- 26 Temmuz 2023
- 1.434
- 1.677
- 30
Ay ınsallah sana dua edicem bu gece ınsallh olmazsınnn canımSabah yaparım bitanem adet olmazsam çişimi yaptım çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ınsallah sana dua edicem bu gece ınsallh olmazsınnn canımSabah yaparım bitanem adet olmazsam çişimi yaptım çünkü
Anlam veremedim bilmiyorum valla cok fenayımBen de her zamanki gibi hiç hissiyat yok kuzum öyle şeyleri hiç bilmiyorum. Ama benzer şeyler yaşayanlar vardır illaki cevap vereceklerdir
Teşekkür ederim bende sana dua edicem kavuşalım evladlarımıza bu ay olmasa bile umudumuz yitirmeyelimAy ınsallah sana dua edicem bu gece ınsallh olmazsınnn canım
Bebeğim sen ilk idrarla yapmadın bir de sabah yapar mısın kaset test ile. Bende bel ağrısı çok fena ya sizde de oluyor mu? Bide bugün aşırı duygusalım ağrım var diye ağladım çok saçmaİnanır mısın benimde akşama dogru başladı tekrarr
Kız ben şarkılara bile anlam yüklüyorum bu aralar aglıyorumm kaset testim yok aynısından erken gebelik testim var erken testte daha kırmızı olması lazım değilmi ya olsaydıBebeğim sen ilk idrarla yapmadın bir de sabah yapar mısın kaset test ile. Bende bel ağrısı çok fena ya sizde de oluyor mu? Bide bugün aşırı duygusalım ağrım var diye ağladım çok saçma
Bunda ben de yakalayamadım nereye gitti ya çizgimiz lütfen yarın sabah geri gelsinnnKızlarımm yok gibi ama bazen görüyor gibi oluyorum bazen göremiyorummm belkide telefon yansıma vs dir bilemedim
Kuzucum yok anca idrara düşüyor. Normal 12. Günde böyle çok silik çıkıyor tüm testlerKız ben şarkılara bile anlam yüklüyorum bu aralar aglıyorumm kaset testim yok aynısından erken gebelik testim var erken testte daha kırmızı olması lazım değilmi ya olsaydı
Evet bebeğim ışıktan belki çizgi çıktı bakalım yarın sabahtan yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhBunda ben de yakalayamadım nereye gitti ya çizgimiz lütfen yarın sabah geri gelsinnn
Canım benim lekelenmem başlamışCanım cumartesi Aşılamanın 12. Günü (ilk aşılama gününü saymıyoruz) evet çıkabilir inşallah. Bence gün olarak çok güzel değerlendirmişsiniz kuzum. İnşallah pozitifi göreceğiz
O kadar netti ki çok şaşkınım. Çizgi nereye gitti ya. İlk bir kaç dakika test tarama yapıyor o esnada çıkarmış olabilir eğer hem yapar yapmaz çektiysen.Evet bebeğim ışıktan belki çizgi çıktı bakalım yarın sabahtan yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh
Canım hiç ümidimi kaybetmiyorum. Yerleşme lekelenmesi olabilir. Kahverengi mi? Nolur üzülme. O kadar ilaca 10. Gün gelmesi zor bence. 14. Günü buluyor. Hatta benim 16. Günü bile bulmuştu.Canım benim lekelenmem başlamış
Bugün 9. Gundu.
Normalde yumurtlamadan 10 gün sonra regl gelir. Yani yarın adet gunumdu.
İlaç kullanınca 14 günü bulur diyordum ki 1 gün daha erken oldum.
Niye böyle oldu ki
Yerlesme için de erken değil mi canım 9. Gün.Canım hiç ümidimi kaybetmiyorum. Yerleşme lekelenmesi olabilir. Kahverengi mi? Nolur üzülme. O kadar ilaca 10. Gün gelmesi zor bence. 14. Günü buluyor. Hatta benim 16. Günü bile bulmuştu.
En son attıklarım sonradan çektim 15 20 dk sonra ilk gördüğünü 5 dk da çektim hatta baya çok çektim onlardanda atiyim göremedim ben sadece galiba o açıdan gözükürmüş gibi olduO kadar netti ki çok şaşkınım. Çizgi nereye gitti ya. İlk bir kaç dakika test tarama yapıyor o esnada çıkarmış olabilir eğer hem yapar yapmaz çektiysen.
Yarın yine dene bebeğim sen bidaha bakalım. Doktor bana pazartesi kan ver dedi ona kalsa çocuk doğarken bakıcaz net olsun diyeKız ben şarkılara bile anlam yüklüyorum bu aralar aglıyorumm kaset testim yok aynısından erken gebelik testim var erken testte daha kırmızı olması lazım değilmi ya olsaydı
Yarın ilk idrarla yap canım.En son attıklarım sonradan çektim 15 20 dk sonra ilk gördüğünü 5 dk da çektim hatta baya çok çektim onlardanda atiyim göremedim ben sadece galiba o açıdan gözükürmüş gibi olduEki Görüntüle 3316243
Bana adet geçince 1 hafta sonra ver dedi ben dayanamam demiştim zatenYarın yine dene bebeğim sen bidaha bakalım. Doktor bana pazartesi kan ver dedi ona kalsa çocuk doğarken bakıcaz net olsun diye
Evet öyle yapıcam canım bakalım hepimiz hakkında hayırlısıYarın ilk idrarla yap canım.
Daha kesin olur herşey
Sende yapsana canım elinde varsa bence sende bet çıkmış şimdide çıkarYarın yine dene bebeğim sen bidaha bakalım. Doktor bana pazartesi kan ver dedi ona kalsa çocuk doğarken bakıcaz net olsun diye
10. Gün civarı oluyor kuzumYerlesme için de erken değil mi canım 9. Gün.
Yerleşme kanaması kaçıncı günler oluyordu acaba ?