- 8 Mart 2023
- 21
- 30
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle biliyorum tabi doktor kişiye göre veriyor da olabilirBildiğim kadarıyla aşılama sürecinde progestanı ağız yoluyla değil fitil olarak kullanılması daha iyiymiş yinede yanlış yönlendirmek istemem
İnşallah bi umut güzel haberlerini alırızKizlar yarın 14.günüm kan vermeye gideceğim. Umudum yok ama bakalım ne olacak..
Bildiğim kadarıyla aşılama sürecinde progestanı ağız yoluyla değil fitil olarak kullanılması daha iyiymiş yinede yanlış yönlendirmek istemem
Demeyin kız korkutmayın beni ben yarın doktorumu bir arayayım da tekrar sorayım 3 gündür içiyorum ne olur ne olmaz ay ağızdan alan hiç yokmu acaba bu dönemde. Ben daha öncede kullanmıştım bu ilacı ama o zaman adet söktürücü olarak kullanmıştım. Bu ilacı 10 gün kullanıp bırakınca adet söktürüyor ama devamlı kullanınca düşük riskini önlüyor diye biliyorum bende. Hatta adet söktürücü olarak kullandığımdada yine bir asistan doktor vakası yaşamıştım yine eğitim araştırmaya gitmiştim bana adet oluncaya kadar kullan dedi bende 10 gün geçti bakıyorum hala adet olmadım devlet hastanesindeki başka doktora sormaya gitmiştim bana sana kim bu ilacı adet oluncaya kadar kullanmanı söyledi ilacı kes hemen bunu sürekli kullanmak kanamayı önler demişti ve ilacı kullanmayı bıraktıktan iki gün sonra adet olmuştum. Yaşadığım yerin eğitim araştırma hastanesi gerçekten vasat ya da hep beni buldu böyle arızalar. O yüzden bir daha asla gitmem.Bende öyle biliyorum tabi doktor kişiye göre veriyor da olabilir
Yok yok bende okudum bir sürü kişi içiyor ama yan etkisi daha fazla görülüyor diyorlar ama doktor bana fitil olarak verdi hemen strese girmee çok okudum içen sorma araştırma hastaneleri sanırım her yerde aynı ara sor yine ama aklın kalmasın bence doktorunu dinle içmissin fitil olarak kullanmışsın sonuçta kullanıyorsun bazi doktorlar gebelık olusmadan bunu da vermiyorİnşallah bi umut güzel haberlerini alırız
Demeyin kız korkutmayın beni ben yarın doktorumu bir arayayım da tekrar sorayım 3 gündür içiyorum ne olur ne olmaz ay ağızdan alan hiç yokmu acaba bu dönemde. Ben daha öncede kullanmıştım bu ilacı ama o zaman adet söktürücü olarak kullanmıştım. Bu ilacı 10 gün kullanıp bırakınca adet söktürüyor ama devamlı kullanınca düşük riskini önlüyor diye biliyorum bende. Hatta adet söktürücü olarak kullandığımdada yine bir asistan doktor vakası yaşamıştım yine eğitim araştırmaya gitmiştim bana adet oluncaya kadar kullan dedi bende 10 gün geçti bakıyorum hala adet olmadım devlet hastanesindeki başka doktora sormaya gitmiştim bana sana kim bu ilacı adet oluncaya kadar kullanmanı söyledi ilacı kes hemen bunu sürekli kullanmak kanamayı önler demişti ve ilacı kullanmayı bıraktıktan iki gün sonra adet olmuştum. Yaşadığım yerin eğitim araştırma hastanesi gerçekten vasat ya da hep beni buldu böyle arızalar. O yüzden bir daha asla gitmem.
Araştırdım 6 ve 12 günlerde olurmuş geç döllenme olursa 15. Güne kadar olması normalmişBen normalde 10. Gün regl olurum canım.
Bunda da 9. Gün leke geldi.
Ben ilaçlardan dolayı 14 güne odaklamistim kendimi.
12. Günü test hayalim vardı.
Bakalım kanama devam edecekmi
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Dün testin azizliğine uğradın demek kiKızlarım ben şimdi test yaptım sonuç kocaman bir negatif.. üzgünüm ama yapacak birşey yok hayırlısı buymuş... Pazartesi kan bakalım demişti doktorum bir de pazartesi kan bakarız ama hiç hiç umudum kalmadı inşallah sizlerden olumlu sonuçlar çıkar..
