2023 de Kıbrıs yumurta Donasyona gidenler

merhaba arkadaşlar.dr hit te transfer sürecini bekleyen varmı aramızda.ben su an transfer için bekliyorum.

Konuyu ben açtım ve hala arastira araştıra bir yer bulamadım Mart'ta gidecektim vazgeçtim... Ağustos a erteledim ama hangi doktor hangi hastane araştırmakta gözlerim bozuldu. Tam bir yer artık kesin diyorum 3 5 olumsuz yorum hemen etkiliyor.... Gidenleeerrr gelişmelerden haber veriiin

Canım ister istemez her yerin olumsuz yorumlari olacaktır ..sonuçta pozitif ise çok iyi diyoruz negatif olunca olumsuz yorum yapılır ..mesela ben bhirist de yaptım tüp bebeği eylem hoca koordinasyon filiz hanım ..iletişim olarak çok iyiydi ...pozitif de oldu çok şükür ..
Transfer konusunda da bilgi verildi neden bir tane transfer etmek istediğini falan ..
Ama yıllardır tüp bebek ile ugrastigim için küçük detaylara takılıyorum..
Mesela hit e gitmek çok isterdim oraya karsr kılmıştım orası da iletişim problemi vardı ..ulaşmaya çalışınca saatler sonra iletise geçtiler o yüzden ordan vazgeçtim ..
Ve embrilog iyi olması gerekiyor hit de daha önce önder bey varmış herkes memnun du önder bey şimdi bhirts e geçti ..tabi biz gittigmiz de pek bilgi mız yoktu sonradan bir çok kişi iyi dedi...
AMA HERSEY GERCEKTEN NASİP İSİ ..

Bende galiba British düşünüyorum ama bilmiyorum HİT düşünüyordum başta çok kararlıydım sonra senin dediğin benzerde şeyler duydum istemsiz olumsuz düşündüm British den devam edeceğim galiba bilmiyorum yaza kadar fikrim değişir mi onu da bilmiyorum ama gerçekten nasip... Senin adına çok sevindim inşallah bende yazın güzel haberler veririm burda sana

Hangi hastane hangi doktooorr sonucunuzz ne zaman
Üstüne basa basa söylemeliyim american tüp bebek erman hoca. Zaten dr hitle birlikte çalışıyor donasyon bulucularından kendileri. Diğerleri fiyat olarak aşırı fazla. American ifv otelden yola herseyi karşılıyor ve şanslar yüksek. İki kez denedim ikisindede hamilelik oluştu şükürler olsun. Burda dikkat edilmesi gereken embriyo sayısı. 3 4 embriyo transfer saglıyolarki biri tutmasa biri tutsun. İnşallah hayırlısıyla gebelik olur başarılı sonuçlarınız olsun

Hangi hastane hangi doktooorr sonucunuzz ne zaman
Ve şöyle. Negatif olursa kalan embrio transferi fiyatı almalısınız. Diğerleri nereryse bastan alıyor gibi yapıyor ama american ifv öyle değil negatif olursa çok düşük hatta aşırı düşük fiyata tekrar transfer sağlayıp elini taşın altına koyuyor. Tam bir sene heryeri araştırdım inanın işlemler aynı. Allahım gönlünüze göre versin. Ben gebeyim şuan.

Dilerim saglikli bebekler saglikli bir hamilelik gecirirsiniz

Kader arkadaşlarım bende size kendi hikayemi kısaca yazayım Dr HİT de 2 senedir tedavideyim ve şuan 20 haftalık gebeyim İnşallah hayırlısıyla erkek çocuğum olacak Çok riskli gebelik geçiriyorum yatarak şu anda Spontan gebelikden erken doğumla 24 haftalık oğlumu kaybetdim Daha öncede toplamda 8 kaybım var .Genetik hastasıyım yani kromozom 2022de sağlıklı 1 tane embriom ngs den geldi tutdu ama 8 haftada kalbi durdu 2023 te tekrar yumurta toplatdım ,yumurta rezervem iyi ama genetikten bu defa sağlıklı gelmedi Yaşım ilerlediğinden yorulduğumdan Donaiona karar kıldık Dr HİT gerçekden tecrübeli bir doktor o konuda bir şey demem Ben Kıbrısda yaşıyorum ve takibi onda yapıyorum Ve bana ćok uzak olduğundan sıkıntı yaşıyorum Benimde rahimde kalınlaşma olmadı bu defa ve 2 defa iptal oldu transferim

Aylar sonra okudum buraları...
Ne güzel haber alanlar olmuş aranızda
En son yazdığım gibi Ağustos da gitmeye karar verdim ve sanırım Filiz hanım ile görüştüm British e karar verdim
Sizler anne adayları pozitiflerinizi nerelerde gördünüz bir lac arkadaşim yazmayı unutmus

Nereye gittiniz acaba bizde Ağustos'ta Care veya Kolan düşünüyoruz?

Yumurta dönasyonu yaptıracağız bilgisi olan var mı 10 yıllık evliyiz yaşım 44 Ankara psikolojim alt üst durumda ikiz olma şansı nedir acaba bunca sene bekledikten sonra o kadar da para vereceğiz olsun da ikiz olsun ancak içimiz ferahlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…