olmalıyız.
Düşün düşün kuzumAnladım canim.
Ben biraz daha duseneyim
Senin test günün ne zaman ?
Canım doktorlar hep cam değilsiniz kırılmazsınız, bebeği de cam fanusa koyamazsınız diyorlar. Özellikle o prof olan Osman hoca bu konuda çok dalga geçer. O sebeple bence hiç öyle düşünme. Biraz yorulmuşsundur ama bu öyle ağrı yapmaz diye tahmin ediyorum Ben 10. Günü hep kritik bulurum. Tam yerleşme günleri oluyor. İnşalah bebek yerleştiği için böyle ağrıların vardır kuzumKızlar bugün 10. Günüm. Bir mevlit vardı ona katılmak zorundaydım. Gelin olarak da biraz dolandım haliyle. Şimdi adet olacakmışım gibi karın ve bel ağrım var. Adetime de 7 gün var. Çok mu yordum kendimi acaba ya. Kötü bir etkisi olur mu bu ağrılar kötü mü bilemedim
Ya hakkında hayırlısı olsun kuzum pes etmek yokYaptım 2 gün önce negatif canım
İnşallah yerleşiyordur miniğim bütün ağrısına razıyım. Yukarıda bi arkadaşa olumlu hissediyorum senin pozitif demiştin . Bende ne hissediyorsunCanım doktorlar hep cam değilsiniz kırılmazsınız, bebeği de cam fanusa koyamazsınız diyorlar. Özellikle o prof olan Osman hoca bu konuda çok dalga geçer. O sebeple bence hiç öyle düşünme. Biraz yorulmuşsundur ama bu öyle ağrı yapmaz diye tahmin ediyorum Ben 10. Günü hep kritik bulurum. Tam yerleşme günleri oluyor. İnşalah bebek yerleştiği için böyle ağrıların vardır kuzumböyle düşünelim bence. Lekelenme bile olabilir. 10. Günde normal oluyor bunlar.
Olumlu düşün. Pozitif görcez inşallahDüşün düşün kuzumPerşembe canım bakalım. Korkum artıyor. Bir negatife daha bu minnoş yüreğim nasıl dayanacak bilmiyorum. İnşallah bir mucize gerçekleşir de bebişime kavuşurum
Bende bu ay olmazsa letuya başlıcamAnladım canim.
Ben biraz daha duseneyim
Senin test günün ne zaman ?
Kuzumİnşallah yerleşiyordur miniğim bütün ağrısına razıyım. Yukarıda bi arkadaşa olumlu hissediyorum senin pozitif demiştin . Bende ne hissediyorsun
Kendi kendine mi sorması ayıpBende bu ay olmazsa letuya başlıcam
Canım yarın sabah idrar testi yapacak mısınCanım bir dahaki aya kendiliğinden gelsin inşallah bebişin hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım
Yok canım biseynolmaz insallah 14. Gün kan testine bakmak icin cagırıyorlardır .Korkuyorum eğer gitmezsem bir şey olur mu diye
Kan testi dedi zaten de sadece 2 gün geç gideceğim ondan korkuyorum bir şey derler mi diyeYok canım biseynolmaz insallah 14. Gün kan testine bakmak icin cagırıyorlardır .