2023 de Kıbrıs yumurta Donasyona gidenler

yumurta dönasyonu yaptıranlara özelden bişiy sorabilir miyim 44 yaşındayım 10 yıllık evliyiz 3 defa tüp yaptırdık olmadı yumurtalarım kalitesiz son çaremiz bu kaldı

Canım ister istemez her yerin olumsuz yorumlari olacaktır ..sonuçta pozitif ise çok iyi diyoruz negatif olunca olumsuz yorum yapılır ..mesela ben bhirist de yaptım tüp bebeği eylem hoca koordinasyon filiz hanım ..iletişim olarak çok iyiydi ...pozitif de oldu çok şükür ..
Transfer konusunda da bilgi verildi neden bir tane transfer etmek istediğini falan ..
Ama yıllardır tüp bebek ile ugrastigim için küçük detaylara takılıyorum..
Mesela hit e gitmek çok isterdim oraya karsr kılmıştım orası da iletişim problemi vardı ..ulaşmaya çalışınca saatler sonra iletise geçtiler o yüzden ordan vazgeçtim ..
Ve embrilog iyi olması gerekiyor hit de daha önce önder bey varmış herkes memnun du önder bey şimdi bhirts e geçti ..tabi biz gittigmiz de pek bilgi mız yoktu sonradan bir çok kişi iyi dedi...
AMA HERSEY GERCEKTEN NASİP İSİ ..
Yani anlaadigim kadariyla british daha iyi o zaman önder britishe gectiyse bizde genetik tarama da yapilacak britishin embryologu iyimi?

Ve şöyle. Negatif olursa kalan embrio transferi fiyatı almalısınız. Diğerleri nereryse bastan alıyor gibi yapıyor ama american ifv öyle değil negatif olursa çok düşük hatta aşırı düşük fiyata tekrar transfer sağlayıp elini taşın altına koyuyor. Tam bir sene heryeri araştırdım inanın işlemler aynı. Allahım gönlünüze göre versin. Ben gebeyim şuan.
Tam anlamadim hangi merkezde gördünüz tedaviyi ve doktorunuz ismi nedir? Sizin doktor dr. Hit le mi calisiyor anladigim kadariyla dr hit öneriyorsunuz? Allah cocuklarini saglikliki büyütmeyi nasip etsin insallah🥰

Ve şöyle. Negatif olursa kalan embrio transferi fiyatı almalısınız. Diğerleri nereryse bastan alıyor gibi yapıyor ama american ifv öyle değil negatif olursa çok düşük hatta aşırı düşük fiyata tekrar transfer sağlayıp elini taşın altına koyuyor. Tam bir sene heryeri araştırdım inanın işlemler aynı. Allahım gönlünüze göre versin. Ben gebeyim şuan.
Tam anlamadim hangi merkezde görsünüz tedaviyi ve doktorunuz ismi nedir? Sizin doktor dr. Hit le mi valisiyor anladigim kadariyla dr hit
Kader arkadaşlarım bende size kendi hikayemi kısaca yazayım Dr HİT de 2 senedir tedavideyim ve şuan 20 haftalık gebeyim İnşallah hayırlısıyla erkek çocuğum olacak Çok riskli gebelik geçiriyorum yatarak şu anda Spontan gebelikden erken doğumla 24 haftalık oğlumu kaybetdim Daha öncede toplamda 8 kaybım var .Genetik hastasıyım yani kromozom 2022de sağlıklı 1 tane embriom ngs den geldi tutdu ama 8 haftada kalbi durdu 2023 te tekrar yumurta toplatdım ,yumurta rezervem iyi ama genetikten bu defa sağlıklı gelmedi Yaşım ilerlediğinden yorulduğumdan Donaiona karar kıldık Dr HİT gerçekden tecrübeli bir doktor o konuda bir şey demem Ben Kıbrısda yaşıyorum ve takibi onda yapıyorum Ve bana ćok uzak olduğundan sıkıntı yaşıyorum Benimde rahimde kalınlaşma olmadı bu defa ve 2 defa iptal oldu transferim
Bana özelden yazaaniz vok sevinirim hinayemiz cogu birbirine benziyor bende esimde dört ortak gen hastaliginiz var ve cok tedavi gördük üc gebelikim gitti cocuklarimi kaybetim ve simdi donasyona karar verdik.🙂↕️

Yumurta dönasyonu yaptıracağız bilgisi olan var mı 10 yıllık evliyiz yaşım 44 Ankara psikolojim alt üst durumda ikiz olma şansı nedir acaba bunca sene bekledikten sonra o kadar da para vereceğiz olsun da ikiz olsun ancak içimiz ferahlar
İkiz annesiyim donasyonla. Yardimci olurum ozelden gorusebiliriz

X