2023 de Kıbrıs yumurta Donasyona gidenler

Ugurboceg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2022
110
40
28
Bir çok yazı okudum ya muhabbete başlanmış net bilgi yazılmamış
Ya da sene 2012 olduğu için bilgiler taze değil
Biz bu aralar tahlilleri topluyoruz ama Yumurda donasyonu için Kıbrıs da şurası iyi git diyebileceğiniz neresi var?

Bende vitada yaptırdım ama kimse size benim kliniğim mükemmel kesinlikle oraya gitmelisiniz diyemez. Bende tutan sizde tutmayabilir. Siz araştırıp karar vermelisiniz. Neticede güncel kuru düşündüğünüzde ciddi rakamlar

bende oraya gideceğim inşallah yarın pazartesi transfer var. Sizin nasıl geçti?

Merhabalar bende bu ay gidecegim su an rahim ici hazirlik asamasindayiz Sizlerin kac gun surdu hazirlik? Benim rahim zarim kalinlasmiyor onun icin ugrasiyiruz sonra donasyon yapacagiz

Nasiiilll geçti transferiniiizz
Transferim iyi geçti. Dediklerinin hepsini harfi harfine yapıyorum. İlaçlarımı dakkası dakkasına kullanıyorum. 17 Ağustos test günüm. 17 Ağustosta benim yaşgünüm. Allahım inşallah bana en güzel hediyeyi verir. 17 yaşında da bir kızım var benim ilk evliliğimden. 2. evliliğimden çocuk olmadı. Eşimi çok seviyorum onunda baba olma duygusunu tatması için bu yola başvurdum tamamen kendi isteğimle. Allahım annelik ve babalık duygusunu her isteyene yaşatsın.

Merhabalar bende bu ay gidecegim su an rahim ici hazirlik asamasindayiz Sizlerin kac gun surdu hazirlik? Benim rahim zarim kalinlasmiyor onun icin ugrasiyiruz sonra donasyon yapacagiz
Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın. Regl tarihinden itibaren 20 gün sürdü benim. 20. gün transfer edildi. rahim kalınlaşması için estrofemi 3*1 olarak içtim ben. size nasıl verdi ?

Merhaba arkadaşlar piko erken menapoz ve yumurta rezervi bozukluğu sebebiyle ilk tüp bebek denemem yumurta alınmasıyla son buldu ve doktorumun önerisi kıbrıstan yumurta satın alınmak tek çare olduğunu söyleyerek bana ortak çalıştığı Eurocare tüp bebeği önerdi ama hiç bir bilgim yok araştırmadan girmek istemiyorum zamanımda kısıtlı lütfen giden tavsiye eden varsa yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…