Evet canım ben anestezili olmuştım 5 dk uyutulup uyanıyosun hiç sıkıntı olmuyorCanım ben dahil burda bazı arkadaşların vajinusmus öyküsü var. Benim canım çok tatlıdır. Ben bile yaptırıyorsam herkes yaptırır diye düşünüyorum. Sana tavsiyem düşünüyorsan çok araştırmadan "cahilce" gitmen. Ben ilk aşılamama öyle gittim. Güle oynaya gitmiştim. Doktorum da çok kolay işlem olarak anlatmıştı. Gerçekten de beni çok zorlamadı. Ben 4. Aşılamamı oldum. Hani yaptıramasaydım birinci de bırakırdım muhtemelen. Eğer vajinusmusun ileri derecedeysee hiç tedavi olmadıysa bazı Doktorlar anestezili öneriyor diye biliyorum . Hatta K keug0 sen anestezili olmuştun değil mi kuzum? .... korkmana gerek yok kuzum. Doktoruna durumunu anlatınca o Seni yönlendirecektir.
benim 500 tl ekstra para aldılar anestezi oldugu içinDr anestezıli yapalım dedı bu kez rıske atmamak için (tabı fıyata ne kadar yansıyacak bılmıyorum o kadar stres yapıyorum ki sormayı unuttum )
Bu benim de başıma geldi geçen çatlatmadan sonra prodoctor kullanmıştım o pozitif gibiydi kaset test negatifti. Sonra hcg 3 çıkınca ağlaya ağlaya eve dönmüştüm. Bu teste güvenmesin kimseKızlar en alttaki bugun diğerler yazıyor zaten birdaha bu marka test almıycam proctor hep bekleyince kuruma çizgisi çıkıyorEki Görüntüle 3316368
Yok canım öyle stresli olur. Böyle cnimiz istedigi zaman girip bakmak daha iyiKızlar ya aslında belli kişilerle wp grubuda açabiliriz burada zor oluyor mesajlaşma
Kızlar progestanı ben de geçen sefer kullandım doktor ağızdan al dedi.ilaç tansiyonu düşürürüyormuş eğer kötü hissedersen fitil olarak da kullanabilirsin dedi ben fitil denedim ama sanki akıntımı artırdı ya da hormonlardan oldu geçen ay düzenim kaçmıştı kötü akıntım biraz da kaşıntım olmuştu. Progestanın hiçbir işe yaramadığını söyleyenler de var ama ya olursa diye deniyoruz işteYok yok bende okudum bir sürü kişi içiyor ama yan etkisi daha fazla görülüyor diyorlar ama doktor bana fitil olarak verdi hemen strese girmee çok okudum içen sorma araştırma hastaneleri sanırım her yerde aynı ara sor yine ama aklın kalmasın bence doktorunu dinle içmissin fitil olarak kullanmışsın sonuçta kullanıyorsun bazi doktorlar gebelık olusmadan bunu da vermiyor
evet canım 5 adet denedim hepsinde öyle neredeyse daha önce denediklerim böyle değildi yeni aldıkalrım öyleBu benim de başıma geldi geçen çatlatmadan sonra prodoctor kullanmıştım o pozitif gibiydi kaset test negatifti. Sonra hcg 3 çıkınca ağlaya ağlaya eve dönmüştüm. Bu teste güvenmesin kimse
Canım rahim inceliginden düşük yapmamak için alınan bir tedbir o ilaçKızlar progestanı ben de geçen sefer kullandım doktor ağızdan al dedi.ilaç tansiyonu düşürürüyormuş eğer kötü hissedersen fitil olarak da kullanabilirsin dedi ben fitil denedim ama sanki akıntımı artırdı ya da hormonlardan oldu geçen ay düzenim kaçmıştı kötü akıntım biraz da kaşıntım olmuştu. Progestanın hiçbir işe yaramadığını söyleyenler de var ama ya olursa diye deniyoruz işte
Umut dünyası işte ne var ne yoksa içiyorum benCanım rahim inceliginden düşük yapmamak için alınan bir tedbir o ilaç
Her doktor vermiyor, olmazsa olmaz birşey değil. Hamile kalma olasılığını artıran birşey de değil.
evet canım 5 adet denedim hepsinde öyle neredeyse daha önce denediklerim böyle değildi yeni aldıkalrım öyle